Alınık Nokia 603, 700, 701, 808 Satanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sailfish

sailfish

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603, 700, 701, 808 Satanlar
Arkadaşlar Nokia 603, 700, 701, 808 telefonlarından herhangi birini satan varsa Ankara içinde ve 2. El olduğundan en fazla 350 verebilirim + Nokia C5-03 verebilirim.

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
808 varsa bende alırım :)

habbuj

habbuj

Üye
bende N701 var satmayı düşünüyorum ama o kadar ucuza değil.

sailfish

sailfish

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma kardeş o zaman bizim burda 2.el fiyatları 701 için 150-200 tl arası değişiyor amacım elden almak telefoncuya gitmek istemiyorum cihazla oynamışlardır diye.

habbuj

habbuj

Üye
sıfır 701 fiyatları 700-750 tl arası değişirken 2. El neden bu kadar düşsün ki ne farkı var ?

sailfish

sailfish

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş nokia battığı için kimse nokianın 2.el telefonlarına para vermiyor onun yerine 200 tl nin üstüne 100-150 daha koyup güzel bir android telefon alıyor tabi ki burda 2.el nokia telefon satan telefoncular bu telefonları elden çıkartmak istiyor bana gelirsek ben ise telefonda uygulama yada oyun hastası değilim o yüzden nokianın ekranı ve kamerası olsun güzel olduğundan ve o paraya bu özelliklerde samsung telefon alırsam parama yazık olur :D

habbuj

habbuj

Üye
bende nokiaya hastaydım ama bu telefonu aldım. İlk çok beğenmiştim 1 yıl olacak. Ama oyun uygulama hastası olduğumdan nokia da symbianı geliştirmeyi bırakınca hem komple nokiadan hemde telefonumdan soğudum. androide geçmek için satıyorum .ordaki uygulama zenginliğine yetişemeyecek nokia. Sende haklısın etrafta çok var inşallah bulursun bi tane :)

caglar b

caglar b

Üye
Ben 250 tl ye telefoncuya sattım :( keşke sana satsaymışım

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
ya yokmu adanadan nokia 808 satmak isteyen? ? Hiç bi yerde bulamadım ya ?

Mecburen NOKIA N8 alacam
nokia n8 'in 2.el fiyatını biten varmı?

sailfish

sailfish

Üye
    Konu Sahibi
bende nokiaya hastaydım ama bu telefonu aldım. İlk çok beğenmiştim 1 yıl olacak. Ama oyun uygulama hastası olduğumdan nokia da symbianı geliştirmeyi bırakınca hem komple nokiadan hemde telefonumdan soğudum. androide geçmek için satıyorum .ordaki uygulama zenginliğine yetişemeyecek nokia. Sende haklısın etrafta çok var inşallah bulursun bi tane :)

Anladım kardeş yine de sağol :)
Ben 250 tl ye telefoncuya sattım :( keşke sana satsaymışım
Olsun kardeş bir yerden bulucaz artık

warsofwon

warsofwon

Üye
nokia 603 beyaz var kutusu var usb kablosu var kulaklık orjinali kayıp sağlam telefon tuş vs tam sağlam

atesoglu3888

atesoglu3888

Üye
bende 701 vaR ürün temiz ne kadar düşünüyosunuz hiç açılmadı tamir görmedi ekranda kılcal çizik bile yok

• Beğen
Tepkiler: warsofwon

sefaqlas

Üye
nokia 500 var , 21 Ay garantili sana 280 tl

relax.tr

relax.tr

Üye
nokia 500 12ay garantili temiz telefon 175tl

burak1011

Üye
Konu geçen sene açılmış arkadaşlar boşa teklif yazmayın bence.

relax.tr

relax.tr

Üye
forum kurallarına göre konunun silinmesi gerek 1ilan 1ay sonra silinecektir yazıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt