phasan
Üye
Mesaj attım suan baz istasyonu dikemezler mışTurkcell Destege internetten mesaj atabilirsin baz istasyonu yaptirirlar
Mesaj attım suan baz istasyonu dikemezler mışTurkcell Destege internetten mesaj atabilirsin baz istasyonu yaptirirlar
Dikince uzerine oturmalarinida soyle.Mesaj attım suan baz istasyonu dikemezler mış
Tam dedıgın programı anlamadımDikince uzerine oturmalarinida soyle.
Nette var anlatimli Open Signal uygulamasi google playde.Tam dedıgın programı anlamadım
Benim ki iosNette var anlatimli Open Signal uygulamasi google playde.
Malum her yerde cekmıyorKardeşim 2Gb Dan Sonra Hız Düşümlü (96Kb) Sınırsız internet 14.5 Tl Aveada, Bence Turkcelle Hiç Bulaşma. 96kb ile androtürk radyo uygulaması ile kesintisiz radyo dinler, tubemate ile youtubeden 176p çözünürlükte kesinlikle donmadan video izler, Face Ve Twitterde Rahatlıkla Sosyalleşe Bilirsin TapaTalk ile forumları cazip hala getirebilirsin 96kb deyip geçme 10 sene önce çevirmeli ağ ile 128 kb ile bağlanıyorduk internete ((;
Bizzat ben gördüm evım de cekmıyor ankara da oturuyorumSınırsız mı ve faturasız mıBen Çekmediği Yeri Görmedim Karar Senin
Bende bir ara söylemiştim , İstasyon dikmeleri için bölge halkının razı olması gerekiyor, bölgenin musait olması gerekiyor gibi ws. cevaplar aldımMesaj attım suan baz istasyonu dikemezler mış

Dagdami yasiyorsunuz![]()

Onlar bahane arıyorBende bir ara söylemiştim , İstasyon dikmeleri için bölge halkının razı olması gerekiyor, bölgenin musait olması gerekiyor gibi ws. cevaplar aldım
![]()
Bilmem artık ne aradıklarınıOnlar bahane arıyor

Dıkseler 1 yıldır dıkerlerdıBilmem artık ne aradıklarını![]()
AynenDıkseler 1 yıldır dıkerlerdı

Her İki Kullanıcıda alabiliyorBizzat ben gördüm evım de cekmıyor ankara da oturuyorumSınırsız mı ve faturasız mı
)Faturalı dıye biliyorumHer İki Kullanıcıda alabiliyor)
Faturaliydi galiba o suan turkcell 96kbps hizla baglaniyorum. Cekse sorun degil ama cekmiyor.Kardeşim 2Gb Dan Sonra Hız Düşümlü (96Kb) Sınırsız internet 14.5 Tl Aveada, Bence Turkcelle Hiç Bulaşma. 96kb ile androtürk radyo uygulaması ile kesintisiz radyo dinler, tubemate ile youtubeden 176p çözünürlükte kesinlikle donmadan video izler, Face Ve Twitterde Rahatlıkla Sosyalleşe Bilirsin TapaTalk ile forumları cazip hala getirebilirsin 96kb deyip geçme 10 sene önce çevirmeli ağ ile 128 kb ile bağlanıyorduk internete ((;