Faturasız Turkcell'e Geri Gelene 1gb 14,90

Sponsorlu Bağlantılar

çaminci

çaminci

Üye
Ucuzluk bakımından Pttcell çok iyi ama o da avea altyapısını kullanıyor çekim kalitesi yûzünden turkcelle devam

aska_surgun

Üye
Kardeşim 2Gb Dan Sonra Hız Düşümlü (96Kb) Sınırsız internet 14.5 Tl Aveada, Bence Turkcelle Hiç Bulaşma. 96kb ile androtürk radyo uygulaması ile kesintisiz radyo dinler, tubemate ile youtubeden 176p çözünürlükte kesinlikle donmadan video izler, Face Ve Twitterde Rahatlıkla Sosyalleşe Bilirsin TapaTalk ile forumları cazip hala getirebilirsin 96kb deyip geçme 10 sene önce çevirmeli ağ ile 128 kb ile bağlanıyorduk internete ((;

phasan

phasan

Üye
Kardeşim 2Gb Dan Sonra Hız Düşümlü (96Kb) Sınırsız internet 14.5 Tl Aveada, Bence Turkcelle Hiç Bulaşma. 96kb ile androtürk radyo uygulaması ile kesintisiz radyo dinler, tubemate ile youtubeden 176p çözünürlükte kesinlikle donmadan video izler, Face Ve Twitterde Rahatlıkla Sosyalleşe Bilirsin TapaTalk ile forumları cazip hala getirebilirsin 96kb deyip geçme 10 sene önce çevirmeli ağ ile 128 kb ile bağlanıyorduk internete ((;
Malum her yerde cekmıyor

aska_surgun

Üye
Ben Çekmediği Yeri Görmedim Karar Senin

phasan

phasan

Üye
Bende bir ara söylemiştim , İstasyon dikmeleri için bölge halkının razı olması gerekiyor, bölgenin musait olması gerekiyor gibi ws. cevaplar aldım :D

:D
Onlar bahane arıyor

HasimSahin

HasimSahin

Üye
    Konu Sahibi
Faturaliydi galiba o suan turkcell 96kbps hizla baglaniyorum. Cekse sorun degil ama cekmiyor.

Üst Alt