S3 Düştü Dokunmatik Çalışmıyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
S3 Düştü Dokunmatik Çalışmıyor !!!
Arkadaşlar telefonum az önce cebime koyarken yere düştü sonra elime aldım kilit tuşuna basıyorum ekran açılıyo geri ve seçenekler tuşu falanda çalışıyo ama ekrana dokunduğumda çalışmıyo herhangi bi kırılma falanda göremedim üstünde jelatin var biraz dikkat ettim sol üst köşede bi çizik var gibi ama çatlakmı karar veremedim yarın garantiye götürcem ne kadar sürede yapılır ve herhangi bi ücret istenirmi acaba yada garantiye götürmeden nasıl çözebilirim bu sorunu ? .s

Sciondar

Sciondar

Üye
Arkadaşlar telefonum az önce cebime koyarken yere düştü sonra elime aldım kilit tuşuna basıyorum ekran açılıyo geri ve seçenekler tuşu falanda çalışıyo ama ekrana dokunduğumda çalışmıyo herhangi bi kırılma falanda göremedim üstünde jelatin var biraz dikkat ettim sol üst köşede bi çizik var gibi ama çatlakmı karar veremedim yarın garantiye götürcem ne kadar sürede yapılır ve herhangi bi ücret istenirmi acaba yada garantiye götürmeden nasıl çözebilirim bu sorunu ? .s
Bataryayı çıkarmayı denedin mi?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Denedim defalarca yinede olmadı. Şuan baktım o sol üst köşe çatlamış sanırım ve mor bi leke çıkmış .s

Sciondar

Sciondar

Üye
Fiziksel tuşlar çalışıyor değil mi? Ses açma v.b

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
en son kilit açma tuşu orta tuş geri ve seçenekler tuşu çalışıyo hatta orta tuşa iki defa falan basınca s voice açılıyo geri yapınca çıkıyo, dokunmatik çalışmıyo

Sciondar

Sciondar

Üye
Hmm yani heralde ekranın değişmesi lazım bi dier arkadaşların fikrini al

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik çalışsa bile mor bi leke çıkmış ve ekran çatlamış yani böylede kullanılmaz yeni almıştım 1200 tl ye. Vatandan acaba oraya götürüp değişim falanmı istesem yoksa direk samsung servisinemi götürsem. Şimdi bundan ücrette isterler ne kadar olur acaba ve ne kadar sürede yapılır .s

Sciondar

Sciondar

Üye
Valla kasko yoksa garanti kullanıcı hatası der büyük ihtimal ücret ödemen gerekir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl dayanıklı ekran onu anlamıyorum. Alırken kasko yapılıp yapılmadığını sordum ama bizde yok dediler. yani kasko yok samsung garantili. Peki ne kadar ücret öderim ne yapılması ne kadar zaman alır?

Sciondar

Sciondar

Üye
Bilmiyorum tam olarak ama orjinal yaptirmassan 150-200 civarı heralde

vegatablo

vegatablo

Üye
orjinalleri 560 tl kardesim ne 200 ü

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal yaptırmazsam garanti dışınada çıkar. 2 gün sonra tekrar sorun çıkarmasını istemem orjinal olması iyi ama nette biraz araştırdım 350 470 600 e kadar ücret ödeyenler var zaten aldığım paranın yarısı kadar

Sciondar

Sciondar

Üye
Orjinal yaptırmazsam garanti dışınada çıkar. 2 gün sonra tekrar sorun çıkarmasını istemem orjinal olması iyi ama nette biraz araştırdım 350 470 600 e kadar ücret ödeyenler var zaten aldığım paranın yarısı kadar
Zaten telefon da çıkış fiyatının yarısına düştü

Sciondar

Sciondar

Üye
Bu arada senin dokunmatik gitmiş sadece ekran kirilsaydi iyiydi

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Ben benim aldığım fiyata bakarım, araba camı bile o kadar değil neymiş bu ya o kadar dayanıklı diye bahsediliyodu o kadar korumama rağmen gitti. Peki yapıldığında düzen tutmama gibi falan bi sorunla karşılaşırmıyım?

Sciondar

Sciondar

Üye
Bilmiyorum onu

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kırılınca doğal olarak dokunmatikte gitti.

esmeran3

esmeran3

Üye
arkadaşım s3 kasası dokunmatiği ekranı satılır telefonun kasası ekranı dokunmatiği sıfırdan farksız ve orjinaldir. TELEFONUN ANA KARTI YANDI VE BÖYLECE VERİLECEKTİR

Üst Alt