Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Var bi ibnelik.. Du bakalim :rolleyes::confused:

hakan572123

Üye
Note 3 te 4G yok ki Turkcell'den aldım 4G özelliği mobil ağlar bölümünde yok olsa LTE yazardı

bessa27

bessa27

Üye
Yaw bu Knox nedir,ne ise yarar,giris yaptim,cikinca da hala bildirim cubugunda gorunuyo.. Bunun numarasi nedir dostlar yaw? Nasi kaldiricaz bunu?
Okis.. Buldum ve kaybettim bildirim cubugundan bu vatandasi. :D:cool:

• Beğen
Tepkiler: omursevim
bessa27

bessa27

Üye
Nasıl yaptın yazsana buraya ben bir türlü başaramadım.
Oncelikle Knox a giris yapiyosun,cihazin sol menu tusuna basinca,ayar menusu cikiyor. Bu menu den "Knox Ayarlari" ni secip,iki basit yonergeyle islem tamam ;):cool:

• Beğen
Tepkiler: omursevim

canazoe

Üye
Merhabalar herkese.
Bende aranıza yeni katıldım s4 den note3 e geçiş yaptım. Ancak bir sıkıntım var. microsoft exchange' i gmail hesabım ile eşleştirmeye kalktığımda öncelikle hata veriyo ve ayarları manuel girişe yönlendiriyor. e posta adresi [email protected] etki alana \[email protected] şifre ....... exchange sunucusu m.google.com ve güvenli bağlantı kullan sekmesi işarewtli larak ileri dediğimde yine kurulum tamamlanamadı hatası veriyor.
Çözüm nedir? herkese teşekkürler şimdiden

Ancak mail kurulumu yaptığımda her hangi bir sıkıntı yaşamadım...

Son düzenleme:
bessa27

bessa27

Üye
Merhabalar herkese.
Bende aranıza yeni katıldım s4 den note3 e geçiş yaptım. Ancak bir sıkıntım var. microsoft exchange' i gmail hesabım ile eşleştirmeye kalktığımda öncelikle hata veriyo ve ayarları manuel girişe yönlendiriyor. e posta adresi [email protected] etki alana \[email protected] şifre ....... exchange sunucusu m.google.com ve güvenli bağlantı kullan sekmesi işarewtli larak ileri dediğimde yine kurulum tamamlanamadı hatası veriyor.

Hosgeldin ve hayirli olsun dostum. Ama ben tam anlamadim sorunu. :):D

canazoe

Üye
Hosgeldin ve hayirli olsun dostum. Ama ben tam anlamadim sorunu. :):D
Eyvallah sağolasın....İnşallah memnun kalırım bundan da :)
gmail hesabımı exchange activesync hesabı ile eşleştirip rehberimin yedeğini oradan indirmeye çalışıyorum ancak; e posta adresim ve şifremi girdiğimde bir ağ hatası oluştu uyarısı veriyor ve ayrıntıları düzenlemem için bir başka pencereye yönlendiriyor beni...
Orası ise Exchange Sunucu ayarları. Burada ise ; e posta adresi ***@gmail.com etki alanı: \***@gmail.com şifre:**** exchange sunucusu: m.google.com ve güvenli bağlantı kullan sekmesi işaretli ve yazılı. Bundan sonra ileri dediğimde ise sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor...
Ancak hesap ekleden mail adresimi eklediğimde hatasızca ekliyor, bunun sebebi ne olaiblir. Exchange hesabımı gmail ile eşleştiremiyorum

Son düzenleme:
bessa27

bessa27

Üye
Bu framaroot Note3 icin ne zaman gecerli olur acep yaw.? :rolleyes:

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 te 4G yok ki Turkcell'den aldım 4G özelliği mobil ağlar bölümünde yok olsa LTE yazardı
evet bizim ülkemizde 4g yok o yüzden mobil veride lte seçeneğide yok ama istanbulda turkcellin 4g deneme noktasında cihaz 4g bağlanıyor ve ekranda H+ yerine LTE yazıyor arkadaşlar

blackeye0606

blackeye0606

Üye
Merhabalar herkese.

Hotmail hesabını denediniz mi? ......@hotmail olarak bende eşitleniyor

canazoe

Üye
bessa27

bessa27

Üye
evet bizim ülkemizde 4g yok o yüzden mobil veride lte seçeneğide yok ama istanbulda turkcellin 4g deneme noktasında cihaz 4g bağlanıyor ve ekranda H+ yerine LTE yazıyor arkadaşlar
Kanki bi aciklik getirelim.. Simdi bizdeki ( 9000q ) larda 4g destegi varmi yokmu muallakta kaliyom bazen :confused::D

canazoe

Üye
Şu anda flip cover olmayan ama ön kapağı yarı şeffaf bir kılıf ( case ) kullanıyorum ancak kilit ekranında flip cover ekranda olan kapağı açtığında ekranın aktif olması ışığın yanması kapattığımda yarı şeffaf ekrandan belli seçeneklere ulaşma olmuyor. Bu normal midir yoksa her hangi bir sensörü aktif hale mi getirmek gerekiyor

bessa27

bessa27

Üye
Şu anda flip cover olmayan ama ön kapağı yarı şeffaf bir kılıf ( case ) kullanıyorum ancak kilit ekranında flip cover ekranda olan kapağı açtığında ekranın aktif olması ışığın yanması kapattığımda yarı şeffaf ekrandan belli seçeneklere ulaşma olmuyor. Bu normal midir yoksa her hangi bir sensörü aktif hale mi getirmek gerekiyor
Dostum herhangi bir sensor aktivasyonu gerekmiyor bildigim kadariyle.. Case'nin arka kapagi cihaza takildiginda,cihazin arkasinda bulunan temas noktalari'na yapilan temasla aktive oluyor pencere ekrani.. Bir abone merkezinde bana bu aciklamayi yaptilar. Ya salladi,yada dogru soyledi vatandas.. :):cool:;)

silentattack

silentattack

Üye
Başka bi forumda root ile ilgili tartışma konusu var yararlı gibi isteyene linki özelden atabilirim :D

canazoe

Üye
Dostum herhangi bir sensor aktivasyonu gerekmiyor bildigim kadariyle.. Case'nin arka kapagi cihaza takildiginda,cihazin arkasinda bulunan temas noktalari'na yapilan temasla aktive oluyor pencere ekrani.. Bir abone merkezinde bana bu aciklamayi yaptilar. Ya salladi,yada dogru soyledi vatandas.. :):cool:;)
Olabilir doğrudur...Çünkü flip cover caselerde iki tane metal var sanırım onlardan algılıyor olaiblir ama araştırmalarım devam ediyor :)

Üst Alt