Okis.. Buldum ve kaybettim bildirim cubugundan bu vatandasi.Yaw bu Knox nedir,ne ise yarar,giris yaptim,cikinca da hala bildirim cubugunda gorunuyo.. Bunun numarasi nedir dostlar yaw? Nasi kaldiricaz bunu?

:Nasıl yaptın yazsana buraya ben bir türlü başaramadım.Okis.. Buldum ve kaybettim bildirim cubugundan bu vatandasi.:
Oncelikle Knox a giris yapiyosun,cihazin sol menu tusuna basinca,ayar menusu cikiyor. Bu menu den "Knox Ayarlari" ni secip,iki basit yonergeyle islem tamamNasıl yaptın yazsana buraya ben bir türlü başaramadım.
:Hosgeldin ve hayirli olsun dostum. Ama ben tam anlamadim sorunu.Merhabalar herkese.
Bende aranıza yeni katıldım s4 den note3 e geçiş yaptım. Ancak bir sıkıntım var. microsoft exchange' i gmail hesabım ile eşleştirmeye kalktığımda öncelikle hata veriyo ve ayarları manuel girişe yönlendiriyor. e posta adresi [email protected] etki alana \[email protected] şifre ....... exchange sunucusu m.google.com ve güvenli bağlantı kullan sekmesi işarewtli larak ileri dediğimde yine kurulum tamamlanamadı hatası veriyor.
Çözüm nedir? herkese teşekkürler şimdiden
Ancak mail kurulumu yaptığımda her hangi bir sıkıntı yaşamadım...

Eyvallah sağolasın....İnşallah memnun kalırım bundan daHosgeldin ve hayirli olsun dostum. Ama ben tam anlamadim sorunu.![]()

"Ruyanda mi gordun oolum pazar pazar" derler adama..Bu framaroot Note3 icin ne zaman gecerli olur acep yaw.? :rolleyes:
Evet dostlar iyi pazarlar 
evet bizim ülkemizde 4g yok o yüzden mobil veride lte seçeneğide yok ama istanbulda turkcellin 4g deneme noktasında cihaz 4g bağlanıyor ve ekranda H+ yerine LTE yazıyor arkadaşlarNote 3 te 4G yok ki Turkcell'den aldım 4G özelliği mobil ağlar bölümünde yok olsa LTE yazardı
Hotmail hesabını denediniz mi? ......@hotmail olarak bende eşitleniyorMerhabalar herkese.
Bende aranıza yeni katıldım s4 den note3 e geçiş yaptım. Ancak bir sıkıntım var. microsoft exchange' i gmail hesabım ile eşleştirmeye kalktığımda öncelikle hata veriyo ve ayarları manuel girişe yönlendiriyor. e posta adresi [email protected] etki alana \[email protected] şifre ....... exchange sunucusu m.google.com ve güvenli bağlantı kullan sekmesi işarewtli larak ileri dediğimde yine kurulum tamamlanamadı hatası veriyor.
Çözüm nedir? herkese teşekkürler şimdiden
Ancak mail kurulumu yaptığımda her hangi bir sıkıntı yaşamadım...
Hotmail hesabını denediniz mi? ......@hotmail olarak bende eşitleniyor
Kanki bi aciklik getirelim.. Simdi bizdeki ( 9000q ) larda 4g destegi varmi yokmu muallakta kaliyom bazen :confused:evet bizim ülkemizde 4g yok o yüzden mobil veride lte seçeneğide yok ama istanbulda turkcellin 4g deneme noktasında cihaz 4g bağlanıyor ve ekranda H+ yerine LTE yazıyor arkadaşlar

Dostum herhangi bir sensor aktivasyonu gerekmiyor bildigim kadariyle.. Case'nin arka kapagi cihaza takildiginda,cihazin arkasinda bulunan temas noktalari'na yapilan temasla aktive oluyor pencere ekrani.. Bir abone merkezinde bana bu aciklamayi yaptilar. Ya salladi,yada dogru soyledi vatandas..Şu anda flip cover olmayan ama ön kapağı yarı şeffaf bir kılıf ( case ) kullanıyorum ancak kilit ekranında flip cover ekranda olan kapağı açtığında ekranın aktif olması ışığın yanması kapattığımda yarı şeffaf ekrandan belli seçeneklere ulaşma olmuyor. Bu normal midir yoksa her hangi bir sensörü aktif hale mi getirmek gerekiyor

:Olabilir doğrudur...Çünkü flip cover caselerde iki tane metal var sanırım onlardan algılıyor olaiblir ama araştırmalarım devam ediyorDostum herhangi bir sensor aktivasyonu gerekmiyor bildigim kadariyle.. Case'nin arka kapagi cihaza takildiginda,cihazin arkasinda bulunan temas noktalari'na yapilan temasla aktive oluyor pencere ekrani.. Bir abone merkezinde bana bu aciklamayi yaptilar. Ya salladi,yada dogru soyledi vatandas..:
![]()

Evet rootla ilgili cok sey var. Ama Framaroot istiyom ben :. Yinr de saolBaşka bi forumda root ile ilgili tartışma konusu var yararlı gibi isteyene linki özelden atabilirim![]()

Eyi hadi bahalim..Olabilir doğrudur...Çünkü flip cover caselerde iki tane metal var sanırım onlardan algılıyor olaiblir ama araştırmalarım devam ediyor![]()