Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bakalım cm10 yüklüyorum kiesten update etmiştim jb ye ondan heralde daha stabildir cynogenmod 10 :)benim pc cm10 rar ı 50 mb olarak görüyor ayrıca rar dosyasını açınca hata çıkıyor sebebei nedir???

The Shadow

The Shadow

Üye
bakalım cm10 yüklüyorum kiesten update etmiştim jb ye ondan heralde daha stabildir cynogenmod 10 :)benim pc cm10 rar ı 50 mb olarak görüyor ayrıca rar dosyasını açınca hata çıkıyor sebebei nedir???
alakası yok 2 side mh1 eşit stabillikte odin kies farketmez :) ayrıca cm 10 zip ve 150-200 mb arası bişey olacaktı :)

desRon

desRon

Üye
170 mb civar bişey cm10 + gaaps 250 yi bulur

Sarangni

Sarangni

Üye
MH1 yüklemek için PİT dosyasına gerek var mı?PİT dosyasına gerek yokmuş. :D Şu aşamada JB kurmuş bulunuyorum biraz test edip CM 10.2 geçiş yaparım artık.

desRon

desRon

Üye
170+90 nı topla 260 yani rastgele söylemiştim fazla bi fark yok ;)

Sarangni

Sarangni

Üye
CM10.2 kurmuş bulunuyorum. :D Biraz test edelim. Atrix'den sorna cihaz yavaş geldi bakalım CM10.2 nasıl sonuçlar alacağım.

The Shadow

The Shadow

Üye
CM10.2 kurmuş bulunuyorum. :D Biraz test edelim. Atrix'den sorna cihaz yavaş geldi bakalım CM10.2 nasıl sonuçlar alacağım.
bu telefon bakım ister atrix gibi değil :) sadece rom yüklemekle stabil olmuyor :D

Sarangni

Sarangni

Üye
bu telefon bakım ister atrix gibi değil :) sadece rom yüklemekle stabil olmuyor :D

Bakım yapmak sıkıntı değil. 279 MB cihaz kullandığım zamanlarda epey bir yırtmıştık bu konuda. Ext alanlar oluşturmalar, swap ram alanı, ekstra scriptler vs vs uzar gider ama artık cidden üşeniyorum.

Hafıza alanını yer değiştirmek ile ilgili verdiğin zip dosyayı flashladım ama bir değişiklik olmadı :D Bir yerde hata yaptım galiba bir daha deneneyim.

The Shadow

The Shadow

Üye
Bakım yapmak sıkıntı değil. 279 MB cihaz kullandığım zamanlarda epey bir yırtmıştık bu konuda. Ext alanlar oluşturmalar, swap ram alanı, ekstra scriptler vs vs uzar gider ama artık cidden üşeniyorum.

Hafıza alanını yer değiştirmek ile ilgili verdiğin zip dosyayı flashladım ama bir değişiklik olmadı :D Bir yerde hata yaptım galiba bir daha deneneyim.
hayır o diğer arkadaş için sadece cm 10 ve 10.1 için geçerli :) cm 10.2 de ise sdswap şöyle :)

önce şu programı indir :

sonra programı aç root iznini ver açılınca sağ alttaki kalem işaretine tıkla ve şu altına şu satırları ekle :

persist.sys.vold.switchexternal=1
ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1

sonra yeniden başlat telefonu tamamdır :)

• Beğen
Tepkiler: Sarangni

raptor_r

Üye
kiesten 4.1.2 yükledim..cihazı rotlamak için root dosyasını sd carta attım ..teli recorvery moda aldığımda apply update from external storageye kısmında anlamsız karma karışık harfler çıkıyor dosya görünmüüyor..rotlayamadım bir türlü cihazı....2.3.6 da böyle bi sorun yoktu..sizce sebep nedir

Sarangni

Sarangni

Üye
hayır o diğer arkadaş için sadece cm 10 ve 10.1 için geçerli :) cm 10.2 de ise sdswap şöyle :)

önce şu programı indir :

sonra programı aç root iznini ver açılınca sağ alttaki kalem işaretine tıkla ve şu altına şu satırları ekle :

persist.sys.vold.switchexternal=1
ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1

sonra yeniden başlat telefonu tamamdır :)

Teşekkür :D Şu anda her şey tamam ama cihaz durduk yerde kitleniyor. Sizde de aynı sorun var mı?

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
Teşekkür :D Şu anda her şey tamam ama cihaz durduk yerde kitleniyor. Sizde de aynı sorun var mı?
color band fixini flashladın mı cm 10.2 yi yüklerken ya da yükledikten sonra :) galiba ondan yapıyor dün bende fixi flashladım bende de arada sırada donuyodu :) bugün hiç öyle bir sorun yaşamadım şu an fix yok bende ona bi bak :)
kiesten 4.1.2 yükledim..cihazı rotlamak için root dosyasını sd carta attım ..teli recorvery moda aldığımda apply update from external storageye kısmında anlamsız karma karışık harfler çıkıyor dosya görünmüüyor..rotlayamadım bir türlü cihazı....2.3.6 da böyle bi sorun yoktu..sizce sebep nedir

baştan yükle recoverynin olduğu dosyalar iyi flashlanmamıştır belki bu tarz garip sorunlar arada sırada bende de oluyodu :) bi de dikkat et fazla türkçe karakterli dosya klasör falan olmasın :) o zaman recovery kafayı yiyo cwm bu yüzden çok daha iyi :)

Sarangni

Sarangni

Üye
color band fixini flashladın mı cm 10.2 yi yüklerken ya da yükledikten sonra :) galiba ondan yapıyor dün bende fixi flashladım bende de arada sırada donuyodu :) bugün hiç öyle bir sorun yaşamadım şu an fix yok bende ona bi bak :)

Ne bulduysak flashladık:D CM10 icin hafıza degistirme zip ve Colors flashladım. Yeniden temiz bir kurulum yapayım. :)

raptor_r

Üye
baştan yükle recoverynin olduğu dosyalar iyi flashlanmamıştır belki bu tarz garip sorunlar arada sırada bende de oluyodu :) bi de dikkat et fazla türkçe karakterli dosya klasör falan olmasın :) o zaman recovery kafayı yiyo cwm bu yüzden çok daha iyi :)

bir kere odinle sonra kiesle türkiye jb kurdum durum aynı...sd kartı biçimlendirdim yine aynı...türkiye romundan mı kaynaklanıyor anlamadım

The Shadow

The Shadow

Üye
Ne bulduysak flashladık:D CM10 icin hafıza degistirme zip ve Colors flashladım. Yeniden temiz bir kurulum yapayım. :)
:oke:
bir kere odinle sonra kiesle türkiye jb kurdum durum aynı...sd kartı biçimlendirdim yine aynı...türkiye romundan mı kaynaklanıyor anlamadım
dediğim gibi fazla türkçe karakterli dosya ve klasör varsa önce o harflerin hepsini ingilizce olarak yaz sonra şöyle yap :

1- şuradan cwm indir ve sd karta at. (klasör içinde olmasın yalnız :) boşluğa at bu 3 dosya için de geçerli)

2- bu kerneli indir fakat bunu telefon hafızasına at.

3- Root dosyasını da telefon hafızasına at.

4- Sonra recovery e gir ve yine aynı şekilde simgeler çıkarsa hepsini sırayla dene elbet biri cwm ye denk gelecektir. (eğer birini seçtiğinde yükleme başlamazsa geri çık diğerlerini seçmeye devam et)

5- Cwm yüklenince harfler düzeleceği için install zip from sdcard-choose zip from internal sdcard seçip root dosyasını ardından kerneli yükle.

6- Artık recovery e girdiğinde otomatik olarak cwm açılacağı için istediğin dosyayı rahatlıkla yüklersin. (root,rom,tema,patch vb.)

Son düzenleme:
Sarangni

Sarangni

Üye
Stabillik konusunda sıkıntılı. Cihaz ağır kalıyor. Kilitleme konusunda ki sorunu çözdüm ama ağır kalma sorununu nasıl cozebilirim acaba. Gelistirici seçenekleri, performans ayarlarını da yaptım...

The Shadow

The Shadow

Üye
Stabillik konusunda sıkıntılı. Cihaz ağır kalıyor. Kilitleme konusunda ki sorunu çözdüm ama ağır kalma sorununu nasıl cozebilirim acaba. Gelistirici seçenekleri, performans ayarlarını da yaptım...
cm de farkedilmiyor ama gereksiz uyg. çok :D onların hepsini sil :) yine de kasıyor diyosan gb için sana iyi tweakler verebilirim cihaz uçar :D 5-10 oyunu arka arkaya açıyorum hiç kasmıyor cihaz :D ufak bir sızdırayım video çekebilme gibi bir ihtimalim olsa çekerdim ama şimdilik bunla yetin :D ama yenilik isteyip jb diyosan başkalarını bulman gerekir :D bu arada cm deki kilitlenme sorunu fixte demi ?

Üst Alt