Dikkat!Hoparlörünüzü patlatabilirsiniz(K750i de %100)

Sponsorlu Bağlantılar

cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat!Hoparlörünüzü patlatabilirsiniz(K750i de %100)
Arkadaşlar ilk önce forumda verildimi bilmiyorum, birkaçtane ses yükseltme - gibi konulara baktım ama bu yöntemi göremedim.Söyleyeceğim yöntem K750 de %100 çalışıyor.Eminim çünkü kendim denedim. Bu kadar açıklama yeter :) gelelim nasıl yapılıyor?

-müzik çaların ekolayzer ayarlarını sonuna dayayın
-müzik çalardan herhangi bir şarkıyı oynatın
-müzik çaları seçim deyip küçültün
-menüden ayarlara ve ses ayarlarına geçin
-zil sesini müzik çalarda çalan müzik olarak ayarlayın
-zil sesi seviyesine girin ve 2 defa * (yıldız) a basın (sesi tamamen kapatıp açar)
-sesin keyfini çıkarın

genellikle yapmam ama birisi beni kızdırdığında yaparım.hatta nokianın iki hoparlörlü telefonuyla ses karşılaştırdık kesinlikle geçti.

Soranlar için söyleyim bu işlem bazı seslerde melodilerde hoparlöre zarar veriyor. bende bass diye bir melodi var hoparlörden hışırtı gelmeye başladı dikkat edin tabi hepsinde olmuyor.

Bu arada saçmalık diyen arkadaşlarda denesinler eğer olmazda daha iyi bir yöntem biliyorlarsa söylesinler.Elbette pach atarak yükseltilebilir onlarla hiç uğraşmadım ama telefona yazılımla müdehale etmeden en yüksek böyle çıkıyor arkadaşlar.

Not:Arkadaşlar küçük bir husus var K750 de yaptım bu işlemi ama arkadaşımda w200i var.Aynı işlemi onda yaptım ses değişmedi.Başka W serisinden bi telefonda da denemedim.W serisinde çalışmayabilir. Deneyen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff, fatih_gs1994, akrep61ts ve 2 diğerleri

mexico_35

mexico_35

Üye
hımmm deneyelim bakalım w810 da

dallaspage

dallaspage

Üye
fark etmio bu herkez yazıo

haystars

haystars

Üye
vaşşş one leyn manyak ses çıkıyo yalnız şarkıyı deil after the rain diye bir şarkı varya onu son ses açıyo ödüm koptu (-_-) (k750i)

lebron___

lebron___

Üye
bn w810da denedim olmadı:agla

cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler.Bu yöntem galiba w serisnde olmuyo w serisinde nasıl bir yöntem var bilmiyorum.Bi yerlerde pc den pach leyip sesini yükseltin diye bi konu görmüştüm ama ne derece doğru bilmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

fark etmio bu herkez yazıo

arkadaşım istersen dene herkez yazabilir ama deneyenlerin yorumlarını okusan daha iyi olur bence. deneyipde ses farkını gör sonra böyle diyebileceğini sanmıyorum çünkü farkediyo

abattal86

Üye
ben denedim k750i de manyak yaww

west_advisory

west_advisory

Üye
saol işime cok yarıyacak

dallaspage

dallaspage

Üye
denemeden yorum yazmam çok küçük bir fark yapıo akustik varken gereksiz

buraksahin3

buraksahin3

Üye
bende k750i varda onda zil sesi olarak mp3 leri kullanamıyoruz:agla

caglayan_kurt

Üye
Arkadaşlar ben w810i denedim ses gerçekten yüksek çıkıyor.Ama sürekli olmuyor orasını sevmedim.Ama çok işe yarıyor

3rgun55

3rgun55

Üye
bilgi için teşekkürler

genc1

genc1

Üye
olmuyo ne patlaması

nightdragon35

nightdragon35

Üye
deneyelim bakalım nasıl olcek.

cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo ne patlaması

arkadaşım ben bizzat denedim oluyor deneyipde sonuç alan arkadaşlarda var demekki bu doğru bir yöntem belkide sen yanlış birşeyler yapıyorsundur sırayla tekrar dene

unutmadan k750 de denendi ve büyük ihtimal w serisinde olmuyor

hidalgo_two

hidalgo_two

Üye
denedim k310i dede calısıyor arkadaslar cok saol cengizba kardesim

wagrarsdhb

Üye
emeğe saygı benim k750i var bas die şarkı var telefon u titretio o şarkıyı açıp denedim telefonu koyduğum masa titredi yani mükemmel saol

esmer-im

esmer-im

Üye
olmuya bee

Üst Alt