İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

walker58

Üye
lumia 925 kullanıyorum facebook sohbette sıkıntı var . başka yaşayan var mı ? hep aynı kişiler görünüyor

turbocore35

turbocore35

Üye
Evet 620 ama zaten fidler ile kurmaya çalışıyorum ama arattığımda çıkmıyor :(
sysapp pusherden tıkla nokia camera uygulamasına ama artık fiddler2 ye gerek yok telefondan ip ile daha kolay ama sysapp pushere gir ve nokia camera ya tıkla girer

skynet

Üye
Yok hocam hiç bir şekilde olmuyor

skynet

Üye
Hocam eminim daha önce defalarca kurdum ama ne olduysa artık çıkmıyor arama yaptığımda da syspusher ile de tıkladığımda kullanılamıyor uyarısı veriyor anlamadım gitti yav

turbocore35

turbocore35

Üye
Hocam eminim daha önce defalarca kurdum ama ne olduysa artık çıkmıyor arama yaptığımda da syspusher ile de tıkladığımda kullanılamıyor uyarısı veriyor anlamadım gitti yav
2 dk bekle ben kendi 520 de ve 820 mimde deniyim çıkma dur burda .:D.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
ok :)

turbocore35

turbocore35

Üye
2 cihazdada yükle seçeneği geliyor kardeşim fiddler kaldırıp tekrar dene istersen bak yada söyle yap fiddler2 aç telfona ip yi yaz googleye aç bak bakalım fiddlerde girdiğin siteler çıkıyormu solda çıkıyorsa bağlıdır çıkmıyosa değildir haber ver

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
2 cihazdada yükle seçeneği geliyor kardeşim fiddler kaldırıp tekrar dene istersen bak yada söyle yap fiddler2 aç telfona ip yi yaz googleye aç bak bakalım fiddlerde girdiğin siteler çıkıyormu solda çıkıyorsa bağlıdır çıkmıyosa değildir haber ver

Hocam kaldırıp kurdum ama gene olmadı :( Fidleri açıp ip adresini telefona girdikten sonra mağazaya veya google'da arama yaptığımda sol tarafta sitelerde çıkıyor anlamadım gitti bee :(

turbocore35

turbocore35

Üye
Hocam kaldırıp kurdum ama gene olmadı :( Fidleri açıp ip adresini telefona girdikten sonra mağazaya veya google'da arama yaptığımda sol tarafta sitelerde çıkıyor anlamadım gitti bee :(

peki ne diyor tam olarak nokia cameraya tıkladıgında

skynet

Üye
Anlamadığım nokta bu zamana kadar hiç sorun olmamıştı ama bugün standart sürümü kurdum (AMBER) ve artık kurulmuyor nokia camera :(

skynet

Üye
O dediğin ip yöntemini denemiştim ama gene olmamıştı :) Ne olur ne olmaz birde modemi resetliyeyim dedim ve sonuç olumlu direk fidler ile kuruldu :biggrin: Meğerse sorun modemden kaynaklanıyormuş :blush: Yardımın için teşekkür ederim :worshippy:

turbocore35

turbocore35

Üye
O dediğin ip yöntemini denemiştim ama gene olmamıştı :) Ne olur ne olmaz birde modemi resetliyeyim dedim ve sonuç olumlu direk fidler ile kuruldu :biggrin: Meğerse sorun modemden kaynaklanıyormuş :blush: Yardımın için teşekkür ederim :worshippy:
bişey değil nedense sistemler bazen galba çakışıyor microsoft siteside bugün 15 dk girilemedi hep hata verdi .:D.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
ya o değil de WhatsApp'ın son güncellemesinde şu kasma ve bildirim sorunları devam ediyor mu? ben hala güncellemedim de :islik
kasma ve bildirim sorunu var benim telde önceden mis gibiydi ya

mesutcinik

mesutcinik

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
turbocore35

turbocore35

Üye
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye