telefon 620 ise yasal yoldan kuramazsın ..

sysapp pusherden tıkla nokia camera uygulamasına ama artık fiddler2 ye gerek yok telefondan ip ile daha kolay ama sysapp pushere gir ve nokia camera ya tıkla girerEvet 620 ama zaten fidler ile kurmaya çalışıyorum ama arattığımda çıkmıyor![]()
fiddler doğru yaptıgına eminmisin ? telefona cmd deki ip adresini yazdınmıYok hocam hiç bir şekilde olmuyor
2 dk bekle ben kendi 520 de ve 820 mimde deniyim çıkma dur burda .Hocam eminim daha önce defalarca kurdum ama ne olduysa artık çıkmıyor arama yaptığımda da syspusher ile de tıkladığımda kullanılamıyor uyarısı veriyor anlamadım gitti yav
.2 cihazdada yükle seçeneği geliyor kardeşim fiddler kaldırıp tekrar dene istersen bak yada söyle yap fiddler2 aç telfona ip yi yaz googleye aç bak bakalım fiddlerde girdiğin siteler çıkıyormu solda çıkıyorsa bağlıdır çıkmıyosa değildir haber verHocam eminim daha önce defalarca kurdum ama ne olduysa artık çıkmıyor arama yaptığımda da syspusher ile de tıkladığımda kullanılamıyor uyarısı veriyor anlamadım gitti yav
2 cihazdada yükle seçeneği geliyor kardeşim fiddler kaldırıp tekrar dene istersen bak yada söyle yap fiddler2 aç telfona ip yi yaz googleye aç bak bakalım fiddlerde girdiğin siteler çıkıyormu solda çıkıyorsa bağlıdır çıkmıyosa değildir haber ver
Fidleri açıp ip adresini telefona girdikten sonra mağazaya veya google'da arama yaptığımda sol tarafta sitelerde çıkıyor anlamadım gitti bee 
peki ne diyor tam olarak nokia cameraya tıkladıgındaHocam kaldırıp kurdum ama gene olmadıFidleri açıp ip adresini telefona girdikten sonra mağazaya veya google'da arama yaptığımda sol tarafta sitelerde çıkıyor anlamadım gitti bee
birşeyleri yanlış yapıyorsun gibiAnlamadığım nokta bu zamana kadar hiç sorun olmamıştı ama bugün standart sürümü kurdum (AMBER) ve artık kurulmuyor nokia camera![]()
bişey değil nedense sistemler bazen galba çakışıyor microsoft siteside bugün 15 dk girilemedi hep hata verdi .O dediğin ip yöntemini denemiştim ama gene olmamıştıNe olur ne olmaz birde modemi resetliyeyim dedim ve sonuç olumlu direk fidler ile kuruldu
Meğerse sorun modemden kaynaklanıyormuş
Yardımın için teşekkür ederim
![]()
.kasma ve bildirim sorunu var benim telde önceden mis gibiydi yaya o değil de WhatsApp'ın son güncellemesinde şu kasma ve bildirim sorunları devam ediyor mu? ben hala güncellemedim de![]()
bende 2 side yok .kasma ve bildirim sorunu var benim telde önceden mis gibiydi ya
.ben zaten bunu anlamış değilim yorumlarına bakıyorum uygulamanın bazıları sorun var bazıları yok diyor, abi bana kalırsa bu uygulamaların duyguları var yabende 2 side yok ..

.ben zaten bunu anlamış değilim yorumlarına bakıyorum uygulamanın bazıları sorun var bazıları yok diyor, abi bana kalırsa bu uygulamaların duyguları var ya![]()
.