------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
Telefon açısından konuşuyorum bende yok öyle bir problem wifikiller açısından diyorsanız bilgim yok...

Peki, baska tellerle karsilastirma firsatiniz oldu mu wifi cekim gucunu?Karsilastirdiysaniz yazar misiniz?(wifi killerden bahsetmiyorum)

ahmetsuha525000

Üye
Beyler Samsung Android 4.3 için neyi bekliyor. Sadece Türkiye kaldı herhalde güncelleme verilmeyen.
:oku

uguro

uguro

Üye
Peki, baska tellerle karsilastirma firsatiniz oldu mu wifi cekim gucunu?Karsilastirdiysaniz yazar misiniz?(wifi killerden bahsetmiyorum)
Diğer telefonlar ile karşılaştırdım bir fark göremedim bu gün tekrar bir deneyeyim yazarım:oke:

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Karanlık97

Karanlık97

Üye
Sonunda S3'ten S4'e geçtim. S3 Batarya'sına nazaran harika. Fakat ses kalitesi beni çok çok şaşırttı. Tamamiyle berbattı şimdi yola soktum.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Sciondar

Sciondar

Üye
Sizde hava durumu widget i otomatik mi güncel leniyor?

Sciondar

Sciondar

Üye
Tmm çözdüm şu sensör de animasyonları açınca oluyor

• Beğen
Tepkiler: ozcan19821982
muratvemine

muratvemine

Üye
Diğer telefonlar ile karşılaştırdım bir fark göremedim bu gün tekrar bir deneyeyim yazarım:oke:

Cevap icin cok tesekkur ederim.Acaba hangi telefonlarla karsilastirabilme firsatini bulabildiniz?

Sciondar

Sciondar

Üye
Kaliteli kulaklıklar;)

eroskop100

eroskop100

Üye
CM nin stabili çıktı mı ? :confused:

Sciondar

Sciondar

Üye
Ben geçen hafta 4.3 gelir diye düşünüyordum bu gidişle daha çok beklicez ki telefonumuz amiral gemi yani s3 tür vesare napacak acaba?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Nasıl sesi düzelttin ?

İlk olarak PowerAMP çok beğenilen ses programı olsada pekte kaliteli olduğunu söyleyemem sesi yükseltirken kaliteyi b*ka sokuyor.

Bunu ilk olarak indirin Full ve en son versiyondur. Root yapmanıza gerek yoktur. Kulaklığınız kaç dB bilmiyorum ama 114 dB'den azsa dediğim ayarları yapın değilse de yaparsanız bilgisayarınızdaki gibi ses alabilirsiniz.

-------------

Galaxy S4 ile herhangi müzik dinlemek istediğinizde stereo değil sanki mono dinlermiş gibi hissedersiniz. PowerAMP ile düzeltilmeye çalışıldığında çok yapay ses veriyor. Onun için Jet Audio 'nun Sound Effects'e girin. AM3D Effects'e girin etkinleştirin, herşeyi kapatıp sadece "Z-Boost" açın.

Sonra tekrar aynı menüden JetSound Effects'i seçin. AGC'yi kapatırsanız ses yükselir fakat bir yandan da kalite b*k gibi olur. Bunu 50'den 85'e çıkartın.

Aynı menüden EQ girin Preamp'yi +9 yapın.

----------------

Sizin ve bu sıkıntıyı çeken insanlar için teker teker yazdım. Bu sorunun sebebide açıklayayım. Cihazın kulaklık çıkışının 14-16 ohm olması ve kalitesiz ses çipi kullanılması.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: xavxmaxi
Tolga3521

Tolga3521

Üye
İlk olarak PowerAMP çok beğenilen ses programı olsada pekte kaliteli olduğunu söyleyemem sesi yükseltirken kaliteyi b*ka sokuyor.

Bunu ilk olarak indirin fu ll ve en son versiyondur. Root yapmanıza gerek yoktur. Kulaklığınız kaç dB bilmiyorum ama 114 dB'den azsa dediğim ayarları yapın.

-------------

Galaxy S4 ile herhangi müzik dinlemek istediğinizde stereo değil sanki mono dinlermiş gibi hissedersiniz. PowerAMP ile düzeltilmeye çalışıldığında çok yapay ses veriyor. Onun için Jet Audio 'nun Sound Effects'e girin. AM3D Effects'e girin etkinleştirin, herşeyi kapatıp sadece "Z-Boost" açın.

Sonra tekrar aynı menüden JetSound Effects'i seçin. AGC'yi kapatırsanız ses yükselir fakat bir yandan da kalite b*k gibi olur. Bunu 50'den 85'e çıkartın.

Aynı menüden EQ girin Preamp'yi +9 yapın.

----------------

Sizin ve bu sıkıntıyı çeken insanlar için teker teker yazdım. Bu sorunun sebebide açıklayayım. Cihazın kulaklık çıkışının 14-16 dB olması ve kalitesiz ses çipi kullanılması.
Sende hangi kulaklık var ?

Üst Alt