------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Andevoid

Üye
bende sandisk ultra 8gb var iyimi

Andevoid

Üye
hahahahahahahahahahaha :):):):)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef boyut saplantılı olmasaniz iyi olur kullandığınız hafıza kartı class ne kadar yüksek olursa okadar hızlı ve kaliteli olur örnek class 10

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve baby_face_
Sciondar

Sciondar

Üye
Yani ben 8 gb ya kendine yetiyor mu diye demiştim tabi 8gb class 10 64 gb class 10 değilse tabiki 64 lük ten iyidir:)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve Nextman
tomy1925

tomy1925

Üye
Hafiza karti deyip yarami desmeyin 32 GB yetmiyor yanimda harici ota kablosu ve 16 GB flash bellek le dolasiyorum:D acilen 64 luk bulmam lazim :hmmm izmirde bilen arkadaşlar varsa bi zahmet soylesin

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Hafiza karti deyip yarami desmeyin 32 GB yetmiyor yanimda harici ota kablosu ve 16 GB flash bellek le dolasiyorum:D acilen 64 luk bulmam lazim :hmmm izmirde bilen arkadaşlar varsa bi zahmet soylesin
Cumartesi günleri kemeraltında çalışıyorum, telefonculara sorarım.

eroskop100

eroskop100

Üye

Şarj olarak iyi mi sizce ?

bela55

bela55

Üye
s.a Andoid de wifikill diye bir program warmıs kullanan veya bu program hakkında bilgisi olan warmı ?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
s.a Andoid de wifikill diye bir program warmıs kullanan veya bu program hakkında bilgisi olan warmı ?
Kullanamdım fakat hakkında biraz bilgim var. Sanırsam wifideki herkesin internetini kesiyor sadece sende kalıyo. Root lazım bunu yapmak için.

bela55

bela55

Üye
kesecegin wifi agının şifresini bilmemiz gerekiyomu ? yoksa wifi agına girdikten sonra mı kesiyoz

Tolga3521

Tolga3521

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine
uguro

uguro

Üye
Ben kullandım S3 mini de yapmıştım S4 ü rootlamak istemiyorum :D :D Ama S3 minide acaip eğlendiğim zamanlar oldu :D Oturduğum Cafe'lerde birkaç kez kestim :D :D Şehirler arası otobüste telefonla girenler vardı Kestim herkes Muavine net te sorun var dedi Muavin kapatıp açtı :D En son okul kütüphanesinde binlerce öğrencinin internetini kesip kul hakkına girdikten sonra tövbe edip programı sildim :D :D Hiç kalmadım ama öğrenci yurtları için 1 e 1 bir program :D

• Beğen
Tepkiler: uguro07, bela55 ve muratvemine
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Ben kullandım S3 mini de yapmıştım S4 ü rootlamak istemiyorum :D :D Ama S3 minide acaip eğlendiğim zamanlar oldu :D Oturduğum Cafe'lerde birkaç kez kestim :D :D Şehirler arası otobüste telefonla girenler vardı Kestim herkes Muavine net te sorun var dedi Muavin kapatıp açtı :D En son okul kütüphanesinde binlerce öğrencinin internetini kesip kul hakkına girdikten sonra tövbe edip programı sildim :D :D Hiç kalmadım ama öğrenci yurtları için 1 e 1 bir program :D
:D

• Beğen
uguro

uguro

Üye
kesecegin wifi agının şifresini bilmemiz gerekiyomu ? yoksa wifi agına girdikten sonra mı kesiyoz
Wifi ağına normal olarak bağlandıktan sonra yapabiliyorsun istediğini :D Yani şifre gerekiyorsa şifre girmen gerek :oke:Dostum eğlence amaçlı iyi bir program arkadaşlarına hava atabilirsin bak netiniz elimde falan diye ama diğer türlü diğerlerinin internetini kesmek iyi birşey değil :D Kul hakkına girmeyin diğer güzel yanlarından birisi kaç kişi o modeme bağlanıyor ve hangi cihaz İphone mi Samsung mu görüyorsun istediğin cihazın internetini ayrı olarak kesebildiğin gibi tümünü de kesebiliyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: uguro07 ve muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
Wifi cekim gucunde stabilsizlik var sizdede oyle mi? Yani 3 dis cektigi yerden 1 disde cekebiliyor bazen

uguro

uguro

Üye
Wifi cekim gucunde stabilsizlik var sizdede oyle mi? Yani 3 dis cektigi yerden 1 disde cekebiliyor bazen
Telefon açısından konuşuyorum bende yok öyle bir problem wifikiller açısından diyorsanız bilgim yok...

• Beğen

mustafaytug

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sarjim cok cabuk bitiyor napmam gerek

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:

fkrtbckc

Üye
arkadaşlar s4 için tema önerilerinizi bekliyorum. Resimli atarsanız çok makbule geçecek :tşk:

Üst Alt