Boyutu yetiyorsa iyidirbende sandisk ultra 8gb var iyimi

Cumartesi günleri kemeraltında çalışıyorum, telefonculara sorarım.Hafiza karti deyip yarami desmeyin 32 GB yetmiyor yanimda harici ota kablosu ve 16 GB flash bellek le dolasiyorumacilen 64 luk bulmam lazim
izmirde bilen arkadaşlar varsa bi zahmet soylesin
Kullanamdım fakat hakkında biraz bilgim var. Sanırsam wifideki herkesin internetini kesiyor sadece sende kalıyo. Root lazım bunu yapmak için.s.a Andoid de wifikill diye bir program warmıs kullanan veya bu program hakkında bilgisi olan warmı ?
Sanırsam bağlanıp sonra interneti kesiyosun.kesecegin wifi agının şifresini bilmemiz gerekiyomu ? yoksa wifi agına girdikten sonra mı kesiyoz
Ben kullandım S3 mini de yapmıştım S4 ü rootlamak istemiyorums.a Andoid de wifikill diye bir program warmıs kullanan veya bu program hakkında bilgisi olan warmı ?
Ama S3 minide acaip eğlendiğim zamanlar oldu
Oturduğum Cafe'lerde birkaç kez kestim
Şehirler arası otobüste telefonla girenler vardı Kestim herkes Muavine net te sorun var dedi Muavin kapatıp açtı
En son okul kütüphanesinde binlerce öğrencinin internetini kesip kul hakkına girdikten sonra tövbe edip programı sildim
Hiç kalmadım ama öğrenci yurtları için 1 e 1 bir program 
Ben kullandım S3 mini de yapmıştım S4 ü rootlamak istemiyorum![]()
Ama S3 minide acaip eğlendiğim zamanlar oldu
Oturduğum Cafe'lerde birkaç kez kestim
![]()
Şehirler arası otobüste telefonla girenler vardı Kestim herkes Muavine net te sorun var dedi Muavin kapatıp açtı
En son okul kütüphanesinde binlerce öğrencinin internetini kesip kul hakkına girdikten sonra tövbe edip programı sildim
![]()
Hiç kalmadım ama öğrenci yurtları için 1 e 1 bir program
![]()

Wifi ağına normal olarak bağlandıktan sonra yapabiliyorsun istediğinikesecegin wifi agının şifresini bilmemiz gerekiyomu ? yoksa wifi agına girdikten sonra mı kesiyoz
Yani şifre gerekiyorsa şifre girmen gerek
Dostum eğlence amaçlı iyi bir program arkadaşlarına hava atabilirsin bak netiniz elimde falan diye ama diğer türlü diğerlerinin internetini kesmek iyi birşey değil
Kul hakkına girmeyin diğer güzel yanlarından birisi kaç kişi o modeme bağlanıyor ve hangi cihaz İphone mi Samsung mu görüyorsun istediğin cihazın internetini ayrı olarak kesebildiğin gibi tümünü de kesebiliyorsun 
Telefon açısından konuşuyorum bende yok öyle bir problem wifikiller açısından diyorsanız bilgim yok...Wifi cekim gucunde stabilsizlik var sizdede oyle mi? Yani 3 dis cektigi yerden 1 disde cekebiliyor bazen
tesekürler tolgaCumartesi günleri kemeraltında çalışıyorum, telefonculara sorarım.