Yardım Yardım rom yükliycem yapamadım :/

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cwm yüklümü :)

ney27

Üye
kardeşim nerde buldun buyöntemi bilmiyorum bunu ilkdefa görüyorum ve bu şekilde cm10 flaşh lamanın mantıgını anlayamadım bence burda rom flash lama degilde romun üzerine rsd ile başka birşey flaşh lamaya çalışmışlar radio rom gibi galiba epinterın sitesinin linki var aşagıda orda cm10 nasıl kurulur anlatmaktadır (bu konu sitede var yukarda arkadaş paylaşmış ancak rsd ile bu romu flshlamanın mantıgını anlayamadıgım için direk romu yazan şahsın site linkini veriyorum )
Allahtan teli bozmamışsın rsd ile herşeyi bu şekilde gelişi güzel flaşhlama teli bozarsın elinde kalır(Kendi atriximi 3 aydır kullanamadıgım gibi)

ney27

Üye
sen teli rootlayıp ve bootlader kilidini unlock edtinmi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Teli rootlayıp kilidi kırdım dedikleri gibi rsd ile gelişi guEl flaslamaya calştm olmadı :)
Geri stock rom flashladım
adımları tek tek yönlendirecek biri lazım :)

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar root yaptım rds ile flaşhladım power + ses kısma tuşuna bastım fastboot geldi ses kısma tuşuile rds buldum ses açma tuşuna bastım cihazı pc ye bagladım rds açtım connected yazıyordu file name kısmına intl fix try1 dosyasını attım starta bastım dosya yükmeye başladı pass yazana kadar bekledim pass yazdı kabloyu çıkardım flaşlandı herhalde bunları ınternet cafede yaptım başka pc ye geçtim motorola dırıverlerini yükledim rds yükledim pc ye fastboot klasörünü c ana dizine yapıstırdım cihazı power + ses kısma tuşuile fastboot geldi ses açma tuşuna bastım cıhazı pcye bagladım ekrana birşey gelmedi başlattan fastboota girdim cd cd.c fastboot fastboot oem unlock yazdım olmadı tanımıyor hatası verdi burayı geçemedim ne yaptımsa uid şifresini alamadım sorun nerde ne yapmalıyım

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yazdığın komutlarda hata var sanırım

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kodkarı hatalı yazmışsındır diyorum

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
kodları ulaşamadım fastboot sayfasına yazılması gereken cd c fastboot oem unlock yazıyorum dosya bulunamadı diyor rakam harf karışımı uid şifresine ulaşamadımbeşinci adımı geçemedim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cmd yi açtın sonra ne yazdın

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
cd cd.c fastboot fastboot oem unlock yazdım entır olmadı oem unlock entır olmadı dc.c fastboot oem unlock olmadı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kodların hepsini tek seferdemi yazdın yani

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
yok ayrı ayrı denedim forumun birinde cd cd.c fastboot fastboot oem unlock yazın diyor digerinde ise fastboot oem unlock yazın diyor hepsini ayrı ayrı denedim olmadı dosya bulunamadı hatası verdi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cd c:/fastboot yaz bi

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
evadeki pc bozuk cafede yapmaya çalıştım yarın denerim usta inşallah olur cafede baglantı için pc ye motorola driverini ve rds yi yüklüyorum fastboot klasörünü c ana dizine yapıstırıyorum cihazı power ses kısma tuşuna basıyorum fastboot gelince ses açma tuşuna basıyorum pc ye baglıyorum sonra seNin yazdıgın gibi yazıp entır dogrumu usta yarın inşallah olur

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Evet aynen

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
teşekkürler usta iyi akşamlar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sanada kardeş