Yardım Yardım rom yükliycem yapamadım :/

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
nasıl yapacagım

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ayarlardan yapcan tam yerini hatırlamiyorum kurcala bulursun

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
teşekkürler usta inşallah bulurum bu rom üzerine kurulacak herhangi bir şey varmı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yok romu ve gaaps ı kurcan

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
kernel filan diyorlar o yüzden sordum

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cm7 de kernele gerek yok zaten içinde

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
mrom yüklü cihazda ttitanium backup kullanan varmı hangi backup kullanıyorsunuz benim cihaza yüklenmiyor başka cihazdan sd carta atıyorum yüklemek için tıkladıgımda rom manager e yönlendiriyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Uygulama yedeklemek için app back up kullanıyorum eger rom yedekleme diyorsan recoveryden yapıyorum

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
uygulama için backup bazı programları yüklemek istedigimde neden rom managere yönlendiriyor rom manager sayfası açılıyor iki tane üst üste pencere açılıyor bunun sebebi nedir kullandıgım mrom için uygun olmayan program oldugu zaman rom manageremi yönlendiriyor yoksa farklı rom istedigindenmi rom manager e yönlendiriyor anlamadım gitti

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Çünkü yedeklemeyi zip olarak yapiyor rom manager da zipleri rom dosyası olarak görüyor app back up restore kullan

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
çok teşekkürler usta

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Rica ederim

efsaneturk

Üye

Merhaba arkadaşlar. Motorola photon 4g telefonum var. Telefonum rootlu ve cwm kurulu. Ben telefonuma ait rom dosyalarını indiriyorum ve söylendiği şekilde yüklüyorum. Hata filan almıyorum. Ancak telefonumu reboot yaptığım zaman telefonum eski romu ile açılıyor çıldıracağım yardımcı olabilecek bi arkadaşımız vardır yardım rica ediyorum.
Yüklemek istediğim roma ait linki aşağıda veriyorum

Telefonuma orjinal rom flaşladım ben içerisindeki herşey gidecek diye beklerken şahsi verilerimin silinmediğini farkettim sizce bu normalmidir. Birde ben orjinal rom flaşlamadan önce romun bitanesini kurmak için aroma prep kurmuştum. Orjinal romu flaşladıktan sonra linkini verdiğim romu kurmaya çalıştığımda aroma nında silinmediğini gördüm. Acaba romları kuramama sebebim Aroma ile alakalı olabilirmi ?

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Vay be :(
Ne günlerdi ilk rom atışım acayip heycanlıymış :P

Şimdi gözüm kpalı atyorum :P

• Beğen
Tepkiler: frdgngr ve Metalci Melek

Üst Alt