Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım

Sponsorlu Bağlantılar

n8 refresh

Üye
teşekkürler denedim sonuç olumlu

Son düzenleme:

umutku123

Üye
Hacı çok teşekkür ederim. Sayende cfw kurdum. :)

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
hacı ben türkçe yamayı yükledim fakat
yükledikten sonra hiç telefonun ayarlardan dilini değiştirmeye gittinmi

kardeşim bir konuya yaz. Hem pm atıyon hem buraya hem başka konuya yazıyorsun... Usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfnu aç

kaderşim bentam usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfn aç yapmaya geldim iptal ettim allahdan bir şey olmadı telefon test mode yazdı daha sonra açıldı eskisi gibi usb yi çıkartmaktan korktum... ama yüzde 25 de böyle yapmamı istedi ingilizce işite ben tekrar yapacam 25 e gelince sorun olurmu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kaderşim bentam usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfn aç yapmaya geldim iptal ettim allahdan bir şey olmadı telefon test mode yazdı daha sonra açıldı eskisi gibi usb yi çıkartmaktan korktum... ama yüzde 25 de böyle yapmamı istedi ingilizce işite ben tekrar yapacam 25 e gelince sorun olurmu
Korkacak bir şey yok. en fazla dead olur dead flaşh atarak telefonu açabilirsin. adımları atlamadan tek tek yap başarıyla yükleyeceksin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo

ihsan.ka

Üye
Emeğine sağlık hocam. Ama ne yaparsam yapayım telefonu gösteremedim programa

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eğer işletim sistemin win7 ise sorun alman normaldir çünkü phoenix win7 işletim sistemin telefonu görmüyor. tabi bu herkesde geçerli değil kimisinde görüyor ama win8 de sorunsuz bir şekilde görüyor. onun için win8 yüklü bir pc de flaş atmayı dene sorunsuzca yükleceyeceksin

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye

kardeşim bendede görmüyordu sonra nokia pc suite yi yükledim onun ile bağlanınca phonix telefonu gördü....

ihsan.ka

Üye
Eğer işletim sistemin win7 ise sorun alman normaldir çünkü phoenix win7 işletim sistemin telefonu görmüyor. tabi bu herkesde geçerli değil kimisinde görüyor ama win8 de sorunsuz bir şekilde görüyor. onun için win8 yüklü bir pc de flaş atmayı dene sorunsuzca yükleceyeceksin

Evet hocam sistem win7. başka bilgisayarımda var. O da win7 birde onda deneyeyim. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
kardeşim bendede görmüyordu sonra nokia pc suite yi yükledim onun ile bağlanınca phonix telefonu gördü....

Hocam onu da yaptım. Hepsinin kaldırıp sadece phoenix yükeleyerek de denedim. Telefon kapat, usb tak sonra tekrar aç vs. söylenen herşeyi denedim ama olmadı

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Evet hocam sistem win7. başka bilgisayarımda var. O da win7 birde onda deneyeyim. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Hocam onu da yaptım. Hepsinin kaldırıp sadece phoenix yükeleyerek de denedim. Telefon kapat, usb tak sonra tekrar aç vs. söylenen herşeyi denedim ama olmadı

nasıl ya şimdi phonix senin teli gördümü görmedimi.. Üstelik usb çıkar btrya çkr tk teli aç işlemi flash butonuna bastıktan sonra bazı tellerde soruyo bn öyle biliyom

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Win7 de olmuyor işte win8 li bir pc de denemen gerek
Telefonu görmüyor demiyorum. phoenix telefonu görmüyor. win7 li sistemlerde phoenix sağlıklı çalışmıyor. ben o yüzden win8 e geçtim sorunsuz bir şekilde flaşhlayabiliyorum telefonu

radoxx

radoxx

Üye
Kardeşim acil yardım..
C6-01 e yapmaya çalıştım flash dosyalarını dediğin konuma yapıştırdım programı çalıştırdığımda NO CONNECT yazısının altında RM-718 çıkmıyor ve diğer adımlarada geçemedim dolayısıyla .. ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim acil yardım..
C6-01 e yapmaya çalıştım flash dosyalarını dediğin konuma yapıştırdım programı çalıştırdığımda NO CONNECT yazısının altında RM-718 çıkmıyor ve diğer adımlarada geçemedim dolayısıyla .. ?
telefon Nokia süiti modundamı

radoxx

radoxx

Üye
değildi kardeşim flashladim eline sağlık ancak 5800 e yaptığın cfw kadar hoşuma gitmedi geçiş efekti yüzünden ve bahsttigin efektleri yapamadım telefona kurduktan sonra kurdum ancak efekt değişmedisymbian 3 cfw sini neden jaf-ogm ile değilde phoenix ile flashliyoruz ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
değildi kardeşim flashladim eline sağlık ancak 5800 e yaptığın cfw kadar hoşuma gitmedi geçiş efekti yüzünden ve bahsttigin efektleri yapamadım telefona kurduktan sonra kurdum ancak efekt değişmedisymbian 3 cfw sini neden jaf-ogm ile değilde phoenix ile flashliyoruz ?
çünkü usb den şarj olan her cihaz açık konumda flaşlanıyor

Üst Alt