haqanguven
Üye
önemli olan rm dir. devam etphoenix de çıkan ürün kodu ile benim teldeki ile eşleşmiyor ne yapmam lazım
önemli olan rm dir. devam etphoenix de çıkan ürün kodu ile benim teldeki ile eşleşmiyor ne yapmam lazım
bataryayi çıkarıp takma işlemini uyguluyormuyuzönemli olan rm dir. devam et
sen anlatılanları eksiksiz yaparsan sana öyle bir seçenek sormayacak...bataryayi çıkarıp takma işlemini uyguluyormuyuz
Rica ederim kardeşimteşekkürler denedim sonuç olumlu

Gözün aydın kardeşimHacı çok teşekkür ederim. Sayende cfw kurdum.![]()

hacı ben türkçe yamayı yükledim fakat
yükledikten sonra hiç telefonun ayarlardan dilini değiştirmeye gittinmi
kardeşim bir konuya yaz. Hem pm atıyon hem buraya hem başka konuya yazıyorsun... Usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfnu aç
Korkacak bir şey yok. en fazla dead olur dead flaşh atarak telefonu açabilirsin. adımları atlamadan tek tek yap başarıyla yükleyeceksinkaderşim bentam usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfn aç yapmaya geldim iptal ettim allahdan bir şey olmadı telefon test mode yazdı daha sonra açıldı eskisi gibi usb yi çıkartmaktan korktum... ama yüzde 25 de böyle yapmamı istedi ingilizce işite ben tekrar yapacam 25 e gelince sorun olurmu
Eğer işletim sistemin win7 ise sorun alman normaldir çünkü phoenix win7 işletim sistemin telefonu görmüyor. tabi bu herkesde geçerli değil kimisinde görüyor ama win8 de sorunsuz bir şekilde görüyor. onun için win8 yüklü bir pc de flaş atmayı dene sorunsuzca yükleceyeceksinEmeğine sağlık hocam. Ama ne yaparsam yapayım telefonu gösteremedim programa
Emeğine sağlık hocam. Ama ne yaparsam yapayım telefonu gösteremedim programa
Eğer işletim sistemin win7 ise sorun alman normaldir çünkü phoenix win7 işletim sistemin telefonu görmüyor. tabi bu herkesde geçerli değil kimisinde görüyor ama win8 de sorunsuz bir şekilde görüyor. onun için win8 yüklü bir pc de flaş atmayı dene sorunsuzca yükleceyeceksin
kardeşim bendede görmüyordu sonra nokia pc suite yi yükledim onun ile bağlanınca phonix telefonu gördü....
Evet hocam sistem win7. başka bilgisayarımda var. O da win7 birde onda deneyeyim. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Hocam onu da yaptım. Hepsinin kaldırıp sadece phoenix yükeleyerek de denedim. Telefon kapat, usb tak sonra tekrar aç vs. söylenen herşeyi denedim ama olmadı
Win7 de olmuyor işte win8 li bir pc de denemen gerekEvet hocam sistem win7. başka bilgisayarımda var. O da win7 birde onda deneyeyim. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Hocam onu da yaptım. Hepsinin kaldırıp sadece phoenix yükeleyerek de denedim. Telefon kapat, usb tak sonra tekrar aç vs. söylenen herşeyi denedim ama olmadı
Telefonu görmüyor demiyorum. phoenix telefonu görmüyor. win7 li sistemlerde phoenix sağlıklı çalışmıyor. ben o yüzden win8 e geçtim sorunsuz bir şekilde flaşhlayabiliyorum telefonukardeşim bendede görmüyordu sonra nokia pc suite yi yükledim onun ile bağlanınca phonix telefonu gördü....
telefon Nokia süiti modundamıKardeşim acil yardım..
C6-01 e yapmaya çalıştım flash dosyalarını dediğin konuma yapıştırdım programı çalıştırdığımda NO CONNECT yazısının altında RM-718 çıkmıyor ve diğer adımlarada geçemedim dolayısıyla .. ?
çünkü usb den şarj olan her cihaz açık konumda flaşlanıyordeğildi kardeşim flashladim eline sağlık ancak 5800 e yaptığın cfw kadar hoşuma gitmedi geçiş efekti yüzünden ve bahsttigin efektleri yapamadım telefona kurduktan sonra kurdum ancak efekt değişmedisymbian 3 cfw sini neden jaf-ogm ile değilde phoenix ile flashliyoruz ?
çünkü usb den şarj olan her cihaz açık konumda flaşlanıyor