Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Şimdi ben evols yükledim fakat bi sıkıntı var :D ben daha öncesinde nokia belle special yüklemiştim gene aynısı oldu evols olmadı sebebi ne :S
Dosyaları karıştırmış olmalısın. eski dosyaları sil sonra evols dosyalarını ekle. üzerine yazma...

muRTah

muRTah

Üye
Arkadaşlar; Evols yüklemek için herşeyim hazır. Dosyaları da indirdim. Cihazı USB ile bağladım. Phoenixde "update software" düğmesine basma aşamasındayım. Ama N8 için verilen linkteki ürün kodu 0599821. Benim cihazımın ürün kodu ise 059D9S5 (turuncu N8). Bu çok önemli mi? Flashlarsam problem çıkar mı?
Saygılarımla.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar; Evols yüklemek için herşeyim hazır. Dosyaları da indirdim. Cihazı USB ile bağladım. Phoenixde "update software" düğmesine basma aşamasındayım. Ama N8 için verilen linkteki ürün kodu 0599821. Benim cihazımın ürün kodu ise 059D9S5 (turuncu N8). Bu çok önemli mi? Flashlarsam problem çıkar mı?
Saygılarımla.
Önemli olan rm dir. hiç bir sorunla karşılaşmazsın. flaşhlayabilirsin...

muRTah

muRTah

Üye
Çok teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık.
Saygılarımla.

reis660166

Üye
phonexi falan yükledim telefonda nokia sutue ile baglan yok cin old içinmi bide *#0000# ile rm kodunu göstermiyo telefon N8 başka nasıl ögrenebilirim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
phonexi falan yükledim telefonda nokia sutue ile baglan yok cin old içinmi bide *#0000# ile rm kodunu göstermiyo telefon N8 başka nasıl ögrenebilirim...
n8 in rm kodunu yazılım dosyalarına bakarak veya pili çıkartıp cihazın arkasına bakarakta öğrenebilirsin. flaşhlama için Nokia suitiye ihtiyacın yoktur...

KAZIMTOK

Üye
teşekkürler

kralveben

kralveben

Üye
dostum phonexle flashlama yaparken son olarak yazılımı guncellemi dicez yoksa sıfırlamı dicez cunku evols sayfasında sıfırlayarak başla demişsin burda ise guncelle demişsin hangisini yapcaz evols c6 yuklucem bu arada telefn c6 01

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum phonexle flashlama yaparken son olarak yazılımı guncellemi dicez yoksa sıfırlamı dicez cunku evols sayfasında sıfırlayarak başla demişsin burda ise guncelle demişsin hangisini yapcaz evols c6 yuklucem bu arada telefn c6 01
Burada genel olarak anlattım. evols için yazılım sıfırladır...

kralveben

kralveben

Üye
rica ederim. kolay gelsin...
cok sagl dostum kusura bakma bişey sorcam peki flashlamayı sıfırlama yapmak yerıne guncelle diyerek yapsak ,ki arkadasım öyle yapmış %60 ta hata vermiş tekrar aynı şekilde baştan flashlasak sıfırla diyerek olurmu sıkıntı yaratırmı normalde deneyerek bakardım fakat işteyım merakımdan sordum kusura bakma .
cok sagl dostum kusura bakma bişey sorcam peki flashlamayı sıfırlama yapmak yerıne guncelle diyerek yapsak ,ki arkadasım öyle yapmış %60 ta hata vermiş tekrar aynı şekilde baştan flashlasak sıfırla diyerek olurmu sıkıntı yaratırmı normalde deneyerek bakardım fakat işteyım merakımdan sordum kusura bakma .
hata vermiş ama yazılım yarımda olsa yuklenmiş aynı yazılımın ustune tekrar flashlama yaparken ekstra başka bişey yapmak gerekiyomu

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hata vermiş ama yazılım yarımda olsa yuklenmiş aynı yazılımın ustune tekrar flashlama yaparken ekstra başka bişey yapmak gerekiyomu
Tekrardan flaşhlama ile hiç bir sıkıntı olmaz. istediğin seçenekle yükleyebilirsin ama evolsda çalışmayan özellik olursa anlaki yazılım sıfırla ile yapmadğındandır... sorun alırsan tekrardan yazılım sıfırla ile flaşhlarsın...

rbk89

rbk89

Üye
ben beceremedim bu işi team viewer ile bir arkadaşın zamanı varsa yardımcı olabilirmi

rbk89

rbk89

Üye
çok teşekkür ederim darkblue halletti çok sağol tekrardan

n8 refresh

Üye
phoenix de çıkan ürün kodu ile benim teldeki ile eşleşmiyor ne yapmam lazım

Üst Alt