Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

radoxx

radoxx

Üye
tamam teşekkürler.

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
karseşim saol sayende nokia 700'e evols yükledim teşekkürler

kecik.tr

kecik.tr

Üye
nokia 500 uyumlumu

azattt

azattt

Üye
update software'ye bastım iki saniye sonra uyarı ile karşı karşıya kaldım??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
o dosyayı sildim yaptım yine aynı hatayı veriyor
Aslında o dosyayı sormaması gerek ama bir yerlerde hata yaptığın için sana soruyor onu... Çözümüde seçenekten onu silmektir ama yine olmuyor. İstiyorsan şuan team viewerdan ben bağlanıp yapayım...

azattt

azattt

Üye
Aslında o dosyayı sormaması gerek ama bir yerlerde hata yaptığın için sana soruyor onu... Çözümüde seçenekten onu silmektir ama yine olmuyor. İstiyorsan şuan team viewerdan ben bağlanıp yapayım...
şu an müsait değilim. forumdan dosyaları indirdim kopyala yaptım başka birşey yapmadım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kecik.tr

kecik.tr

Üye
ben nokia 500 kullanıyorum telefon kapalı halde bilgisayara bağlıyorum bi sefer güç tuşuna basıp bekliyorum fakat telefon sarj olmaya başlıyor ve bilgisayar bulmuyor nasıl yapacağım windows ultimate 64 bit kullanıyorum
Tüm S^3 ler içindir...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben nokia 500 kullanıyorum telefon kapalı halde bilgisayara bağlıyorum bi sefer güç tuşuna basıp bekliyorum fakat telefon sarj olmaya başlıyor ve bilgisayar bulmuyor nasıl yapacağım windows ultimate 64 bit kullanıyorum
Telefon kapalı iken atmayacaksın. Açık ve nokia suiti modunda olacak

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben W8 kullanıyorum dosya dizini şu değil mi program dosyaları(x86) nokia phoenixben niye W8e geçtim ki keşke vistada kalsaydım :(
Sistemle alakalı değil sen yapamıyorsun. Teamdan yapayım istersen

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

asiltürk33

Üye
rm xxx klasörü yok kendimi oluşturdum ama hata veriyor

Üst Alt