Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
:tşk:

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
yardım edebilecekler ben defalarca flash atıyordum bu yöntemle bir gün sildim sıfırdan kurulum yapmam gerekti bağlantı seçme yerine gidiyorum orda hiç benim modelimi görmüyor bu resimde olduğu gibi ne olur yardım edin ne yapabilirim her seferinde dead flash atmak istemiyorum :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim
yardım edebilecekler ben defalarca flash atıyordum bu yöntemle bir gün sildim sıfırdan kurulum yapmam gerekti bağlantı seçme yerine gidiyorum orda hiç benim modelimi görmüyor bu resimde olduğu gibi ne olur yardım edin ne yapabilirim her seferinde dead flash atmak istemiyorum :(
Bir şekil çözmüştüm bunu ama şuan hatırlamıyorum... Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. sonra aygıt yöneticisine gir orda bak telefonunda soru işaretimi var. telefonun bağlı olsun pc ye

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
rica ederim
Bir şekil çözmüştüm bunu ama şuan hatırlamıyorum... Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. sonra aygıt yöneticisine gir orda bak telefonunda soru işaretimi var. telefonun bağlı olsun pc ye
soru işareti yok abine olur abi yardım et dead flash atmak istemiyorum hep :züü:

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
yesilaygunes

yesilaygunes

Üye

Nokia e6 ya Flash atmak istedim şu resimdeki hatayı verdi.

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Kardeş bana nokia e6 nın flash dosyalarını indirebileceğim bir link koyar mısın

• Beğen
yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Resimde gösteriyor RM-609

• Beğen
yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Rica ederim yoksa. mühim değil başka zaman internette ararım. Allaha emanet olun.

• Beğen
ultrabal10

ultrabal10

Üye
merhabalar
ben 3 yildan beri n8 (refresh) kullaniyorum. son zamanlardaki takilmalardan dolayi EVOLS´u yüklemek istiyorum. bende windows 7 home premium yüklü bir diz üstü var. bu linkte verileni _Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım_ yüklemek istedigimde Das System kann den angebebenen Pfad nicht finden (Sistem yolu belirtilen aralık içinde bulamıyor) yükleyemiyorum. fakat Phoenix V.2012.36.001.48629 sürümünü yükledim. oldu, bununla EVOLS´U yüklenir mi? yardimci olursan sevinirim, saygilar

Üst Alt