Yardım L920 Guc Tusu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

GaniJura

Üye
    Konu Sahibi
L920 Guc Tusu Sorunu
lumia 920 cihazıma gdr3 kurdum kurduktan 3 4 gun sonra duran telefonda bi sorun olustu durduk yere kilit/guc tusu calısmadıgını farkettm fakat kılıt tusu ve ses kısmaya bırlıkte basınca normal olarak ekranı kılıtleyıp acıyor yanı normalde tek kılıt tusuna basınca olması gereken su anda kılıt tusu +ses kısmaya bırlıkte basınca oluyor o sekılde 2 tusla tel kapatınca tek tus kilit tusuna basınca tel acılıyor.birde telefonu kapatamıyorum o sekılde kapatınca tel kendı kendını kapandıkdan 2sn sonra tıtreyerek tekrar acıyor tel kapatamıyorum ve tek kilit tusuna basınca calısmıyor

blackcemre

Üye
Telefonuna bilgilayarda tekrar gdr2 yi flashla.

umutgidik

umutgidik

Üye
tekrar flashlamalısın gdr2 ye

GaniJura

Üye
    Konu Sahibi
Flashladım ama yok halen aynı durumda sadece tus kılıdı calısmıyor tus kilidi + ses kısmaya bırlıkde basınca kilitliyor ve telefon kapatabiliyorum.yardımKapatınca da 2sn sonra titriyor telefon geri acılıyor arkadaslar.

blackcemre

Üye
Flashladım ama yok halen aynı durumda sadece tus kılıdı calısmıyor tus kilidi + ses kısmaya bırlıkde basınca kilitliyor ve telefon kapatabiliyorum.yardımKapatınca da 2sn sonra titriyor telefon geri acılıyor arkadaslar.
arkadaşım elefonuna bşlgşsayarda gdr2 güncellemesini yükle belki düzelir. Nokia care ile yazılım destekte konu mevcut.

GaniJura

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım elefonuna bşlgşsayarda gdr2 güncellemesini yükle belki düzelir. Nokia care ile yazılım destekte konu mevcut.
saten bilgisayarda care suit ile navifirmden gdr2 guncellemesıni tekrar attım duzelmedı

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Yanlız deadflash telefonun fiyatını düşürür diye biliyorum yanlış olmazsın ama

blackcemre

Üye
Yanlız deadflash telefonun fiyatını düşürür diye biliyorum yanlış olmazsın ama
Çok mantıksız.
Dead flash telefona tekrar kmapalı bir ortamda canlandrıma işidir.
Açılmayan veya format atmak isteyenler yapabilir yazılımı en baştan kurar.
Bu arada telefonun fiyatında herhangi bir değişiklik yaratmaz.Bilmiyorsanız yanlış bilgi söylemeyiniz lütfen.

Üst Alt