Anket Wp 8 Mi Daha Çok Götürür Android Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Wp 8 Mi Daha Çok Götürür Android Mi?
Bir telefon aldık diyelim bu sürümlerden hangisi daha çok götürür idare eder?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
android de destek suresi çok sıkıntı .ama wpde garanti 2 3 yıl destek var ;)

0MG90

0MG90

Üye
Ben Android kullanıyorum alıp duvara atasım çekiçle parçalayasım var WP al

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Özkan Ç. ve Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
suanki wpler 2017ye kadar desteklenecek

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Aldığın telefona bağlı..Ama WP8 daha çok götürür gibime geliyor..

PriZm

PriZm

Üye
Androidde bu olay aldığın cihaz serisine ve markasına göre değişir,kesin bir cevap yok o yüzden.

Nexus'u ele alırsak her türlü güncellemeyi ilk alan olur.

esokmen

esokmen

Üye
İlk basta oyun falan yuzunden android seciyorsun ama bir sure sonra oyun oynamiyorsun :) kendi adima konusayim karizmatik cihazlardan birini alirim nokialardan

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
nexus ile nokia 1520 yi karşılaştırdık diyelim hangisi daha fazla götürür?

Hasand.

Hasand.

Üye
wp 8 al destek var gelecegi acık(2-3 en azında) idare eder seni:alkis androıd aynı symbian gibi bataklıkta cırpınıp doruyor :yuru

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
özkan abi hayranınım :D sence hangisi?
Sağolasın :) abim valla ben ilk discoveryde android deneyimi yaşadım ve bunca zaman neden symbian kullandım diye kendime çok kızdım. Androidde uygulama çöplüğü var bu kesin ancak her işini görecek uygulama zenginliği ile dolu bi marketi var ve android önü açık geliştirilebilir bir sistem seçeceğin cihaza bağlı olmakla birlikte uzun yıllar android güncellemelerinden nimetlenip cihazı kullanabilirsin, wp konusuna gelirsek daha önce hiç wp cihazım olmadı artısı eksisi nedir ne değildir bilmiyorum ama androiddir benim tavsiyem

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın :) abim valla ben ilk discoveryde android deneyimi yaşadım ve bunca zaman neden symbian kullandım diye kendime çok kızdım. Androidde uygulama çöplüğü var bu kesin ancak her işini görecek uygulama zenginliği ile dolu bi marketi var ve android önü açık geliştirilebilir bir sistem seçeceğin cihaza bağlı olmakla birlikte uzun yıllar android güncellemelerinden nimetlenip cihazı kullanabilirsin, wp konusuna gelirsek daha önce hiç wp cihazım olmadı artısı eksisi nedir ne değildir bilmiyorum ama androiddir benim tavsiyem
abi android gücelleme olarak nexus desek wp güncelleme olarakda 1520 desek sence hangisi?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
:yuruWİNDOWS PHONE 8:yurulumia 1520 de wp 8.1 yüklü sanırım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 5 vs Lumia 1520 diye bakarsan bir şey söylenemez. Fakat genel olarak bakıp Android ve WP8'i karşılaştırırsak ben WP8 diyorum. Android cihazlardan daha uzun süre güncelleme alacaklar.

llovell

llovell

Üye
guncelleme ıstıosan nexus 5 alacaksın wp ne olcak bellı deıl daha

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
WP :gun1: android

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Hocam sen bi model belirtmeden kimse kesin birşey söyleyemez.. Ayrıca Androidde oyun - program bolluğu var tamam ama işletim sistemleri arasında en ağır, en sorun çıkartan işletim sistemi. WP çıkalı çok az oldu güncellemeler , programlar , oyunlar hepsi gelicek tek tek. Zaten Androidde oyun bolluğu var diye Android alırsan hata yaparsın çünkü bir süre sonra oyundan sıkılıyosun. Sen şimdi L820 bile alsan seni çok rahat götürür o telefon...

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt