sakin ol reyizBen Android kullanıyorum alıp duvara atasım çekiçle parçalayasım var WP al

özkan abi hayranınımsakin ol reyiz![]()
sence hangisi?Sağolasınözkan abi hayranınımsence hangisi?
abim valla ben ilk discoveryde android deneyimi yaşadım ve bunca zaman neden symbian kullandım diye kendime çok kızdım. Androidde uygulama çöplüğü var bu kesin ancak her işini görecek uygulama zenginliği ile dolu bi marketi var ve android önü açık geliştirilebilir bir sistem seçeceğin cihaza bağlı olmakla birlikte uzun yıllar android güncellemelerinden nimetlenip cihazı kullanabilirsin, wp konusuna gelirsek daha önce hiç wp cihazım olmadı artısı eksisi nedir ne değildir bilmiyorum ama androiddir benim tavsiyemabi android gücelleme olarak nexus desek wp güncelleme olarakda 1520 desek sence hangisi?Sağolasınabim valla ben ilk discoveryde android deneyimi yaşadım ve bunca zaman neden symbian kullandım diye kendime çok kızdım. Androidde uygulama çöplüğü var bu kesin ancak her işini görecek uygulama zenginliği ile dolu bi marketi var ve android önü açık geliştirilebilir bir sistem seçeceğin cihaza bağlı olmakla birlikte uzun yıllar android güncellemelerinden nimetlenip cihazı kullanabilirsin, wp konusuna gelirsek daha önce hiç wp cihazım olmadı artısı eksisi nedir ne değildir bilmiyorum ama androiddir benim tavsiyem
nexus 5 ?abi android gücelleme olarak nexus desek wp güncelleme olarakda 1520 desek sence hangisi?
olabilr abi ikiside daha çıkmadı sayılır nexus 5 ile 1520 diyelim?nexus 5 ?