Anket Wp 8 Mi Daha Çok Götürür Android Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Hocam sen bi model belirtmeden kimse kesin birşey söyleyemez.. Ayrıca Androidde oyun - program bolluğu var tamam ama işletim sistemleri arasında en ağır, en sorun çıkartan işletim sistemi. WP çıkalı çok az oldu güncellemeler , programlar , oyunlar hepsi gelicek tek tek. Zaten Androidde oyun bolluğu var diye Android alırsan hata yaparsın çünkü bir süre sonra oyundan sıkılıyosun. Sen şimdi L820 bile alsan seni çok rahat götürür o telefon...

aynen öyle :)

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sen bi model belirtmeden kimse kesin birşey söyleyemez.. Ayrıca Androidde oyun - program bolluğu var tamam ama işletim sistemleri arasında en ağır, en sorun çıkartan işletim sistemi. WP çıkalı çok az oldu güncellemeler , programlar , oyunlar hepsi gelicek tek tek. Zaten Androidde oyun bolluğu var diye Android alırsan hata yaparsın çünkü bir süre sonra oyundan sıkılıyosun. Sen şimdi L820 bile alsan seni çok rahat götürür o telefon...
nexus 5 ve 1520 demişdim karşılaştırma olarak?

phasan

phasan

Üye
Wp 8

papakudioflu

papakudioflu

Admin
iki cihaz arasında destek konusunda sorun olmaz. Fakat iş destekle bitmiyor. Tasarım,donanım,performans,multimedya,sağlamlık gibi bir suru kriter var. Lumia1520 için bu konularda yorum yurutebiliriz ama Nexus5 henüz duyurulmadığı için sadece tahmin yürütürüz. Fakat Nexus cihazların multimedya konusunda sabıkası olduğu bir gerçek.

iki cihazda sektördeki en iyi donanıma sahip. O yönde bir sıkıntı olmaz ama Nexus5'in kesinleşmesini beklemek lazım.

Xurmirac

Xurmirac

Üye

Ben kesinlikle WP diyorum.. Android dediğin şimdiki telefonlar 4.4, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4 hadi 6.0 da alsın sonrada biter.. Ama WP8 öyle bi işletim sistemi değil. Hele ki 1520...

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
olabilr abi ikiside daha çıkmadı sayılır nexus 5 ile 1520 diyelim?
Bu şekilde bakıldığında wp gibi abim ama söylendiği gibi wp uygulamaları çoğaltmazsa bi işe yaramaz nexus daha mantıklı olur. Iki üründe birbirine yakın denebilir. Buna gerçek yorumu cihazı tam anlamıyla kullanma yeteğine sahip android ve wpde deneyimli birinin yorum yapması gerek bence, sadece brini kullanmış ben gibi düşünceler yanıltabilir.

mu86

mu86

Üye
Wp noktanın microsoft a satılmasıyla gelecek vaat etmeye başladı bence. Bundan sonra uygulama uyarlamaları yapılır sonuçta windows 8 de daha önceki sürülmesine göre daha değişik bir sistem ben de kullanıyorum 4.3 güncelleme gelecek deniliyor ama ben tam stable çalışacağını düşünmüyorum ram sıkıntısı olacak.

mu86

mu86

Üye
Nokia 'nin olacak

llovell

llovell

Üye
Ben kesinlikle WP diyorum.. Android dediğin şimdiki telefonlar 4.4, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4 hadi 6.0 da alsın sonrada biter.. Ama WP8 öyle bi işletim sistemi değil. Hele ki 1520...

nie bıtsın arkadasım ya :D bu kdr kazanırken ios a tek rakıpken vede google arkasında varken ona bakarsan wp 8,1 9,0 sona 10 cıkar bıter dıyelım :D bu mantık mı android bıtmez wp8 yenı daha gelısmesı 6 ay ı bulur dagılması yogun kullanılması android bitmez 4.3.3 kullanıyorum suan 4.4 gelcek 5.0 5,1,1 daha cok gelır

umutgidik

umutgidik

Üye
Wp-1520

Xurmirac

Xurmirac

Üye
nie bıtsın arkadasım ya :D bu kdr kazanırken ios a tek rakıpken vede google arkasında varken ona bakarsan wp 8,1 9,0 sona 10 cıkar bıter dıyelım :D bu mantık mı android bıtmez wp8 yenı daha gelısmesı 6 ay ı bulur dagılması yogun kullanılması android bitmez 4.3.3 kullanıyorum suan 4.4 gelcek 5.0 5,1,1 daha cok gelır

Android bitmez, telefonun desteği biter :) WP de öyle değil ama :)

mehmettech

mehmettech

Üye
Wp8 eksiklerini tamamlar ise tıpkı pc lerdeki gibi olacağını düşünüyorum...

fk555897

fk555897

Üye
WP8'e daha çok destek gelir gibime geliyor. Ama Nexus'lara çok daha iyi güncelleme veriliyor.

pirenuri

pirenuri

Üye
L920 bile en az 2016 ya kadar destek alacakken L1520 yi düşünemiyorum yani. Destek konusunda Microsoft'a güvenebilirsin bence. Yani WP8in desteği her halükarda çok daha fazla

caglar b

caglar b

Üye
L920 bile en az 2016 ya kadar destek alacakken L1520 yi düşünemiyorum yani. Destek konusunda Microsoft'a güvenebilirsin bence. Yani WP8in desteği her halükarda çok daha fazla
Nokia symbianlı cihazlarına da 2016 ya kadar destek verecekti :)

caglar b

caglar b

Üye
O zaten "Nokia'ya güvenebilirsin" demedi ki. "Microsoft'a güvenebilirsin" dedi. :)
L920 nokianın cihazı, o kadar desteklenecegini sanmam. İleride Ms markası altında cihazlar çıkmaya başlarsa işin rengi degişir

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
L920 nokianın cihazı, o kadar desteklenecegini sanmam. İleride Ms markası altında cihazlar çıkmaya başlarsa işin rengi degişir

L920 Nokia'nın cihazı ama içindeki işletim sistemi Microsoft'un. Nokia vermese bile Microsoft güncelleme verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt