Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Geçtiğimiz günlerde Developer Sürümü dağıtılan GDR3 güncellemesinin ardından geliştiricilerin uygulamalar üzerinde yaptıkları düzenlemeler devam ediyor.

Rudy Huyn tarafından 6tag'de yapılan bildirim sesleri özelleştirmesinin ardından WhatsApp ekibinden de yenilik haberi geldi. Daha doğrusu uygulamanın çeviri dosyasından yeni sürümde gelecek özelliklere ilişkin bilgiler sızdı.

• Dikey modda sabitleme
  • Konuşma balonlarındaki font büyüklüğünü ayarlama.
  • WP7.x'e ilişkin hata gidermeleri.
  • Sosyal Ağlar
  • Kilit ekranı ayarı

Güncelleme : 25 Ekim 2013

Whatsapp Güncellemesi:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ballyunuvar, TeknoÖmer, m542tf ve 6 diğerleri

mesutcinik

mesutcinik

Üye
whatsapp güncellemesi iyidir abi gelsin :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: n000k
katil_197

katil_197

Üye
arka plan gelemedi gitti la

• Beğen
Tepkiler: n000k
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hayırlısı bakalım

fk555897

fk555897

Üye
Güzel güncelleme olmuş.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
yeni yılda hersey daha güzel olcak :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
millet hala arka plan diyor yaw :D WP sisteminin kendisinde yok arka plan, whatsapp'ta bari olsun diye mi bu çaba? :) benim için hiç farketmiyo, hem sistemin doğasına uygun böyle bence

• Beğen
Tepkiler: ballyunuvar, OttomaN TigeR ve bulutsuzgece

skynet

Üye
Bir an önce gelsin benimki resmen sapıttı :(

katil_197

katil_197

Üye
millet hala arka plan diyor yaw :D WP sisteminin kendisinde yok arka plan, whatsapp'ta bari olsun diye mi bu çaba? :) benim için hiç farketmiyo, hem sistemin doğasına uygun böyle bence
arkadaşlarımda iphone ve android var onlarda arka plan var daha şekil bugun arkadaşlar lumiamı gördü ve benim s4 bundan daha hızlı diyerek küçümsediler

turbocore35

turbocore35

Üye
Aaa neden s4 mu hızlı gorduk hızı 30 sn de rehbere gireriz artık
arkadaşlarımda iphone ve android var onlarda arka plan var daha şekil bugun arkadaşlar lumiamı gördü ve benim s4 bundan daha hızlı diyerek küçümsediler

katil_197

katil_197

Üye
benim ki daha çok ısındı ve racingmania oyununda kasmalar oldu ondan kasıyor işte dediler

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

S4ün kullandığı işlemci ram ne kadarmış onuda sordunmu ? Kaç çekirdekliymiş vs.
Arkadaşın anlamıyor bu işlerden heralde.

katil_197

katil_197

Üye
onun s4 miniydi pardon ram kullanımı 500 mb dı ve şarjı benden double daha çok dayanıyor full oyun oynama ve 3g internetle :d wp 8.1 dha hızlı gelsinde bende onları kıskandırayım

enessrsy

enessrsy

Üye
Whatsapp'ın bildirim sesini değiştirebildiğimiz gün her şey çok daha güzel olacak bence, hiç sevmiyorum şu anda geçerli olanı :)

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
4MaGuS

4MaGuS

Üye
benim ki daha çok ısındı ve racingmania oyununda kasmalar oldu ondan kasıyor işte dediler
o ne oyunmuş öyle isim yanlış galiba magaza aratınca çıkmıyor link verirsen denemek isterim kasma varmı diye ben bir
sürü oyun kurdum daha hiç kasma olmadı veya bana öyle geliyor bunuda denemek isterim

katil_197

katil_197

Üye
trackracing miş pardon

serinaga

serinaga

Üye
Haydi bakalım bekliyoruz 8 gözle, bu arada Ali Kemal 3-4 dk. farkla konuyu kaptırmış :kop2:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ben bildirim sesi değişmesini bekliyorum :D

alical33

alical33

Üye
ne zaman yayınlanacak acaba bu güncelleme Bi bilgi varmı