Sony Xperia Miro Nasıl Root Edilir

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Miro Nasıl Root Edilir
Sony Xperia Miro nasıl root edilir

Slm arkadaşlar telefonumu neo robot edebilirim ve root ettikten sonra robotu neo kaldırabilir root ettiğim zaman cihaz herhangi bir zarar verirmiş yardımcı olursanız çok sevinirim.

Invoke

Invoke

Üye
Yardımcı olayım da valla pek anlaşılır değil soru, sanırım telefondan yazdınız, otomatik düzeltme yaptı. Ayarlar>Dil ve Giriş buradan kapatabilirsiniz bu özelliği, eğer isterseniz :D Neyse...

Root ettikten sonra stock romu flashlarsın root kalkar. Rootun cihaza bir zararı olmaz. Root sadece bir yetkidir, sistemde bir şeyler yapabilmek için gerekli yetki. DoomLord yöntemi ile root ediliyordur, büyük ihtimalle, bakayım xdadan dönerim birazdan :eheAyarlar>Telefon hakkında>Derleme numarası bunu yazın buraya. Ona göre root yöntemi değişir çünkü.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
11.0.a.5.5

Invoke

Invoke

Üye
*#*#7378423#*#* yazın.service info>configurations
bootloader unlocked:yes mi yazıyor?
bootloader unlock allowed: yes mi yazıyor?unlock allowed: yes yazıyorsa, özelden attığım linki deneyin, işinize yarayacaktır.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
evet yes yazıyor

Invoke

Invoke

Üye
abi yes yazıyorda hangi yes?
unlocked:yes mi
unlock allowed yes mi :D

Alttaki gibi ise özelden attığımı dene. Üstteki gibiyse yine deneyebilirsin ; büyük ihtimalle bir şey olmaz ama belki bozulur :D Ne sonuç alırsın bilmiyorum yani, senin riskin ben karışmam...

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
daha kolay bi yöntem karşıydı örneğin samsung galaxy gio da sd karta gio root dosyasını atıp telefonu kapatıp açma kapama ve home tuslarına aynı anda bastıktan sonra bi menü çıkıyor sd kartan gio root zip seçiyordum telefon kapanıp açıldıktan sonra root oluyordu yani bu kadar basitti bu şekilde sony xperia miro için olanı varmı

Invoke

Invoke

Üye
attığım link çok basit zaten, bir program var ordan root yapıyorsunuz.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
bi saniye bakayımrooting status :

bootloader unlock allowed : yes

yazıyor.

Invoke

Invoke

Üye
tamam özelden attığımı deneyin.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
yarın denerim şimdi cepten yazdığım için yarın hallederim

Invoke

Invoke

Üye
Kolay gelsin.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş yardımların için başka önerilerin varsa yazabilirsin diğer arkadaşlarıda beklerim.

Invoke

Invoke

Üye
Aleyküm selam. Kardes çok eski konu. O zaman ne attım hatırlamayorum ki.

Invoke

Invoke

Üye
Büyük ihtimalle doomlord root atmışımdır.

Telefon modeline ve derlemene numarana göre googleda arat

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
Tamam eyvallah halletim biraz önce kingo andrid root programıyla.

e.c.g

Üye
Ellerine sağlık.

Takipçi Satın Al

Üst Alt