İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
multitaskla kapattığın herşey normalde kapanır.ayrı ayrı sekmeleri gösteriyorsa kapatma x verdiyse kapanması gerekir.kısayol olarak zaten yerimi yapıyoruz.neyse ayrı bir düşünce.
anlamadığım 1ay önceki cihazda gdr3mü yüklü geldi.yani herhangi bir güncelleme yapmadınız.ekran döndürme hazırmı geldi size
siz beni tam anlamadınız galiba sizin bu sorun dediğiniz olay en başından beri vardır gdr2 den beri bu yeni gelen bir şey degil ilk olarak bunu söyliyeyim bende mesela yer imi ekliyorum genelde ancak tarayıcıyı açtıgınızda açılır sayfa gelmesini isteyen kişiler vardır ve bu düşünülerek yapılmış bir şey aslında diğer mobil telefonalrda böyle bir şey varmı bilmiyorum ancak bazı kişileri sevindirecek bir olay sizin gibi bazı kişileri sevindirmiyor bu arada bana gdr3 yüklü gelmedi sadece orda daha önceden olan bir şey oldugunu belirtmek istedim onun dışında şuan buna farklı bir çözüm yani ie ayarlarında bunun yerine hepsini kapatsa ve yeni ie açtıgımızda sadece tek sayfa gelse ve açılır pencere isteyenler ie ayarlarında ek bir şeçenek olsa oradan ayarlarsa daha iyi olur hem biraz karışık oldu galiba ama anlarsınız umarım

serinaga

serinaga

Üye
Galiba bir anlaşmazlık sözkonusu, şimdi Gdr3 ile uygulama merkezinde uygulamaları doğrudan kapatma seçeneği eklendi "x" işareti ile. Uygulama buradan kapatılmış olmasına rağmen kapanmadığını anlatmaya çalışmış Gdr3 beta'yı yükleyen arkadaşlar. Oysa ki tamamen kapanmalı idi, değilse bir anlamı olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

19952010

Üye
520 kullanıcısı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Galiba bir anlaşmazlık sözkonusu, şimdi Gdr3 ile uygulama merkezinde uygulamaları doğrudan kapatma seçeneği eklendi "x" işareti ile. Uygulama buradan kapatılmış olmasına rağmen kapanmadığını anlatmaya çalışmış Gdr3 beta'yı yükleyen arkadaşlar. Oysa ki tamamen kapanmalı idi, değilse bir anlamı olmuyor.
konu tam anlaşılmadı galiba akşam üzeri bununla ilgili resimli olarak detaylı bilgi veririm şuan işdeyim ancak konuları takip edebiliyorum

TheGoolr

TheGoolr

Üye
Arkadaşlar Nokia Lumia 625 kullanan varsa lütfen iletişime geçebilir mi benimle ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar Nokia Lumia 625 kullanan varsa lütfen iletişime geçebilir mi benimle ?

Sorularınızı burada sormayı tercih ederseniz hem daha doğru yanıtlar alabilir hem de sizinle aynı soru işaretleri olan kullanıcılar cevaplarını alabilirler :good:

Sadece bir öneri ;)

• Beğen
Tepkiler: TheGoolr
TheGoolr

TheGoolr

Üye
Sorularınızı burada sormayı tercih ederseniz hem daha doğru yanıtlar alabilir hem de sizinle aynı soru işaretleri olan kullanıcılar cevaplarını alabilirler :good:

Sadece bir öneri ;)
Tabi. :) Öneri için :tşk:

Sorularım :
625'in kamerası gündüz çekimlerinde nasıl?
625'in hoparlör sesi nasıl ? (ben çok müzik dinlerim)
625'in hızı nasıl yani internte girerken falan kasma yaparmı?
Bu soruları çevaplarsanız çok sevinecem.

turbocore35

turbocore35

Üye
Tabi. :) Öneri için :tşk:

Sorularım :
625'in kamerası gündüz çekimlerinde nasıl?
625'in hoparlör sesi nasıl ? (ben çok müzik dinlerim)
625'in hızı nasıl yani internte girerken falan kasma yaparmı?
Bu soruları çevaplarsanız çok sevinecem.
tek sorunu cevaplıcam cunu 625 kullanmıyorum hız konusunda wp8 en onde

• Beğen
Tepkiler: TheGoolr
YkPkY

YkPkY

Üye
aynen öyle.multitaskingle kapatılan her uygulama kökünden kapanması gerekli.
diğer yazılımlı cihazlarda multitaskingde yani açık uygulamalarda sadece tarayıcıyı gösterir sen onu kökünden kapatırsın.sonrasında tarayıcıyı açtığında açık kalan sekmeler tarayıcı içinde kapatılmadığı zaman geri açar.
ama wp8de tüm sekmeler ayrı ayrı açık gösteriyor multitaskda. x'e bassan bile kapatıyor gösteriyor ama tarayıcıyı açtığında hepsinin açık olduğu görülmektedir.sekmelerden tek tek kapatmak zorunda kalıyoruz tekrar.
anlatılmak istenen durum bu @tadalar arkadaşım.

bide artık şu kılavyede ileri geri tuşu istiyoruz.en büyük eksikliklerden biri bu maalesef

PureFood

PureFood

Üye
anlatmaya çalıştığımız bu abi en başından beri, nasıl Multitasking bu anlamadım, ancak bu sorun sadece internet explorer'da mevcut sanırım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aynen öyle.multitaskingle kapatılan her uygulama kökünden kapanması gerekli.
diğer yazılımlı cihazlarda multitaskingde yani açık uygulamalarda sadece tarayıcıyı gösterir sen onu kökünden kapatırsın.sonrasında tarayıcıyı açtığında açık kalan sekmeler tarayıcı içinde kapatılmadığı zaman geri açar.
ama wp8de tüm sekmeler ayrı ayrı açık gösteriyor multitaskda. x'e bassan bile kapatıyor gösteriyor ama tarayıcıyı açtığında hepsinin açık olduğu görülmektedir.sekmelerden tek tek kapatmak zorunda kalıyoruz tekrar.
anlatılmak istenen durum bu @tadalar arkadaşım.

bide artık şu kılavyede ileri geri tuşu istiyoruz.en büyük eksikliklerden biri bu maalesef
senin ne dediğini anlıyorum sen multitasing te tek ie istiyorsun ayrı ayrı istemiyorsun ancak şuan bu var yani değişmesi gerekiyor elbette

efeler12

efeler12

Üye
telefondaki işletim sistemine dikkat

respection123

Üye
Lumia 920 kaç gb Memory :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende 7gb boş var şuan isterse 200gb olsun bitirmek istersen biter o biraz sana baglı devamlı verilerini pc ye falan depolarsan 16gb bile yeterde 32gb da biraz daha rahat olursun fazla takmazsın hafızayı

respection123

Üye
bende 7gb boş var şuan isterse 200gb olsun bitirmek istersen biter o biraz sana baglı devamlı verilerini pc ye falan depolarsan 16gb bile yeterde 32gb da biraz daha rahat olursun fazla takmazsın hafızayı
5gb hafıza var 4gb bos :)

Üst Alt