4MaGuS
Üye
siz beni tam anlamadınız galiba sizin bu sorun dediğiniz olay en başından beri vardır gdr2 den beri bu yeni gelen bir şey degil ilk olarak bunu söyliyeyim bende mesela yer imi ekliyorum genelde ancak tarayıcıyı açtıgınızda açılır sayfa gelmesini isteyen kişiler vardır ve bu düşünülerek yapılmış bir şey aslında diğer mobil telefonalrda böyle bir şey varmı bilmiyorum ancak bazı kişileri sevindirecek bir olay sizin gibi bazı kişileri sevindirmiyor bu arada bana gdr3 yüklü gelmedi sadece orda daha önceden olan bir şey oldugunu belirtmek istedim onun dışında şuan buna farklı bir çözüm yani ie ayarlarında bunun yerine hepsini kapatsa ve yeni ie açtıgımızda sadece tek sayfa gelse ve açılır pencere isteyenler ie ayarlarında ek bir şeçenek olsa oradan ayarlarsa daha iyi olur hem biraz karışık oldu galiba ama anlarsınız umarımmultitaskla kapattığın herşey normalde kapanır.ayrı ayrı sekmeleri gösteriyorsa kapatma x verdiyse kapanması gerekir.kısayol olarak zaten yerimi yapıyoruz.neyse ayrı bir düşünce.
anlamadığım 1ay önceki cihazda gdr3mü yüklü geldi.yani herhangi bir güncelleme yapmadınız.ekran döndürme hazırmı geldi size

Öneri için