OttomaN TigeR
Üye
İnternet gerektirmeyen ingilizce türkçe sözlük var mı ?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme:
İnternet gerektirmeyen ingilizce türkçe sözlük var mı ?

Birkaç hafta içinde mağazadaki yerini almış olacak. Joe Belfiore dün öyle dedi tweetindeİnstagram ne zaman win gelcek ya ?

Hadi bakalımBirkaç hafta içinde mağazadaki yerini almış olacak. Joe Belfiore dün öyle dedi tweetinde![]()

L920 için fiyatlarını biliyorum ancak bu civardadır diye düşünerekten paylaşıyorum cam kırılması nasıl olduğuna bağlı iç ekran kırıldıysa 350 TL sadece ön cam kırıldıysa 150 TLdün saat 9 civarı lumia 820yi 2.kat merdiven boşluğundan 1.kata dùşürdüm şanslıyım ki sadece ekran kırılmış görüntü yok dokunmatik çalışıyo servise versem tahmini kaç tl tutar?
L920 için fiyatlarını biliyorum ancak bu civardadır diye düşünerekten paylaşıyorum cam kırılması nasıl olduğuna bağlı iç ekran kırıldıysa 350 TL sadece ön cam kırıldıysa 150 TL
bildiğim kadarıyla da yok zatenarkadaş lumialarda konuşma özeti var mı en son konutuğumla kaç saat ya da dakika konuşmuşum bilgileri yani ben bir türlü bulamadım da

bu özellik daha 925 çıkmadan videolarda keşfedilip sonra da açıklanmıştı diye hatırlıyorum925 kullanıcıları led bildirimini dikkat ettilermi hiç.
telin şarjını sömürün,sonra şarja takın,telefon açılana kadar Windows tuşunun yanıp söndüğünü göreceksiniz.
umarım bu bildirimi diğer bildirimler içinde yaparlar hepizzin telefonlarına

evet ilk aldığımda direk onu kontrol etmiştim925 kullanıcıları led bildirimini dikkat ettilermi hiç.
telin şarjını sömürün,sonra şarja takın,telefon açılana kadar Windows tuşunun yanıp söndüğünü göreceksiniz.

925 kullanıcıları led bildirimini dikkat ettilermi hiç.

test modu derken neyden bahsediyorsunuz acaba biraz açarmısınızNL920'mde test moduna aldığımda windows tuşunun ayrı programlandığını ve ayrı kontrol edildiğini farkettim daha önce burada resimlerini de paylaştım![]()
bu arada bende denemek isityorum acaba bende de aynı özellik varmı diye sırf bu yüzden sarjı bitirmek geçti içimden bir an aslıdna telefonu kapatıp sarja taktıgımızda aynı tepkiyi veriyor mu925 kullanıcıları led bildirimini dikkat ettilermi hiç.
test modu derken neyden bahsediyorsunuz acaba biraz açarmısınız