İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar benim soracağım soru biraz Windows 8 ile ilgili. Şimdi ben telefonumda da bilgisayarımda da aynı hesabı kullanıyorum. Sorun benim ismimin Kürşat olması yani içinde Türkçe karakter barındırması. Bilgisayarımda ki kullanıcı dosyalarında ismimden dolayı Türkçe karakter bulunduğu için bazı programlarda falan sorun çıkartıyor. Sorum şu ki: ben hesabımın ismini Kursat yaparsam klasörün adıda Kursat olur mu? Veya markette yorum yaparken çıkan ismim Kursat olarak değişir mi?

hookword

hookword

Üye
Müzik çalar da şarkılar bölümünde ekranın en soluna basarsan tikleyip işaretleyebilirsin en azından basılı tutmaktan iyidir

hookword

hookword

Üye
Değişir

zaferozkan

zaferozkan

Üye
müzik çalardan şarkılara gelip hepsini tek tek silmek zorundasın basılı tutarak.gıcık Bi durum dosya yöneticisi olmadığı için

biraz uzun basmak gerekiyormuş, teşekkür ederim.

eyup ensar

eyup ensar

Üye
arkadaşlar ben gdr3 ü yükledim peki nsu dan amberi yukleyebilirmiyim geri bide data sense malûm l820 ye ota dan gelmedi sonu 3002 ile biten güncelleme hala ota dan gelmesini mi bekliycem yoksa nsu artık farzmı oldu??

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar ben gdr3 ü yükledim peki nsu dan amberi yukleyebilirmiyim geri bide data sense malûm l820 ye ota dan gelmedi sonu 3002 ile biten güncelleme hala ota dan gelmesini mi bekliycem yoksa nsu artık farzmı oldu??

Normal yükleme/flaşlama ile alt sürüme dönemezsiniz.
Windows Phone'da alt sürüme geçebilmek için dead flaş yöntemini kullanmanız gerekir.

umitt034

Üye
uygulamaların güncellemeri bildirim olarak gelmiyor neden acaba bilen varmı

win8l

Üye
arkadaşlar 820 aldım bu telefonun kutudan çıkan kapağı kablosuz şarj destekliyor mu?

dakamon

dakamon

Üye
Desteklemiyor

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Normal yükleme/flaşlama ile alt sürüme dönemezsiniz.
Windows Phone'da alt sürüme geçebilmek için dead flaş yöntemini kullanmanız gerekir.
o zaman anladığım kadarıyla gdr3 ota güncellemesini bekliycez yada dead Flash.soruyorum çünkü şarjda anormallik var amber daha iyiydi.bide data sense 820 ye ota dan gelcekmiki??

serinaga

serinaga

Üye

Sanırım kaçırdınız, L820'ye OTA'dan güncelleme çoktan geldi, lakin güncelleme sonrası data sense gelmeyebiliyor, güncelleme sonrası telefonu fabrika ayarlarına döndürünce data sense geliyor ...
arkadaşlar 820 aldım bu telefonun kutudan çıkan kapağı kablosuz şarj destekliyor mu?

Maalesef sonradan almanız gerekiyor ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Windows Phone 8 (Lumia) bildirimlerin gecikmesi ve Facebook sohbete bağlanamıyor hatasını alan arkadaşlar, çözüm için DataSense/Ayarlar kısmından Sınıra yaklaştığım da arka plan verilerini kısıtla seçeneğini kaldırın.

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan ve YkPkY
kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar sizde de telefondaki bazı müziklerde ses açmanın veya kısmanın işe yaramadığı oluyor mu? Bende belirli şarkılarda ister sesi 30 ister 0 yapayım şarkı açıldığında hangi sesteyse o seste kalıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı?

emreeozden

emreeozden

Üye
Arkadaşlar sizde de telefondaki bazı müziklerde ses açmanın veya kısmanın işe yaramadığı oluyor mu? Bende belirli şarkılarda ister sesi 30 ister 0 yapayım şarkı açıldığında hangi sesteyse o seste kalıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı?
bende olmuştu bi defa teli açıyıp kapayınca düzelmişti

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende olmuştu bi defa teli açıyıp kapayınca düzelmişti
geçenlerde L520 de o sorunla karşılaştım ancak bende kulaklık takılı iken sorun olmuştu ses oynuyamıyordum hiç sonra reset atınca düzeldi

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Sanırım kaçırdınız, L820'ye OTA'dan güncelleme çoktan geldi, lakin güncelleme sonrası data sense gelmeyebiliyor, güncelleme sonrası telefonu fabrika ayarlarına döndürünce data sense geliyor ...
yok o güncellemeyi yaptım hatta ota yı bekledim datasense gelmedi.peki şimdi fabrika ayarlarına dondursem gelirmi ki?
whatsap bildirimleri hiç gelmez oldu gdr3ten sonra yukleyenlerin hepsinde bolemi arkadaşlar

narnia16

narnia16

Üye
Şu an A Haber de Çiçek Hanım var 1020 üzerine konuşuyolar :)

pirenuri

pirenuri

Üye
''Lumia 1020 Kullanıcıları
1-papakudioflu Siyah ''

Hahaha :D

Üst Alt