Tavsiye Diğer Klasörü Ve Geçici Dosya Silme

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Diğer Klasörü Ve Geçici Dosya Silme
arkadaşlar ben düşündüm taşındım bu diğer ve geçici dosyayı nasıl siilebiliriz diye aklıma direk advanced system care programı geldi pc lerden belki bilirsiniz kullnaışlı bir program ve bu sorunumuzu çözebilecegini düşünürekten iletişim kısmına bir yazı yolladım şimdiliik türkçe yazdım geri dönüş yaparlarsa ve anlaşılmamış bir bilgi varsa çeviri yapıp tekrar yollamayı düşünüyorum sizden vericegim siteye bir yazı halinde program talebinde bulunalım istedim site linki buyrun

sayfanın alt kısmında iobit.com adresine meil yoluyla talepte bulursanız program hakkında bilgi almış oluruz ben burda yazdıgım yazıyıda paylaşayım bu arada güzel yazı yazan biri degilim isterseniz toparlayarak güzel bir mesaj oluşturu biliriz beraber
buyrun benim yazım
konu : windwos phone advanced programı
şuan için wp de programınız bulunmuyor ancak android de olduğu gibi ona benzer bir program yapmayı düşünüyor musunuz acaba biz kullanıcılar olarak bu programı bekliyoruz telefonlar ve pc için gerekli bir program olduğunu düşünüyorum acaba bu konuyla ilgili bir çalışma var mı varsa programın gelmesi için belirli bir tarih var mıdır acaba

kursat99

kursat99

Üye
Siteye Türkçe mi atalım yoksa ingilizce mi atalım Türkçe desteği var mı ki?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Siteye Türkçe mi atalım yoksa ingilizce mi atalım Türkçe desteği var mı ki?
bende onu bilmediğim içim için şimdilik türkçe attım geri dönüş bekliyorum gelmezse yarın ingilizce atıcam ancak siz atabiliyorsanız ingilizce atarsanız daha iyi olur

remzi33

remzi33

Üye
Advanced System çare programının masaustu arayuzunde Türkçe dil mevcut. Tahminen destek ekibi Türkçe mesaj kabul ediyordur.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
bu arada ie de geçmişi silince kapasite kontrolde gözüken gecici dosya 250mb dan 18mb indi ancak talefon depolama kısmında 500mb civarında olan kısım 250mb falan indir geriside azalmıyor siz birde bunu deneyin şimdilik en azından geçici çözüm olur bu arada cevap yok hala yarına kadar bekliyelim olmadı tekrar meil atarız artık

kursat99

kursat99

Üye
Dediğin adrese İngilizce mail attım. Dönerlerse bende buraya dönerim :)

Kergitli

Kergitli

Üye
Diğer klasörünü neden takıyosunuz ki bu kadar kafaya?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
bu gün ingilizce bir yazı daha yolladım ses soluk çıkmıyor adamlardan galiba gelmiyecek arkdaşlar aynı zamanda bu advanced gelirse işlemci rem gibi değerleri anlık olarak görmede gelebilir ancak yanlış yeremi meil yolluyoruz biraz daha araştırmak lazımadamlar geri dönüş yaptılar bu gün ancak gönderdikleri yazı şu
Hi there,
Thanks for contacting IObit. This is June from IObit Support Team.
So sorry to say that we could not catch what your meaning clearly. Please explain it in English if possible.
We appreciate your choosing IObit to care your PC.

kısada iletinizi ingilizce yollayın dediler bende tekrardan birkaç şey yazmaya çalıştım
Advanced System Care program for windows phone as users want
Do you have a study about the program is going to come when

bakalım ne zaman dönüş yapacaklar sizin göndermiş olduğunuz meillere geri yaptılar mı arkadaşlar

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bu gün ingilizce bir yazı daha yolladım ses soluk çıkmıyor adamlardan galiba gelmiyecek arkdaşlar aynı zamanda bu advanced gelirse işlemci rem gibi değerleri anlık olarak görmede gelebilir ancak yanlış yeremi meil yolluyoruz biraz daha araştırmak lazımadamlar geri dönüş yaptılar bu gün ancak gönderdikleri yazı şu
Hi there,
Thanks for contacting IObit. This is June from IObit Support Team.
So sorry to say that we could not catch what your meaning clearly. Please explain it in English if possible.
We appreciate your choosing IObit to care your PC.

kısada iletinizi ingilizce yollayın dediler bende tekrardan birkaç şey yazmaya çalıştım
Advanced System Care program for windows phone as users want
Do you have a study about the program is going to come when

bakalım ne zaman dönüş yapacaklar sizin göndermiş olduğunuz meillere geri yaptılar mı arkadaşlar

:ah

turbocore35

turbocore35

Üye
:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bir defa adamların mobil sektörde işi yok bu birincisi.
Microsoft'un izin vermediği bir şeyi hiçbir firma ya da geliştirici yapamaz bu ikincisi.
(Bu ikisinden çıkarılacak sonuç: Düşünce güzel ama maalesef istek mantıksız)

Allah aşkına birilerine ingilizce bir şeyler yazarken Google Translate kullanmayın rezil oluyoruz bu da üçüncüsü :oku :)

• Beğen
Tepkiler: hamza29
4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft'un izin vermediği bir şeyi hiçbir firma ya da geliştirici yapamaz bu ikincisi.
Allah aşkına birilerine ingilizce bir şeyler yazarken Google Translate kullanmayın rezil oluyoruz bu üçüncüsü :oku

ilk olarak advanced system carenin mobil sektörde işi var android sektöre programları var ikinci olarak tabiki microsoft izin vermesi gerekiyor orası ayrı bir şey üçüncüsü translate azizliğine uğradık evet ancak anlaşılan bu böyle olmuyacak bilen bir kişiye tercüme ettirme zamanı geldi onuda ayarlıyacam ben birazdan güncelliyecegim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ilk olarak advanced system carenin mobil sektörde işi var android sektöre programları var ikinci olarak tabiki microsoft izin vermesi gerekiyor orası ayrı bir şey üçüncüsü translate azizliğine uğradık evet ancak anlaşılan bu böyle olmuyacak bilen bir kişiye tercüme ettirme zamanı geldi onuda ayarlıyacam ben birazdan güncelliyecegim

Peki bir şey demiyorum.
Umarım bu kararlılığın sonucunu alırsınız.
Ancak 2. maddede yazdığım şeyi göz önünde bulundurun.
Microsoft gerekli apileri, izinleri ve serbestliği sağlamadıkça talepleriniz boşa gidecektir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Peki bir şey demiyorum.
Umarım bu kararlılığın sonucunu alırsınız.
Ancak 2. maddede yazdığım şeyi göz önünde bulundurun.
Microsoft gerekli apileri, izinleri ve serbestliği sağlamadıkça talepleriniz boşa gidecektir.
tabiki o en önemli kısmı aslında orası ancak ben bir şansımı deniyimde düzgün bir yazı yazdıktan sonra dönmezlerse artık uğraşmıyacağım

Hagios

Hagios

Üye

Allah aşkına birilerine ingilizce bir şeyler yazarken Google Translate kullanmayın rezil oluyoruz bu da üçüncüsü :oku :)
Diyecek bir şey bırakmamışsın :D

kursat99

kursat99

Üye
Bende İngilizce olarak mesaj attım ama hala bir cevap yok.

turbocore35

turbocore35

Üye
arkadaşlar microsoft mesela ram göstermeye izin vermiyor diye biliyorum ee microsoft wermiyor gerekli kodları falan adamlar ne yapsın :D

Üst Alt