Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeDiğer Klasörü Ve Geçici Dosya Silme
Sponsorlu Bağlantılar
bulutsuzgece
Üye
Bence öncelikle Microsoft ve Nokia'yı bu konuda sıkıştırıp genel sistem bakımı (Yer boşaltma, ram optimizasyonu, uygulama yönetimi vb) yapan bir uygulama veya özellik getirilmesini istemelisiniz.
Bence öncelikle Microsoft ve Nokia'yı bu konuda sıkıştırıp genel sistem bakımı (Yer boşaltma, ram optimizasyonu, uygulama yönetimi vb) yapan bir uygulama veya özellik getirilmesini istemelisiniz.
aynen katılıyorum aslında o kadar gerekli şeylerde değil bence sistem kendi kendini optimizasyon yapıyor saten ram görp napcan yer boşaltma olabilir ama ..
ilk olarka benim geçici dosya ve diğer klasörle pek işim yok aslında forumda bu konu hakkında bir çok şikayet var ve bir şeyler yapmak istedim o yüzden aklıma bu programınn çözüm olabilecegi geldi buna benzer başka programlar var ancak android tabında aynısı oldugu için buna karar verdim meil yoluyla uğraşmaya çalıştım ingilizce olamdıgı için doğru düzgün cümle kuramadım ancak son bir güncelleme denedim ve meile attım kısa ve öz olsun daha fazlası olmaz benden Have you future application for windows phone 8 (Advanced Systemcare) android tabanında çalışan bu programın bir örnek resim
fazla uğraşmıyalım galiba geliceği yok gibi
kursat99
Üye
Aynen geleceği fazla yok gibi. Ben hala mesaj atmalarını bekliyorum ama.
dilmenibrahim
Üye
diğer ri falan anlamadım ben baştan beri yüklediğimiz uygulamaları silince diğer klasoründe ne kalıyor yani silinen şey tam silinmiyor mu
tüm programları silerseniz belki silinebilir ancak burada amaç L820 gibi kendi hafızası 8gb olan telefonlarda diğer klasörü ve geçici dosya yer kaplıyor ve silinmesini istiyorlar o yüzden bunu pc de yapabilen advanced system care gibi bir program sayesinde silinebileceğini düşünerek meil atıyoruzbu gün meilime cevap geldi anladığım kadarıyla öneriniz için teşekkürler başka önerileriniz ve fikriniz varsa bize iletin diyor orjinal meil şöyle Hi there,
We will take your idea for consideration.
Thanks a lot, if you have any good idea or suggestion, please let us know.
Have a nice day.