4MaGuS
Üye
Diğer Klasörü Ve Geçici Dosya Silme
arkadaşlar ben düşündüm taşındım bu diğer ve geçici dosyayı nasıl siilebiliriz diye aklıma direk advanced system care programı geldi pc lerden belki bilirsiniz kullnaışlı bir program ve bu sorunumuzu çözebilecegini düşünürekten iletişim kısmına bir yazı yolladım şimdiliik türkçe yazdım geri dönüş yaparlarsa ve anlaşılmamış bir bilgi varsa çeviri yapıp tekrar yollamayı düşünüyorum sizden vericegim siteye bir yazı halinde program talebinde bulunalım istedim site linki buyrun
sayfanın alt kısmında iobit.com adresine meil yoluyla talepte bulursanız program hakkında bilgi almış oluruz ben burda yazdıgım yazıyıda paylaşayım bu arada güzel yazı yazan biri degilim isterseniz toparlayarak güzel bir mesaj oluşturu biliriz beraber
buyrun benim yazım
konu : windwos phone advanced programı
şuan için wp de programınız bulunmuyor ancak android de olduğu gibi ona benzer bir program yapmayı düşünüyor musunuz acaba biz kullanıcılar olarak bu programı bekliyoruz telefonlar ve pc için gerekli bir program olduğunu düşünüyorum acaba bu konuyla ilgili bir çalışma var mı varsa programın gelmesi için belirli bir tarih var mıdır acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sayfanın alt kısmında iobit.com adresine meil yoluyla talepte bulursanız program hakkında bilgi almış oluruz ben burda yazdıgım yazıyıda paylaşayım bu arada güzel yazı yazan biri degilim isterseniz toparlayarak güzel bir mesaj oluşturu biliriz beraber
buyrun benim yazım
konu : windwos phone advanced programı
şuan için wp de programınız bulunmuyor ancak android de olduğu gibi ona benzer bir program yapmayı düşünüyor musunuz acaba biz kullanıcılar olarak bu programı bekliyoruz telefonlar ve pc için gerekli bir program olduğunu düşünüyorum acaba bu konuyla ilgili bir çalışma var mı varsa programın gelmesi için belirli bir tarih var mıdır acaba