Tolga3521
Üye
Çikolatalı kurabiye bence.Rosemary galiba
Çikolatalı kurabiye bence.Rosemary galiba
RosemaryBu arada yazı tipi ney ?
Yok RosemaryÇikolatalı kurabiye bence.
Peki s4 te olup G2 de olmayan özelliklerle g2 de olup s4 de olmayan özellikleri yazabilirmisiniz farkı görünLg g2 S4'e (i9500) göre artıları;
- Daha yüksek veri aktarım hızı (LTE 100Mbps) yaklaşık 2 kat.
-Daha güçlü işlemci (Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 Quad-core 2260MHz) % 41 civarında daha hızlı.
-Radyosu var ve ekran 5.2".
S4'ün Lg G2'ye göre artıları;
-64gb ye kadar disk genişletme. Lg G2'de genişletme yok.
- Daha ince ve küçük boyut.
-Daha yüksek dahili depolama. S4=64 G2=32
-Oled ekran daha parlak ve canlı renkler demek.
-% 9 daha hafif tasarım
-Daha yüksek pixel yoğunluğu. S4=441 PPI, G2=424 PPI
Peki s4 te olup G2 de olmayan özelliklerle g2 de olup s4 de olmayan özellikleri yazabilirmisiniz farkı görün
Valla geçen teknosada elime aldım baktım G2 ye ama S4ü ilk elime aldığımdaki kadar his vermedi. Cümle biraz acayip oldu kusura bakmayın .d

Bnce s4 bizi en azından 1 - 1.5 sene idare edebilecek bir telefon. Ama yeni alacaklar için G2 öneriyorum. Fiyat olarakta G2 ile s4 aynı galiba.Böyle cihaz karşılaştırması tabiki kişisel görüştür benim için cihaz o an hitiyaçlarıma karşılık veriyor ve adından söz ettiriyor ,yüzlerçe taklidi yapılıyorsa iyi bir seçimdir![]()
32gb G2 1799 idi sanırsamBnce s4 bizi en azından 1 - 1.5 sene idare edebilecek bir telefon. Ama yeni alacaklar için G2 öneriyorum. Fiyat olarakta G2 ile s4 aynı galiba.
Aynen KatılıyorumBöyle cihaz karşılaştırması tabiki kişisel görüştür benim için cihaz o an hitiyaçlarıma karşılık veriyor ve adından söz ettiriyor ,yüzlerçe taklidi yapılıyorsa iyi bir seçimdir![]()
Bu arada klavye olayını anlatan arkadaşlara teşekkürler 
Arkadaşlar Note 3 te gelen Şu özelliğe bakarmısınız Bu özellik 4.3 ilemi geliyor bir bilginiz varmı?? Çok hoşuma gitti ekranı tek elle kullanabilmek için küçültebiliyorsunuz Süper bir özellik
ancak S4 lerede 4.3 güncellemesi ile gelirmi merak ediyorum doğrusu gelmezsede bu özellik Uygulama olarak yapılmalı
![]()
![]()
İphone reklamındaki gibi eliniz şurdaaan şuraya gidebiliyor için çok iyi bir özellik
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızNote 3 Ekranı Küçültme S4 içinde Uygulanabilirmi acaba ? Yada güncelleme ile gelirmiki :S ??