------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Sciondar

Sciondar

Üye
4.3 :eller:

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Rusyadan sonra başka yerlere çıktımı acaba ?

yaso57

Üye
Bugun yarin gelicek insallaaaaaah

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
----ÖNEMLİ----
Beyler kesinlikle yüklemeyin demiyorum ama avrupa forumlarında 9500 farklı csc rom yükleme nedeniyle error konuları açılmaya başlandı cihaza yazılım update bilgisi gelmeden flash atmayınız bilginize :oke:

• Beğen
Tepkiler: cardanadam, .caner., uguro ve 1 kişi daha
uguro

uguro

Üye
----ÖNEMLİ----
Beyler kesinlikle yüklemeyin demiyorum ama avrupa forumlarında 9500 farklı csc rom yükleme nedeniyle error konuları açılmaya başlandı cihaza yazılım update bilgisi gelmeden flash atmayınız bilginize :oke:
Teşekkürler :oke:

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Bu arada odin den ülkenize ait olmayan yazılımı yüklemek cihazı garanti dışı bırakır hani 9500 kullananlar rusya romunu yüklemeyin 1 haftaya gelcek zaten tr ye

.caner.

.caner.

Üye
Bu arada odin den ülkenize ait olmayan yazılımı yüklemek cihazı garanti dışı bırakır hani 9500 kullananlar rusya romunu yüklemeyin 1 haftaya gelcek zaten tr ye
Hayır sorun olmaz. İçinde Samsung imzası var.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihaz ve modele uygun hic bir stock odin romu garati dışı birakmazzzz.Ancak son update romda yuklemeye engel gelirse zaten ortada sorunda kalmaz:)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Valla bana öyle dediler başka ülkenin yazılımı olduğu için sorun çıkabiliyormus

Batarya kalibrasyonundan sonra bataryayı biraz düzeltebildim :

1-wipe data-cache yaptım
2-Sarjı tamamen bitirdim
3-kapalı bir şekilde tamamen şarj ettim.

• Beğen
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Arkadaşlar telefona bişeyler oldu :D animasyonlar uzadı gibi mesela bi sayfayı aşagı doğru kaydırıyorum yavaş kayıyo. Touchwizzde de aynı oluyo çözümünü bilen varmı

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar Note 3 te gelen Şu özelliğe bakarmısınız Bu özellik 4.3 ilemi geliyor bir bilginiz varmı :D ?? Çok hoşuma gitti ekranı tek elle kullanabilmek için küçültebiliyorsunuz Süper bir özellik :D ancak S4 lerede 4.3 güncellemesi ile gelirmi merak ediyorum doğrusu gelmezsede bu özellik Uygulama olarak yapılmalı :D :D :alkis:oke: İphone reklamındaki gibi eliniz şurdaaan şuraya gidebiliyor için çok iyi bir özellik :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Note 3 Ekranı Küçültme S4 içinde Uygulanabilirmi acaba ? Yada güncelleme ile gelirmiki :S ??

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kısa sürede portlanır 4.3 te gelmez note 3 için bir özellik çünkü

• Beğen
uguro

uguro

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
görmedim zaten yüklemelerde ciddi anlamda hata alanlar var demiştim acele etmeyin :)

• Beğen
Tolga3521

Tolga3521

Üye
görmedim zaten yüklemelerde ciddi anlamda hata alanlar var demiştim acele etmeyin :)
Ben zaten yüklemem başka ülkenin romunu. Türkiye için inş. Çabuk çıkar.

Samsung Hub'a giremiyorum neden acaba açar açmaz kapanıyo.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar Note 3 te gelen Şu özelliğe bakarmısınız Bu özellik 4.3 ilemi geliyor bir bilginiz varmı :D ?? Çok hoşuma gitti ekranı tek elle kullanabilmek için küçültebiliyorsunuz Süper bir özellik :D ancak S4 lerede 4.3 güncellemesi ile gelirmi merak ediyorum doğrusu gelmezsede bu özellik Uygulama olarak yapılmalı :D :D :alkis:oke: İphone reklamındaki gibi eliniz şurdaaan şuraya gidebiliyor için çok iyi bir özellik :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Note 3 Ekranı Küçültme S4 içinde Uygulanabilirmi acaba ? Yada güncelleme ile gelirmiki :S ??
S4 de ekran o şekilde küçülmüyor ama klavyeyi tek elle kullanım için aynı şekilde kenara yaslayabiliyorsunuz.

• Beğen

Üst Alt