Teşekkürler----ÖNEMLİ----Beyler kesinlikle yüklemeyin demiyorum ama avrupa forumlarında 9500 farklı csc rom yükleme nedeniyle error konuları açılmaya başlandı cihaza yazılım update bilgisi gelmeden flash atmayınız bilginize![]()

Hayır sorun olmaz. İçinde Samsung imzası var.Bu arada odin den ülkenize ait olmayan yazılımı yüklemek cihazı garanti dışı bırakır hani 9500 kullananlar rusya romunu yüklemeyin 1 haftaya gelcek zaten tr ye
Sorun oluyor bütün samsung yetkilileri öyle diyor cihazı garanti dışı bırakıyorHayır sorun olmaz. İçinde Samsung imzası var.
@Nextman abi aciklarmisin inanmayacak banaSorun oluyor bütün samsung yetkilileri öyle diyor cihazı garanti dışı bırakıyor

Valla bana öyle dediler başka ülkenin yazılımı olduğu için sorun çıkabiliyormus@Nextman abi aciklarmisin inanmayacak bana![]()
Valla bana öyle dediler başka ülkenin yazılımı olduğu için sorun çıkabiliyormus
?? Çok hoşuma gitti ekranı tek elle kullanabilmek için küçültebiliyorsunuz Süper bir özellik
ancak S4 lerede 4.3 güncellemesi ile gelirmi merak ediyorum doğrusu gelmezsede bu özellik Uygulama olarak yapılmalı

İphone reklamındaki gibi eliniz şurdaaan şuraya gidebiliyor için çok iyi bir özellik 
Umarın portlanır kulanışlı bir özellik özellikle eli küçük arkadaşlar için faydalı olcaktırkısa sürede portlanır 4.3 te gelmez note 3 için bir özellik çünkü

Rusyadan sonra başka yerlere 4.3 çıktımı ?kısa sürede portlanır 4.3 te gelmez note 3 için bir özellik çünkü
Ben zaten yüklemem başka ülkenin romunu. Türkiye için inş. Çabuk çıkar.görmedim zaten yüklemelerde ciddi anlamda hata alanlar var demiştim acele etmeyin![]()
S4 de ekran o şekilde küçülmüyor ama klavyeyi tek elle kullanım için aynı şekilde kenara yaslayabiliyorsunuz.Arkadaşlar Note 3 te gelen Şu özelliğe bakarmısınız Bu özellik 4.3 ilemi geliyor bir bilginiz varmı?? Çok hoşuma gitti ekranı tek elle kullanabilmek için küçültebiliyorsunuz Süper bir özellik
ancak S4 lerede 4.3 güncellemesi ile gelirmi merak ediyorum doğrusu gelmezsede bu özellik Uygulama olarak yapılmalı
![]()
![]()
İphone reklamındaki gibi eliniz şurdaaan şuraya gidebiliyor için çok iyi bir özellik
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızNote 3 Ekranı Küçültme S4 içinde Uygulanabilirmi acaba ? Yada güncelleme ile gelirmiki :S ??