S3 Mini Kullananlar (orjinal)

Sponsorlu Bağlantılar

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Kullananlar (orjinal)
Arkadaşlar telefon 1 aylık çıtı pıtı bir telefon şimdi sorularım su ben uygulamaların hafıza kartına yüklenmesini istiyom nasıl olacak sonra bir program buldum sistemui diye bunu yüklesem tek bozulur mu ? Birde garantili telefon root atsam hemen geri döndürebilir miyim? Şimdiden tskler.... Ben symbianciydim android le ilgilenmedim... Pek bilgim yok...Hadiii beyler yardiminizi bekliyom

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar telefon 1 aylık çıtı pıtı bir telefon şimdi sorularım su ben uygulamaların hafıza kartına yüklenmesini istiyom nasıl olacak sonra bir program buldum sistemui diye bunu yüklesem tek bozulur mu ? Birde garantili telefon root atsam hemen geri döndürebilir miyim? Şimdiden tskler.... Ben symbianciydim android le ilgilenmedim... Pek bilgim yok...Hadiii beyler yardiminizi bekliyom
Arkadaşım öncelikle uygulamaları hafıza kartına taşımayı unut 10 dan fazla yöntem denedim root ile denedim olmuyor olmuyor stabil bir yöntem yok bunun için malesef ....
Root konusunda Unroot yapabilirsin şu konuyu incelersen olayı anlıcaksın konuyu ben açtım kendim eski sürümde telefonu sırf uygulamaları hafıza kartına taşımak için root yaptım işe yaramayınca Unroot ile root'u geri aldım geçen ayda S3 MİNİ yi garantiye verdim problem çıkmadı :)

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Tmm garanti konusu kafamdan cikti iyi oldu peki rootla 4 gb hafiza yi yukseltebikiyor muyuz ???

uguro

uguro

Üye
Bahsettiğin olay Telefon hafızasında yer açmak ise malesef mümkün değil ve root u Neden yapmayı düşünüyorsun ? Uygulamaları hafıza kartına atmak içinse boş yere root ile uğraşma derim olmuyor yabancı forumlarda birçok yerde araştırdım samsung'u aradım bu konu için çözüm bulamadım...

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Rootu sadece hafiza icin degil bircok.uygulama ve internet olayi için düşünüyordum

uguro

uguro

Üye
Anladım ben durumu anlattım gerisi sana kalmış :D

• Beğen
Tepkiler: joker.lg
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Oky cok saol :)

53cc

53cc

Üye
An itibari ile 79 MB lık bir güncelleme geldi. Versiyonda bir değişiklik olmadı. Yenilik veya değişiklik olarak bir şey göremedim.

spytech61

Üye
Arkadaslar öncelikle iyi geceler. Konu açmak istemedim kalabalık olmasın diye. Konu sahibinden Özür dilerim. Sorum şu. S3 ün ram boyutu ne kadar? Görev yöneticisinde 832 mb yazıyor. Çok garibime gitti. Gerçekten böyle mi yoksa bir tuhaflık mi var? Ya da başka bir nedenden dolayı mı? Şimdiden teşekkürler.

gustimos

Üye
Arkadaşım öncelikle uygulamaları hafıza kartına taşımayı unut 10 dan fazla yöntem denedim root ile denedim olmuyor olmuyor stabil bir yöntem yok bunun için malesef ....
Root konusunda Unroot yapabilirsin şu konuyu incelersen olayı anlıcaksın konuyu ben açtım kendim eski sürümde telefonu sırf uygulamaları hafıza kartına taşımak için root yaptım işe yaramayınca Unroot ile root'u geri aldım geçen ayda S3 MİNİ yi garantiye verdim problem çıkmadı :)

Root yaptıktan sonra link2sd ile linkleyebilirsin benim tum uygulamalarım hatta birçok sistem uygulamam dahi hafıza kartında

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil ya sorununa her yerde çözüm arayabilirsin ;)
Anladım ben durumu anlattım gerisi sana kalmış :D
Peki rootun sürümle alakası var mi tam araştırmaya fırsat bulamadım daBnmki 4.1.2 de

uguro

uguro

Üye
Önemli değil ya sorununa her yerde çözüm arayabilirsin ;)
Peki rootun sürümle alakası var mi tam araştırmaya fırsat bulamadım daBnmki 4.1.2 de
tabiki kendi sürümünde yüklemezsen telefonu brick yapabilirsin kitlenir telefon

The Shadow

The Shadow

Üye
siz ne istiyorsunuz ki şimdi ben onu anlamadım dahili hafızayla harici hafızanın yerini değiştirip herşeyin direk harici hafızaya yüklenmesini mi istiyosunuz ?
Root yaptıktan sonra link2sd ile linkleyebilirsin benim tum uygulamalarım hatta birçok sistem uygulamam dahi hafıza kartında
sistem uygulamalarını sd karta linklersen half brick olursun çoğu da çalışmaz zaten :)

uguro

uguro

Üye
:rica:

bilge_adam

bilge_adam

Üye
arkadaşlar telefonun kendinden olan uygulamaları taşınmıyor ama bizim sonradan yüklediğimiz face gibi oyun gibi uygulamalar sd karta taşınıyor. şu yolu takip ederek yapabilirsiniz.
ayarlar uygulamalar uygulamaları yönet. burdan taşımak istediğiniz uygulamaya tıklayın sd karta taşı diye bir seçenek çıkacak. burdan taşıyın. kolay gelsin

uguro

uguro

Üye
arkadaşlar telefonun kendinden olan uygulamaları taşınmıyor ama bizim sonradan yüklediğimiz face gibi oyun gibi uygulamalar sd karta taşınıyor. şu yolu takip ederek yapabilirsiniz.
ayarlar uygulamalar uygulamaları yönet. burdan taşımak istediğiniz uygulamaya tıklayın sd karta taşı diye bir seçenek çıkacak. burdan taşıyın. kolay gelsin
Malesef bu S3 mini'lerde Büyük boyutlu oyunlarda olmuyor ...

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Bende o bile yok :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt