Nokia Camera Uygulaması Ve Diğerleri Arasındaki Fark

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
karanlık çöksün kapıştıralım beyler. ProShot'un üzerine tanımam valla :)

skynet

Üye
O zaman bana müsade :ehe

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
zırtvırt

zırtvırt

Üye
Lumia 820'nin orjinal kamerasından ben de hiç memnun değilim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende yeni katıldım akşam deniyek bende L920 var pro-normal-image deneriz akşam sabah farketmez ama bence en iyisi pro camera

alical33

alical33

Üye
ImagineCam de iyi ama pro cam en iyi gibi görünüyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
imaginecam uygulaması güzel çekmiş

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
arkadaşlar, L920nin çok güzel bir kamerası var eyvallah ama bulutlu çekimde iPhone 5 ile karşılaştırdım ve maalesef istemediğim sonuçlarla karşılaştım. Kapalı havada L920 hiç iyi renk veremiyor. Ben pastel tonları her zaman daha çok severim ama boğaz manzarasında havada olmayan bir turunculuk katması sinirimi bozdu. Sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Paylaşayım dedim

sekajmer

sekajmer

Üye
820 nin iç mekanda yaptığı gereksiz karıncalanma dalgalar yüzünden kameraya küstüm ve 820 yi ezmiş geçmiş

osmanmert94

osmanmert94

Üye
820 nin iç mekanda yaptığı gereksiz karıncalanma dalgalar yüzünden kameraya küstüm ve 820 yi ezmiş geçmiş
Kanki merak etme GDR3'ten sonra düzelir. L920 de de geceleyin iç ve dış mekanlarda karıncalanma var.

metrix355

metrix355

Üye
920 kullanıcısıyım bazen Pro camda fazla yeşilimsi tonlar alıyorum fakat bir kaç güncelleme ile çözülebileceğini düşünüyorum sizce de öylemi ?? Normal kamera uygulamasında yeşil tonu daha az ama kotu Pro camden

4MaGuS

4MaGuS

Üye
920 kullanıcısıyım bazen Pro camda fazla yeşilimsi tonlar alıyorum fakat bir kaç güncelleme ile çözülebileceğini düşünüyorum sizce de öylemi ?? Normal kamera uygulamasında yeşil tonu daha az ama kotu Pro camden
yeşillenme derken normal mesela sarı yeri çektiginizde yeşillenmeler mi çıkyıor yoksa yeşili çektiginizde renk sorunumu var deneme yaparım isterseniz tekrar biraz bilgi veriseniz

sekajmer

sekajmer

Üye
hazır konu varken 820 nin gece video çekiminden memnun musunuz? şahsen ben nefret ediyorum gm discovery bile göz alıcı çekerken benimki geceleri berbat çekiyor gdr2+amber dediler bekledik tamam çok gelişti ama yeterli değil şimdi de gdr3'ü bekleyin diyorlar ben ilk izlenimini kurdum gdr3'ün hiç bir fark yok berbat çekiyor Windows Phone'lu htc' ler samsung' lar da böyle mi acaba ?

zırtvırt

zırtvırt

Üye
hazır konu varken 820 nin gece video çekiminden memnun musunuz? şahsen ben nefret ediyorum gm discovery bile göz alıcı çekerken benimki geceleri berbat çekiyor gdr2+amber dediler bekledik tamam çok gelişti ama yeterli değil şimdi de gdr3'ü bekleyin diyorlar ben ilk izlenimini kurdum gdr3'ün hiç bir fark yok berbat çekiyor Windows Phone'lu htc' ler samsung' lar da böyle mi acaba ?

Al benden de o kadar. Birkaç kez gece çekimi yaptım, yapmasam da olurmuş. Telefondan izledim loş ışıklı ortamda çok karanlık bir çekim yapmış, dedim sanırım telefondan galiba bir de bilgisayara atıp izleyeyim dedim. Arkadaşlar da vardı, birinde apple birinde de Samsung var. Dalga konusu olduk. Ben ise Lumia'yı sırf Carl Zeiss kamerası var ve çekimleri harika diye hiç araştırma yapmadan almıştım.

sekajmer

sekajmer

Üye
Al benden de o kadar. Birkaç kez gece çekimi yaptım, yapmasam da olurmuş. Telefondan izledim loş ışıklı ortamda çok karanlık bir çekim yapmış, dedim sanırım telefondan galiba bir de bilgisayara atıp izleyeyim dedim. Arkadaşlar da vardı, birinde apple birinde de Samsung var. Dalga konusu olduk. Ben ise Lumia'yı sırf Carl Zeiss kamerası var ve çekimleri harika diye hiç araştırma yapmadan almıştım.
aynı dert kardeşim abi hadi Apple ı samsung u anladık da gm discovery kamerası normal kamera öyle değişik özellikleri falan yok az önce videoları karşılaştırdım gm dis. İle 820 yı loş bir ışık geliyordu odama ikisinide tuttum ışığa gm discovery görünene yakın bir görüntü verirken 820 tamamen karanlık dedim kendi kendime parlaklık düşüktür baktım parlaklık en yüksekte sonra bir acayip moralim bozuldu. Kapattım kamerayı sinir oldum. Şimdi diyenler olacak 820 de pureview yok gece ondan iyi çekmiyor diye peki Gm discovery de gece çekimi için herhangi bir özellik var mı ? İşin özü gece berbatız 820 kullananlar olarak.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
osmanmert94

osmanmert94

Üye
aynı dert kardeşim abi hadi Apple ı samsung u anladık da gm discovery kamerası normal kamera öyle değişik özellikleri falan yok az önce videoları karşılaştırdım gm dis. İle 820 yı loş bir ışık geliyordu odama ikisinide tuttum ışığa gm discovery görünene yakın bir görüntü verirken 820 tamamen karanlık dedim kendi kendime parlaklık düşüktür baktım parlaklık en yüksekte sonra bir acayip moralim bozuldu. Kapattım kamerayı sinir oldum. Şimdi diyenler olacak 820 de pureview yok gece ondan iyi çekmiyor diye peki Gm discovery de gece çekimi için herhangi bir özellik var mı ? İşin özü gece berbatız 820 kullananlar olarak.

Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Yoksa Carl Zeiss hepsinin üstesinden gelir.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ya bu resimleri direk siteye yükleyince tapatalkta rahat bir şekilde açılıyor böyle paylaşıyorsunuz sadece yazdıklarınızı okumakla kalıyoruz bu sıkıntıyı bır çok konunun altına yazdım ama kimse takmıyor

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
resimleri buraya direk nasıl yükleyeceğiz?

sekajmer

sekajmer

Üye
bugün 820 ile gece sokak lambası altında video çektin . Çekmesem de olurmuş 3.2 mp mübarek odakta sorun yok hatta odak harika ama hem çok karanlık hem karıncalı gerçekten can sıkıcı

metrix355

metrix355

Üye
yeşillenme derken normal mesela sarı yeri çektiginizde yeşillenmeler mi çıkyıor yoksa yeşili çektiginizde renk sorunumu var deneme yaparım isterseniz tekrar biraz bilgi veriseniz

normal çektiğim resim kenar duzeltmesi yapıyor ya telefon bende o düzeltme sırasında yeşil yapıyor görüntüyü

Üst Alt