Android Ram Yönetimi Ve S.S.S (RAMLE İLGİLİ KONU AÇMADAN ÖNCE BURAYA BAKIN!)

Sponsorlu Bağlantılar

muratena

muratena

Üye
bu faydalı bilgi için teşekkürler

Churchil

Üye
Merbaba arkadaslar . 3 gun once pocet neo aldm ama ramle alakali sknti var . Cihazda 512 mb ram var ama sisteme baktgmda 443 mb gorunyor 69 mb lk bir acklk sozkonusu . Ne yapmami onerirsiniz ?

codblackops2

codblackops2

Üye
Merbaba arkadaslar . 3 gun once pocet neo aldm ama ramle alakali sknti var . Cihazda 512 mb ram var ama sisteme baktgmda 443 mb gorunyor 69 mb lk bir acklk sozkonusu . Ne yapmami onerirsiniz ?

Normal o.

S3 te bile 1 gb ram diyorlar ama 830 max.

Androidin ram yönetimiyle ilgili birsey bu

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
:tşk: aydınlattın hocam :)

steelstil

steelstil

Üye
BaşarılıMemory Cleaner Cok bi faydasi yok; Anlik ram bosaltiyo ama telefonun dahada kasmasina sebep olabiliyor ve surekli sebepsiz guncelleme cikiyor neyi guncelliyon arkadas?Bana Göre En İyi Uygulama Bu;
Clean Master android uygulama önbelleğini temizlemek için hepsi içinde bir uygulamadır, kullanılmayan dosyalar, kalıntı dosyalar, arama geçmişi ve uygulama kaldırma. Bu uygulamalar ile kullanıcı çalışan görevleri sonlandırabilir, süperkullanıcı izni vermeden telefonunuzun performansını artırabilir ve pil ömründen tasarruf için daha fazla RAM 'i serbest bırakabilir.

Burada Clean Master sizin için ne yapabilir

[Geçmiş Silici]
History Eraser size önbellekleri ve kalıntı dosyaları tek dokunma ile kolayca temizlemek için yardımcı olacaktır. Android cihazlarda, önbellek ve kalıntı dosyalar genellikle yaklaşık yüzlerce MB veya GB birikmiş olacaktır. Şimdi Clean Master size mükemmel bir önbellek ve artık dosya temizleyici getiriyor ve telefonunuzu sadeleştiriyor.

[Gizlilik]
Gizlilik uygulamaları her Android kullanıcısı için önemlidir. Bir kez akıllı telefon ile oynamak, sessizce SMS/MMS, web tarayıcısı verileri, Google arama geçmişi vb. dahil olmak üzere her türlü kişisel bilgileri bilir. Clean Master geçmişi sil modülü ile mesajlarınızı silebilir ve ayrıca Wechat, Whatsapp, Spotify, Pinterest, Line vb. gibi tarayıcı verilerini, pano verilerini ve diğer birçok uygulama geçmişi verilerini silebilirsiniz.

[Görev Sonlandırıcı]
Arka planda çalışan görevler, sistemde sadece RAM 'i işgal etmeyle kalmayıp, ayrıca pilinizin ömrünüde boşa harcar. Görev Sonlandırıcı, android cihazınızı hızlandırmak için uygulamaları sonlandırıp daha fazla RAM 'i serbest bırakır. Çalışmanızı daha kolay hale getirmek için sağlanan mükemmel bir kısayol (1Dkn Hızlandır). Root gerekli değildir, ancak Görev Sonlandırı 'cıya Root izni verilmişse, o daha iyi performans gösterecektir.

[Uygulama Yöneticisi]
Uygulama yöneticisi kaldırıcı ve yedekleme yardımcısından oluşmaktadır. Clean Master sadece basit bir dokunma ile kolayca uygulama kaldırmak için bir fırsat sunmaktadır. Ayrıca, apk dosyalarını SD karta yedekleyin ve daha sonra uygulama yöneticisi içinde apk kurucu kullanarak yeniden yükleyin.

ahmettireli35

Üye
teşekkürler çok iyi anlatmıssın

steelstil

steelstil

Üye
Rica ederim

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Konu icin tesekkurler bi sorum olacak s4 kullaniyorum suan sadece internet acik ve kullanilan ram 1.60 gb telefonda fazla uygulama yüklü degil ama acayip ram tüketiyor ve telefon bazen kasiyor gibi hissediyorum neden bu kadar fazla ram harciyor clean master diye bi program yükledim 1.20 1.30 lara düsürüyor ama sonra tekrar kendi kendine artiyor lütfen bana yardimci olun

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ram'in yüksek kullanımı normal bir durum.Ancak S4'de birde Touchwiz zımbırtılarından dolayı epey fazla ram kullanılıyor.FMR memory cleaner kullanmanızı öneririm.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Ram'in yüksek kullanımı normal bir durum.Ancak S4'de birde Touchwiz zımbırtılarından dolayı epey fazla ram kullanılıyor.FMR memory cleaner kullanmanızı öneririm.
Cevabin için tesekkur ederim telefonu kapatip actigimda ram 0.97 ye düsüyor o ram temizleme programlariyla temizleyince bile tekrar yükseliyor

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yükselmesi normal bir olay.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hayır.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Forum yazılımı değişmesinden dolayı konuda bozulan bölümler düzeltildi.

hergeleyim15

hergeleyim15

Üye
lmk nasıl kapatalabilirim?

zempo

Üye
ben süper manager indirdim ama room ama giriyom etkinlesmiyor nasıl yapsam bundan bir konuda gördüm yapınca bir zararı olurmuş telefonu hızlandırmak icinzararı Olurmu yanlış yazmışım

priv.boy

priv.boy

Üye
teşekkürler.

vezir020

Üye
Arkadaşlar şu ram meselesini büyütmenin âlemi yok android linux turevidir. Linuxa 32 ram koy 30 unu kullanır. Bu normal birşey ...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yok.Bizim milletimiz illa boş rami daha fazla görmek zorunda.Olmazsa olmaz.

Üst Alt