Linux Çekirdeği windowsdaki mantığa göre farklı kullanır hocam .Arkadaşlar Görev yöneticisindeki belleği sil olayı boş iş mi acaba. Ne kadar belleği sil desemde yine aynı belleğe otomatik olarak geri geliyor. Bu durumda benim cihazın kullandığı ram standartı o bellekmi oluyor. Yani belleği sil demek boşuna mı benim cihaz için. Sizdede bu olay var mı !
Mrb arkadaşlar bir arkadaşım sony xperia z kullanıyor telefon kilidi şifresini unutmuş açamıyoruz Nokia cihazlarında flaşh atarak çözebiliyordum bu sorunu bu sistemde nasıl çözebiliriz yardımlarınızı bekliyorum
Cihazın acilRecovrye girip factory reset yapman lazım kardeş
az önce denedim fmr memory cleaner yükledim sonra açtım raging thunder 2 yi biraz oynadim home tusuna basarak ana ekrana döndüm ve ardından facebook uygulamasını açtım kasım kasım kasılmaya başladı ondan da home tusuna basarak ana ekrana geldim ve fmr memory cleanerdan temizleyeyim dedim temizle dedim tüm uygulamalari kapatti end dedim menüye döndüm ve 10sn. telefon kendine gelmeye çalıştı nedeni fmr memory cleaner sistem uygulamalarini da kapatmisti ama sistem uygulamalari kapanmaz kendini yeniden calistirir ve burda da güç harcar