Yaptım fakat hiçbirşey anlamadım çünkü daha önce hiç uğraşmadığım konulardır yardım ederseniz sevinirimyardım ederiz kardeş ne konuda yardım istiyorsun ? rom kurma konusunda biraz araştırma yaptın mı ?

Rom var birtane onu yüklemek istiyorumtabi yArdımcı oluruz ne yapmak ıstediğinizı tam olarak anlatın
recovery kaldırmışsındır bootloder s-on ise recovery yüklersin sonra romu recovery den flashlarsın olur biter htc telefonlar hard brick olma ihtimali çok düşüktür her türlü sıkıntıdan bootloder kurtarır bootloader dedigim menü telefonu tamamen kapat pilini sök tak sonra ses yükseltme tuşunu ve power tuşunu basılı tut aynı anda bas sana beyaz bir ekran açılır o ekran geliyor ise telefonun kurtulma ihtimali %99 dur gelmiyorsa teknik bir arızası vardır o senin yapabilecegin birşey degilrom kurma recovery bootloader s-on işlemlerini yapamayan arkadaşlar forumdan bana mesaj atabilirler bir zaman belirliyoruz aramızda teamwiewer ile pc ye baglanıyorum karşımdaki arkadaş sadece telefonu pc ye baglama ve bir kaç tuşa basmaktan başka birşey yapmıyor gerisini ben hallediyorum istedigi romu kurarım veya xda dan begenilen romu indirip kuruyorum "not telefon tamircisi ve android sistem uzmanıyım
"öncelikle selamünaleyküm.bu hizmeti bize sunduğun için çok teşekkürler.benim sıkıntım htc wildfire telimi root edememem.htc dev sitesinden unlock yapabildim ancak root yapamadım ne denediysem olmadı.bu konuda bir yardım edebilirsen çok hora geçecek.tel de yine hafıza azaldı uyarıları geliyor.şimdiden çok teşekkürler.Htc "android" telefonlarında bootloader root ve rom ile sorular sorabilirsiniz
mesaj da atabilirsiniz yardımlarım sonucu yapamayan arkadaşlara teamwiewer ile bilgisayarına baglanıp özellikle yardımcı olacagım![]()