evet ama öncelikle touchwiz i silmeden önce launcher i titanium backup gibi bir programla sistem uyg. çevirmen gerekiyor ondan sonra touchwiz i dondurursun ya da silersin seçim senintouchwizi silip launcher i arayüz yapmam mümkünmüdür?
yalnız dikkat et launcher sistem uygulaması olarak çalışmazsa yapamazsın her launcher olmuyor ben sadece smart ve nova da denedim 
telefon ekranından nasıl video çekiyoz onu söyle hallederimbu konu hakkında video çekebilirmisin gerçekten benim için çok önemli.![]()

öyle yapamam başka telefonum veya kameram falan yok ne yazıkkiYok başka kamerayla çekebilirsin öyle yapabilirmisin?
ama işlemleri sırayla pm atabilirim yarın sana sadece dokunmak kalır 
pm yola çıktııTamam olur.

öyle değil mi zatenbeyler cyanogen modda yazı tipini normal s3-s4 teki gibi nasıl yapıcaz yardım![]()
hangisinden bahsediyon sakura droid ler mi cm 10 mu 10.1 mi ?yazı tipini bilemem de vold.fstab için gir içeri : https://www.maxicep.com/forum/konu/ace-2-cm10-10-1-icin-vold-fstab-hafiza-yer-degistirme.844665/bi de cm 10 nightly yok diye biliyorum unofficial değil mi o ?cm 10 nightly bendeki de bana hem volfstab lazım hemde o italik yazı varya değişik duran o lazım
Googleye rosemary.apk yaz cikarbeyler cyanogen modda yazı tipini normal s3-s4 teki gibi nasıl yapıcaz yardım![]()
unoffical fakat agır stabil calısıyor nazar değmesin![]()
vay tolga hiç girer miydin bu konularaGoogleye rosemary.apk yaz cikar
uzun zamandır görmedik seni 
tolga nın yeri ayrı adam king s4 sahibi![]()
gece gece güldürdün yaw