Nokia Lumia925 Ve Lumia1020 Fotoğraf Detay Testi

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi o zaman 925 in yakaladığı iğneyi de 1020 yakalayamamış :)
Saman balyası ile oynanmış gibi üstad.

İğneyi boşver abi, sen karizmatik çıkmışsın gerisi hikaye :)

saman balyası ile oynama yok, dikkat ederseniz fotoğraflar karşılıklı çekilmiş. Açı değiştiği işin bize farklı geldi.
L925 >O< L1020

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işin garip tarafı buraya yüklediğim resim de orjinal değil. Maille geldi 6mb olarak. Orjinal resim 20MB civarında çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Evet sonunda ali kemal abiyide görmüş bulundum içim rahatladı :ehe

Resimlere telefondan baktığımda iğneyi görememiştim şimdi pc'den bakınca farkettim :ahtekrardan baktığımda evet aralarında fark var gerçektende 925de iğneyi seçmekte zorlanıyorum ama 1020ninkinde iğne kendisini belli ediyor başarılı :spr

merlin19

merlin19

Üye
Burada birşeye dikkat çekmek isterim neden Lumia 925 ile 1020 kıyaslanıyor=? kamera açısından Lumia 925 hiçbir şekilde Lumia 920 lerden üstün değil. şahsen bende lm 925 iyi çekim yapar demiştim ama yanıldım eşime yeni aldım sırf tasarımı için ama telefonun video ve foto özelliğini kullandığımda gördümki bırakın lm920 yi 720 hatta 820 bile daha iyi çekiyor:=) isteyene caps koyarız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burada birşeye dikkat çekmek isterim neden Lumia 925 ile 1020 kıyaslanıyor=? kamera açısından Lumia 925 hiçbir şekilde Lumia 920 lerden üstün değil. şahsen bende lm 925 iyi çekim yapar demiştim ama yanıldım eşime yeni aldım sırf tasarımı için ama telefonun video ve foto özelliğini kullandığımda gördümki bırakın lm920 yi 720 hatta 820 bile daha iyi çekiyor:=) isteyene caps koyarız
nedeni basit. O anda elimde Lumia925 ve Lumia900 vardı. Sonuçta bir çanta dolusu telefonla gezemiyorum:)

• Beğen
OozyStaw

OozyStaw

Üye
nedeni basit. O anda elimde Lumia925 ve Lumia900 vardı. Sonuçta bir çanta dolusu telefonla gezemiyorum:)
Abi bu arada resimlerden çok sen konu oldun seviliyorsun :D bir de abi telefon işiyle mi ilgilineyirdon unuttumda ben ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok iyi :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ali abi burada tam olarak neyden bahsediyor bir çok kez dinledim ancak 7MP aralıklar kısmı tam anlamış degilim merak ettim telefonu alabilirimde detaylı inceleme yapıyorum

braayn

braayn

Üye
Bruno Mars konserinden Kayıt Nokia Lumia 1020ile yapılmış 1080P 30 Fps için kalite gayet iyi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ali abi burada tam olarak neyden bahsediyor bir çok kez dinledim ancak 7MP aralıklar kısmı tam anlamış degilim merak ettim telefonu alabilirimde detaylı inceleme yapıyorum
telefon her çekimde iki kare resim çekiyor. Biri 34np biri 5mp. 5mp olanı kadrajdaki seçilen noktaya tekrar odaklanarak seçebildiğimiz için olabilecek en iyi 5mp resim olmuş oluyor. Yani sen bir kareye odaklanıp çektikten sonra resim üzerinden tekrar odaklama yapıp 5Mp'lik yeni bir resim oluşturabiliyorsun.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bruno Mars konserinden Kayıt Nokia Lumia 1020ile yapılmış 1080P 30 Fps için kalite gayet iyi
ayrıca çeken kişi orjinal videonun yuklenmiş halinden çok daha iyi olduğunu,daha yuksek kaliteyle bu videoyu nasıl paylaşacağını soruyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefon her çekimde iki kare resim çekiyor. Biri 34np biri 5mp. 5mp olanı kadrajdaki seçilen noktaya tekrar odaklanarak seçebildiğimiz için olabilecek en iyi 5mp resim olmuş oluyor. Yani sen bir kareye odaklanıp çektikten sonra resim üzerinden tekrar odaklama yapıp 5Mp'lik yeni bir resim oluşturabiliyorsun.
hım güzel bir açıklama oldu şimdi anladım kadın biraz hızlı geçti orayı bu arada L1020 ile ilk deneyimlerin nasıl resim oldsun diğer özellikler olsun merakla incelemeni bekliyoruz abi haberin olsun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hım güzel bir açıklama oldu şimdi anladım kadın biraz hızlı geçti orayı bu arada L1020 ile ilk deneyimlerin nasıl resim oldsun diğer özellikler olsun merakla incelemeni bekliyoruz abi haberin olsun
Lumia1020 biraz değişik bir cihaz. Bu telefonu cepte taşımak sıkıntı. Sürekli birileri gelip ver de bir resim çekelim diyor. Ben daha tam olarak ayrıntılı kamera testi yapmadım ama anlık olarak snapshot misali çekerken bile ağzı açık kalan arkadaşlarım var.

braayn

braayn

Üye
Ali kemal abi sende şuanda 1020 test için mi var ?