Samsung s4 Yazılım Güncelleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Nobbss

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s4 Yazılım Güncelleştirme
Merhaba Arkadalar..

Bugün s4 aldım ve andoid 4.2.2 Yüklü. Telefonun Cihaz hakkında kısmında --> Yazılım Güncelleştirme Bölümüne Tıkladım Ve 300mblık bir şey indirmeye başladı bende hemen daha daha 2mb inmeden iptal ettim.

Acaba bunun telefona zararı varmıdır? Telefonu tamamen öğrenmeden güncelleme yapmak istemiyorum..

Saygılar :)

ANIL

ANIL

Admin
Sorun olmaz ama güncellemenizi tavsiye ederim.

fk555897

fk555897

Üye
O güncelleme telefondaki bazı hataları gidermek için yapılmış bir güncellemedir. Yani kullanımda herhangi bir değişiklik yok.

hamathamat

Üye
Merhaba Arkadalar..

Bugün s4 aldım ve andoid 4.2.2 Yüklü. Telefonun Cihaz hakkında kısmında --> Yazılım Güncelleştirme Bölümüne Tıkladım Ve 300mblık bir şey indirmeye başladı bende hemen daha daha 2mb inmeden iptal ettim.

Acaba bunun telefona zararı varmıdır? Telefonu tamamen öğrenmeden güncelleme yapmak istemiyorum..

Saygılar :)

Telefonun yazılımını güncelliyor. Yani yazılımsal eksiklikleri gideriyor veya düzeltiyor.

Nobbss

Üye
    Konu Sahibi
konuyu güncele cekiyorum arkadaşlar sanırım bilmiyorum ama bu hatadan ötürü galiba bir sorun oldu telefonumda ve

rehberde sağda bulunan albafe tuşlarından "k" ile "y" "." nokta olarak gözüküyor acaba bunun sebebi nedir? bilgisi olan varmı ? ..

Saygılar.

blackeye0606

blackeye0606

Üye
telefonunu bilgisayara bağlayıp kies üzerinden tekrar güncellemeyi denedinmi güncellemeyi ondan sonra düzelmesi lazım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
konuyu güncele cekiyorum arkadaşlar sanırım bilmiyorum ama bu hatadan ötürü galiba bir sorun oldu telefonumda ve

rehberde sağda bulunan albafe tuşlarından "k" ile "y" "." nokta olarak gözüküyor acaba bunun sebebi nedir? bilgisi olan varmı ? ..

Saygılar.
Cihazda güncelleme sonrası mutlaka sıfırlama işlemi yapınız bu işlemi yapmanız güncellemenin sağlıklı çalışması için önemlidir. !

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nobbss

Nobbss

Üye
    Konu Sahibi
hocam cihazı sıfırladım eskiden hiçbir şey olmamasına rağmen bana 5 gb boşalan kalıyordu telefonu sıfırladık tan sonra 8 gb boş alanın hepsini gördüm ve şimdi eski p rogramları yükleme rağmen7 gb boşalan kaldı ama halen rehberde k ve y tuşları gözükmüyor nokta olarak gözüküyor. Şununda altını çizeyim telefon eskisi gibi ısınmıyor işlemi yaptıktan sonra
telefonunu bilgisayara bağlayıp kies üzerinden tekrar güncellemeyi denedinmi güncellemeyi ondan sonra düzelmesi lazım
hayır denemedim nasıl yapılacağını bilmiyorum bu işlem hakkında bana konu varsa verir misin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tekrardan cihaza yazilim yukleyerek deneyebilirsiniz. Script hataları olarak gözüküyor. Hangi sürüm varsa onu tekrardan yükleyin.

Üst Alt