General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
sıkıntısız yükleyebilirsin klavyeye kelimeleri otomatik düzeltme özelliği gelmiş google stock klavyesi işte. bir şey dikkatimi çekti statusbar kısayollarında gpse uzun tıkladığında gps ayarlarına gidiyor mu güncellemeden bi dener misin şu an sadece wireless ve bluetooth için çalışıyor güncellemeden önce diğerleri de çalışıyordu diye hatırlıyorum

Daha guncellemedim ama gitmiyor suan indirmiyo bile .d %0

wymy

wymy

Üye
bende güncellemedim daha doğrusu hala inecek bekliyorum ve gitmiyor sadece wifi ve bt

ölümüne

ölümüne

Üye
sunucuda sıkıntı devam ediyor o zaman. ben yüklerken başta biraz bekledi sonra hiç duraksamadan %100e kadar indirdi sıkıntı yoktu yani

wymy

wymy

Üye
Çok telefon sattı sunucu yetişemiyor ama helal olsun para saymak yerine güncelleme yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: attach97, Dede ve Buğra
wymy

wymy

Üye
eyvallah buğra hocam yazını okuduk kaynağın sağlam gerçekten hemen geldi güncelleme

bu arada discovery için samsunglara olduğu gibi bir kategori açacak mısınız sitede

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Dede

osmndmr.32

Üye
Telefonda hiçbir sıkıntı yok fotoğraf çekerken ışık yetersiz ise karlanma yapıyor telefonu kesinlikle almalısın emin ol pişman olmazsın bende çok araştırarak aldım sana yapacağım uyarı içinden çıkan ekran koruyucuyu çok dikkatli yapıştır sonradan alacağın ekran koruyucular sıfıra sıfır oturmuyor :D
Hmm yani cok iyi diyosn yarn gidip telpadan bulabilirmiyim ? antalyada otryorm...

wymy

wymy

Üye
Kesinlikle bulursun olmadı telefonculara bak fiyatı değişmiyor zaten sabit fiyat bazıları kardan feda ediyor ama oda en fazla 30 ₺

breksan67

breksan67

Üye
Guncelleme % 80 de kaldi

Buğra

Buğra

Admin
Benimki ilk 59da kaldı şuan 90da kaldı bekliyorum :)

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Benimde %82 de kaldı :(

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben birkaç gün bekleyeyim en iyisi.yuklemeyi başaran arkadaşlar fak var mı soylerlerse iyi olur

• Beğen
Tepkiler: TheOldBros
ölümüne

ölümüne

Üye
ışık sensörü konusu çözülememiş hala çok hassas donanımsal da olabilir tabi ama otomatik parlaklıkta kullanamıyorum anlık değişimler hoş olmuyo

Buğra

Buğra

Admin
Ben yukledim daha çok deneyemeden şarza takacagim ama güzel olmuş :) klavye power toogles vs

• Beğen
Tepkiler: Dede
ölümüne

ölümüne

Üye
sistem iyileştirilmiş baya eskiden uygulamalarımı yüklediğimde boş ram en fazla 400 450 olurdu güncellemeden sonra 550 civarı oldu

Üst Alt