Rootu sen yaparsın ki yapmadıysan yoktur zaten. Uygulamalarda supersu yoksa yoktur.Telin rotlu olup olmadihini nasil anlayacaz
Apk yı dahiliye kurup dataları atıyorsun ve çalışmıyor, ilginçbak kardeş ben daha yeniyim benoyunların data dosyalarını dahili bellek obb data diye atıyorum ama olmuyor sistemden depolamadan dahiliyi sectim ama olmadı hafıza kartına atınca oluyor dahilide hata veriyor
Beyler ekranın renk doygunluğunu ayarlayacak bir uygulama yokmudurRenkleri daha canlı yapmam lazım çok soluk
Cihazı sıfırlaman gerekir.benim sorunum şu mesaj şifreleme olayı yaptım telefonun kendi özelliği olan fakat şifreyi haıtrlamıyorum şimdi ve o mesajı silemiyorum maalesef şifreyi istiyor bu sorunu nasıl çözebilirm yada nasıl kırabilrim şifreyi.
Cwm ile yüklemeyecektin ki dostum güncellemeyi birde root u kaldırıp yapmalıydın. Ama şu adımda ne yapmalısın onun hakkında fikrim yok. Wipe data yapıp reboot yapıncada mı açılmıyor.Dün akşam gelen güncellemeyi sistem güncellemeden yükleyemedim bende sabırsızlanıp facebook sayfasında paylaştıkları linkten inirip cwm ile kurdum cihaz açıldığında gapps durdu kişiler durdu takvim durdu dedi bende tamam dedim hepsine ama gapps durdu hatasını sürekli veriyor ve cihaz açılış ekranını geçemiyor cwm den custom rom attım yüklemedi orjinal rom attım onuda yüklemedi sp flash la orjinal romu atmak istedim hata verdi ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim (telefon rootlu yüklemeden önce wipe data yaptım)
kardeş android klasörüne gir oraya obb diye bi klasör aç dosyayı obbnin içine görecektir ben nova 3'ü öyle yükledimbak kardeş ben daha yeniyim benoyunların data dosyalarını dahili bellek obb data diye atıyorum ama olmuyor sistemden depolamadan dahiliyi sectim ama olmadı hafıza kartına atınca oluyor dahilide hata veriyor