16 adet yanlış olmasınevet arkadaşlar 102.74 mb 6 adet yenileme geldi

Arkadaslaar yarn bu teli almaya gidicm ins bulurm . Gmd bi eksiklleri htalari varmi ? Yani.kullananlar memnun muguncellemede gelmis iyi habr
![]()

güncelleme düzeldi baştan başlattım hızlı bir şekilde yüklendi kameranın odaklamasında takılmalar vardı o konuda büyük bi iyileştirme gördüm power widgets de kendiliğinden açık geldi ama kendi isteğimize göre ayarlayamıyoruz sanırım onun dışında gözle görülür bi durum yok kullanarak anlayacağız
Sarj suan %52 lerde indiriyimmi root felan sikinti cikartirmiben sıkıntı olmasın diye takılıp kalan hafıza kartının ana dizinine inen güncelleme dosyasını sildim sonra baştan yükledim sorunsuz hızlıca indi ve yüklendi
sıkıntı olmaz yükleyebilirsin ama eğer indirmeye çalıştın ve takıldıysa o dosyayı hafıza kartından silip güncellemeyi öyle başlatmanı öneririm her ihtimale karşıSarj suan %52 lerde indiriyimmi root felan sikinti cikartirmi
%58 deyken oyle oldu sildim o zip uzantili dosyayi teli yeniden baslatip yinemi indireyim ? Bide klavye nasil ss atarmisinsıkıntı olmaz yükleyebilirsin ama eğer indirmeye çalıştın ve takıldıysa o dosyayı hafıza kartından silip güncellemeyi öyle başlatmanı öneririm her ihtimale karşı
sıkıntısız yükleyebilirsin klavyeye kelimeleri otomatik düzeltme özelliği gelmiş google stock klavyesi işte. bir şey dikkatimi çekti statusbar kısayollarında gpse uzun tıkladığında gps ayarlarına gidiyor mu güncellemeden bi dener misin şu an sadece wireless ve bluetooth için çalışıyor güncellemeden önce diğerleri de çalışıyordu diye hatırlıyorum%58 deyken oyle oldu sildim o zip uzantili dosyayi teli yeniden baslatip yinemi indireyim ? Bide klavye nasil ss atarmisin