General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
çok sıkıntılı iniyor sunucularda bi sıkıntı oluyo galiba dura dura iniyor

seco_can_can

seco_can_can

Üye
sayfayı aşağı kaydırmamışım :) pardonheyecandan olsa gerek :)

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
ölümüne

ölümüne

Üye
iki üç kez denedim %58de tıkanıyor var bir sıkıntı

ölümüne

ölümüne

Üye
Güncelleyebilen var mı bende %58den öteye gidemedi bir türlü

caglar b

caglar b

Üye
Sizde gene iyi bende hiç indirmiyor

wymy

wymy

Üye
beyler server çökmüş en az 1 saat boyunca bir verim alamayız yüklemeye çalışmayın şarj bitmesin boş yere akşama deneriz nasıl olsa gelmiş güncelleme :D

Son düzenleme:
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Ben sıkıntısız yükledim facede bi arkadaş yüzde göstergesinin takıldığını söylemiş sizdede aynı olabilir durdur başlat yaparsanız değiştiğini göreceksinizdir. Birde yükleyip yüklemediğini modemin wifi ışığındanda takip edebilirsiniz.

wymy

wymy

Üye
evet arkadaşlar sanırım sıra bekletiyor sabırlı olmak lazım benimkide başladı gayet hızlı

osmndmr.32

Üye
Arkadaslaar yarn bu teli almaya gidicm ins bulurm . Gmd bi eksiklleri htalari varmi ? Yani.kullananlar memnun mu :) guncellemede gelmis iyi habr :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
keşke bir yıl önce çıksaydı :D şu an elimde wonder olmazdı

• Beğen
Tepkiler: Dede
wymy

wymy

Üye
Arkadaslaar yarn bu teli almaya gidicm ins bulurm . Gmd bi eksiklleri htalari varmi ? Yani.kullananlar memnun mu :) guncellemede gelmis iyi habr :)

Telefonda hiçbir sıkıntı yok fotoğraf çekerken ışık yetersiz ise karlanma yapıyor telefonu kesinlikle almalısın emin ol pişman olmazsın bende çok araştırarak aldım sana yapacağım uyarı içinden çıkan ekran koruyucuyu çok dikkatli yapıştır sonradan alacağın ekran koruyucular sıfıra sıfır oturmuyor :D

• Beğen
ölümüne

ölümüne

Üye
güncelleme düzeldi baştan başlattım hızlı bir şekilde yüklendi kameranın odaklamasında takılmalar vardı o konuda büyük bi iyileştirme gördüm power widgets de kendiliğinden açık geldi ama kendi isteğimize göre ayarlayamıyoruz sanırım onun dışında gözle görülür bi durum yok kullanarak anlayacağız

TheOldBros

TheOldBros

Üye
güncelleme düzeldi baştan başlattım hızlı bir şekilde yüklendi kameranın odaklamasında takılmalar vardı o konuda büyük bi iyileştirme gördüm power widgets de kendiliğinden açık geldi ama kendi isteğimize göre ayarlayamıyoruz sanırım onun dışında gözle görülür bi durum yok kullanarak anlayacağız

Bro yukleyelimmi sorunsuz iniyo dimi benim internet ara sira gider yuklerken giderse sap gibi kalmayalim telpa donumuza kadar alir tel de rootlu

• Beğen
ölümüne

ölümüne

Üye
ben sıkıntı olmasın diye takılıp kalan hafıza kartının ana dizinine inen güncelleme dosyasını sildim sonra baştan yükledim sorunsuz hızlıca indi ve yüklendi

TheOldBros

TheOldBros

Üye
ben sıkıntı olmasın diye takılıp kalan hafıza kartının ana dizinine inen güncelleme dosyasını sildim sonra baştan yükledim sorunsuz hızlıca indi ve yüklendi
Sarj suan %52 lerde indiriyimmi root felan sikinti cikartirmi

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Yeni aldigim kilif

ölümüne

ölümüne

Üye
Sarj suan %52 lerde indiriyimmi root felan sikinti cikartirmi
sıkıntı olmaz yükleyebilirsin ama eğer indirmeye çalıştın ve takıldıysa o dosyayı hafıza kartından silip güncellemeyi öyle başlatmanı öneririm her ihtimale karşı

TheOldBros

TheOldBros

Üye
sıkıntı olmaz yükleyebilirsin ama eğer indirmeye çalıştın ve takıldıysa o dosyayı hafıza kartından silip güncellemeyi öyle başlatmanı öneririm her ihtimale karşı
%58 deyken oyle oldu sildim o zip uzantili dosyayi teli yeniden baslatip yinemi indireyim ? Bide klavye nasil ss atarmisin

ölümüne

ölümüne

Üye
%58 deyken oyle oldu sildim o zip uzantili dosyayi teli yeniden baslatip yinemi indireyim ? Bide klavye nasil ss atarmisin
sıkıntısız yükleyebilirsin klavyeye kelimeleri otomatik düzeltme özelliği gelmiş google stock klavyesi işte. bir şey dikkatimi çekti statusbar kısayollarında gpse uzun tıkladığında gps ayarlarına gidiyor mu güncellemeden bi dener misin şu an sadece wireless ve bluetooth için çalışıyor güncellemeden önce diğerleri de çalışıyordu diye hatırlıyorum

Üst Alt