e dedim yayok denemedim hic onu bu gb yi nasil gorsel yonden zenginlestreblirim![]()
bundan fazlası olmuyor zaten görsellik için jb lazım
o yüzden dolayı 1 gün gb 1 gün de cm 10.1 kullanıyorum jb de 
evet zaten uzun bir süre touchwiz kullandığım için dünyanın en iyi launcherinin ismi touchwiz olsa yine kullanmamtoucwiz (bnim görüşüm) telefonu mahvedio öle b laucher ki s4 te bile kasmalar oluyo bazen
sana nova yı tavsiye ederim en iyisi o ama jb gerektirir
gb de holo en iyisi saf android istiyorsan tabii 
nedir şu az ram kullanma hastalığı yawbeyler konuda bi olum var okul yaramamıs performance romda yasadıgım oyunlardaki takılmalardan sonra gittim cyanogen mod kurdum ustune bide touchwiz caktım suan ram 250 den yukarı cıkmıyor gerisi için allah kerim
bi türlü anlamadım gitti
ne kadar çok ram kullanırsan + o kadar fazla performans diyoruz anlayana... bu arada cm nin trebuchet i touchwizden daha hızlı ve daha az ramde yer kaplıyor illa ki derdin ram se
bi de cm de fazla yüklü oyun oynayamazsın ki vold.fstab yok neye göre yaptın değerlendirmeyi ? ya da vold.fstab editledin de bize mi söylemiyonbeyler konuda bi olum var okul yaramamıs performance romda yasadıgım oyunlardaki takılmalardan sonra gittim cyanogen mod kurdum ustune bide touchwiz caktım suan ram 250 den yukarı cıkmıyor gerisi için allah kerim
o işlere zaten hiç bulaşma halfbrick komasına girersin 
samsung jb yi yapti sen de kitkatı yap hep beraber kullanırızen güzeli gb gb de sıktı arkadş napsam şaşrdım![]()

gece gece acıktırdın şimdi yawkitkatı bulsak yeriz ne kullanması![]()

ace 2 den s3 e gectim tamam hersey iyi de ace 2 gibi tadi yok ya inanrom atayim seri olsun jb olsun diye ugrasip zaman geciriyorduk simdi telefon seri ugrasacak bisey kalmadi
![]()
![]()
ace 2 çıldırtır ama uğraşması bile eğlenceli 
uğrasa uğrasa üniden mezun olcam![]()
napacan yaw wp8 iBu ace 2 ye windows phone 8 rom var mı? ?
onun yerine saf android li cm kullan
ama istiyosan google playde launcher 8 diye birşey vardı onu deneyebilirsin
linki :