General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Format vakti gelmiş demektir...

cunun08

Üye
İlk günki performansa döndürmemiz için ne yapmamız lazım. Bu arada benim şarj aleti sorun çıkarmaya başladı. Yenisini nereden alabilirim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Beyler 1 aydır kullanıyorum donma takılma yok ne zaman yordunuz telleri böyle :)

cunun08

Üye
Acemilikten olabilir. İlk deneyim olduğu için birşey bilmiyoruz

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Benimde androidde ilk deneyimim ama, her önünüze gelen uygulamayı yüklemeyin yeterli.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Stock romdaym 2 ay oldu telefonu alalı acaba sıfırlama zamanımı geldi :) ram %75 den aşağı inmiyo

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Stock romdaym 2 ay oldu telefonu alalı acaba sıfırlama zamanımı geldi :) ram %75 den aşağı inmiyo

Nova apex filan begendigin bi launcher kur.Ana sayfana da optimize et widgetini ekle işin bitince bas o widgete.Bende stocktayım bayadır bu şekilde kullanıyorum hiç bir kasma yok bende.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Nova apex filan begendigin bi launcher kur.Ana sayfana da optimize et widgetini ekle işin bitince bas o widgete.Bende stocktayım bayadır bu şekilde kullanıyorum hiç bir kasma yok bende.

Kasma bendede yokta ram kullanımı sürekli gözüme çarpıyo ama hangi launcherı tavsiye edersiniz ?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Kasma bendede yokta ram kullanımı sürekli gözüme çarpıyo ama hangi launcherı tavsiye edersiniz ?

Bn nova +minimal.ul icon pack kullanıyorum sayfa geçişlerinide ışıktan hızlı yapınca aşırı seri oluyor. :bigstar:

neyhu

Üye
Facebook mesajlar sorunu icin, telefonu fabrika ayarlarina geri donun duzeliyor :)

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Nova ücretsizdi indirdim ama o pack ücretli. apkmania ya bi gireyim :)

Novayıda apkmania dan indir prime versiyonunu.

Al Hatta:yuru
Ram miktarınî yanlış anlama oyun acik altta.:bigstar:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Şarjın bitiyo panpa :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Şarjdayken kullanmak sakıncalı mı
ısınma var mı yani? ama oyun değil normal kullanımda

• Beğen