[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Neagf

Üye
Evet hocam bende şaşırdım hiçbir cm aokp paranodroid romlarda görüntülü görüşme yok hatta miui rom en özeli onda bile yok :D
Evet saf android böyle bir ozellige sahip değil. Samsungun eklediği birşey. Samsung da kodlarini paylaşmiyor diye biliyorum. Bu durumda samsungun romlari dışında görüntülü konuşma neredeyse imkansız.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bütün bunları biliyordum imkansız değil aslında ama aynen androidin kaynakları bile açık samsung saklıyor ben anlamıyorum neyin kafasında bu şirket galaxy sinkide açık belirtiyim geliştirici kaynıyor galaxy s bildiğim kadarıyla o yüzden nexuxdan sonra ilk nightly alan telefon hemde her sürümü alıyor bizim kodları nasıl açıtırırız acaba?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Kernel
CM9 :
CM10 :
CM10.1:
CM10.2 :

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hocam bu rom mu cm9 mu daha stabil

ilcarnefice

Üye
Şarjı nasıl?

PowerPlay

PowerPlay

Üye
Bu saatten sonra official olmaz zaten bir de ben arco galaxy w yi 10.1 den sonra bırakacak diye biliyorum dogru mu

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bıraktı diye biliyorduk ama geri döndü şimdi CM10.2 yi çıkaracak.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen gençler ve genç hissedenler blcakcat ve çoğumuzun tahmin ettiği gibi arco s4 minide istediğini bulamadı cm 10.2 kanıtı olarkata buyrun

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
geliştirmeyi kimse bırakmaz arco bırakır illaki birisi çıkar arco zaten son açıklamasında anladığım kadarıyla ben yapamasam bile bir başkası yapabilir demişti yani diğer geliştiriciler arcodan çekiniyorlardı emeğe saygısızlık olmasın diye anladığım kadarıyla ama şimdi öyle bir sorunda kalmadı arco teşekkürü hak ediyor o olmasaydı şuanda 2.3.6 kullanıyor olacaktık

Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet baya stabil oldu telefon 10.2de sabırsızlıkla bekliyorum skull kernelde çok iyi telefon ben bataryamı bildiğiniz gibi 3 hafta önce değiştirmiştim garantide şarj süper gidiyor cm9 la aynı hatta dahada uzun fakat greenify kullanıyorum belirtiyim

gss_adnan

gss_adnan

Üye
evet baya stabil oldu telefon 10.2de sabırsızlıkla bekliyorum skull kernelde çok iyi telefon ben bataryamı bildiğiniz gibi 3 hafta önce değiştirmiştim garantide şarj süper gidiyor cm9 la aynı hatta dahada uzun fakat greenify kullanıyorum belirtiyim
Hocam siz hangi romu kullanıyosunuz

HeroMR

HeroMR

Üye
aynen gençler ve genç hissedenler blcakcat ve çoğumuzun tahmin ettiği gibi arco s4 minide istediğini bulamadı cm 10.2 kanıtı olarkata buyrun

İyi haber, bu arada beni acemi sanmayın uzun süredir profesyonel galaxy w kullanıcısıyım. Bu yeni üyeliğim. Arco s4 mini'ye bence yapamamasının tek sebebi s4 mini'de arcodan iyi geliştiriciler varken işi arco'ya bırakmazlar. Birde galaxy w'dan çok daha kötü cihazlar xda'da low cihazlar bölümünde değil. Sırf rakibi çok ve az rom yapılıyor diye low bölümüne aldılar bizi eğer low bölümünde olmasaydık ne romlar çıkartırlardı.
Hocam siz hangi romu kullanıyosunuz

Hocam size tavsiyem CM10 daha stabil şuan. Ki aslında cm10.1 den çok farklı değil çünkü apayrı bir sürüm sayılmaz cm10 ile cm10.1 bana cyanogenmod romları yetmiyor cyanogenmodun üzerine çok sayıda geliştirme yapmak lazım bunlar ile kendin uğraşırsan çok uğraşman gerekir. Ben kendime iyi şekilde geliştirmeler yapılmış stabil bir rom buldum birde bir dosya hazırladım içine üstüne ekliyeceğim geliştirmeleri şuanda gayet stabil kullanıyorum ancak tek sorun bulduğum rom cm9 tabanlı. CM10 olsa daha iyi olurdu ancak cm10 taban alınmış pek iyi romlar yok şuan.

• Beğen
Tepkiler: Neagf
gss_adnan

gss_adnan

Üye
İyi haber, bu arada beni acemi sanmayın uzun süredir profesyonel galaxy w kullanıcısıyım. Bu yeni üyeliğim. Arco s4 mini'ye bence yapamamasının tek sebebi s4 mini'de arcodan iyi geliştiriciler varken işi arco'ya bırakmazlar. Birde galaxy w'dan çok daha kötü cihazlar xda'da low cihazlar bölümünde değil. Sırf rakibi çok ve az rom yapılıyor diye low bölümüne aldılar bizi eğer low bölümünde olmasaydık ne romlar çıkartırlardı.

Hocam size tavsiyem CM10 daha stabil şuan. Ki aslında cm10.1 den çok farklı değil çünkü apayrı bir sürüm sayılmaz cm10 ile cm10.1 bana cyanogenmod romları yetmiyor cyanogenmodun üzerine çok sayıda geliştirme yapmak lazım bunlar ile kendin uğraşırsan çok uğraşman gerekir. Ben kendime iyi şekilde geliştirmeler yapılmış stabil bir rom buldum birde bir dosya hazırladım içine üstüne ekliyeceğim geliştirmeleri şuanda gayet stabil kullanıyorum ancak tek sorun bulduğum rom cm9 tabanlı. CM10 olsa daha iyi olurdu ancak cm10 taban alınmış pek iyi romlar yok şuan.
Iyi bir rom beklemek daha mı iyi olur

HeroMR

HeroMR

Üye
Iyi bir rom beklemek daha mı iyi olur

Şuanda ben One Of A Kind rom kullanıyorum tavisye ederim. İpromeh'e sordum 15'inde Touchwi romu güncel cm10.1 sürümüne güncellemeyi düşünüyormuş o zaman belki geçerim. Size de aynısını tavsiye ederim ancak bu haliyle de oyunlarda kasma yapmıyorsa cihazınızda kullanabilirsiniz. Her rom herkesin kullanımına göre farklı sonuç verebilir denemek lazım.

tarık_07

Üye
Şuanda ben One Of A Kind rom kullanıyorum tavisye ederim. İpromeh'e sordum 15'inde Touchwi romu güncel cm10.1 sürümüne güncellemeyi düşünüyormuş o zaman belki geçerim. Size de aynısını tavsiye ederim ancak bu haliyle de oyunlarda kasma yapmıyorsa cihazınızda kullanabilirsiniz. Her rom herkesin kullanımına göre farklı sonuç verebilir denemek lazım.
Antutu puanı kaç veriyo.

HeroMR

HeroMR

Üye
Antutu puanı kaç veriyo.

Her şeye antutu'ya bakarak karar vermezsiniz benim telefonum uçuş modundadır, parlaklığı kısıktır, 16-bit şeffaflık vardır işlemci performance'dir grovner'ıda rw yapsam bir de class10 sdcard'ım olsa kimse önümde duramaz. Ayrıca romu yeni yüklemişimdir başka bir şey yoktur telefonda vs. bunların hepsi etkileyen faktörler, antutu puanına göre kara veremezsiniz denemeniz lazım.

tarık_07

Üye
Telefonu uçus moduna alıp test yapmak yada parlaklığı kısıp bi takım ayarlarla anca proğramı kandırmaktır.Telefonu normal kullandığın zamanki halinin performans derecesini kasdettim sadece.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben cm19.1 kullanıyorum şu an skull kernelle ve greenify kurulu

HeroMR

HeroMR

Üye
Telefonu uçus moduna alıp test yapmak yada parlaklığı kısıp bi takım ayarlarla anca proğramı kandırmaktır.Telefonu normal kullandığın zamanki halinin performans derecesini kasdettim sadece.

Hocam sırf o da değil kullanırken seçtiğimiz işlemci, grovner yaptığımız ayarlar kurulu uygulamalar sdcard'ın türü vs. hepsi etkiler.
ben cm19.1 kullanıyorum şu an skull kernelle ve greenify kurulu

Hocam sanırım 10.1 yazacaktınız?

ufkraider

ufkraider

Üye
Arkadaşlar ben android 4.2.2 sürümünü güncelledim ama bu 4.2.2 yüklüyken üzerine kernel 3.4.60 flashlamanın faydası nedir acaba anlıyamadım bilen birisi yardımcı olabilirmi teşekkürler .

Üst Alt