Abi bu özellik muhtemelen dosya yöneticisi eklendiğinde kullanılabilir duruma gelecektir.Arkadaşlar L920 ye şu anda Flash bellek bağlanamıyor oysa bu özellik N8 kullanırken işime çok yarıyordu,ilerde bu cihazlara Flash bellek bağlanabilecek mi acaba,bu konuda bir bilgi varmı.
Abi bu özellik muhtemelen dosya yöneticisi eklendiğinde kullanılabilir duruma gelecektir.

Vallahi bu sorunun muhatabı sorandan daha bilgili değil.Aynen katılıyorum Gökçen, ama ne zaman![]()

arkadaşlar bir şey soracam youtube hd uygulamasında müzik dinlerken windows tuşu ile geri dönüp mesajlaşmak istiyorum mesela video otomatikman kapanıyor bu normal mi?
bence o direk avea ile alakalıdır bende avea kullanıyorum ucuz olduğundan öğrenciyiz sonuçta atalarımız ne demiş ''Ucuz etin yahnisi yavan olur'' o hesap yaniArkadaşlar...benim bugünlerde 3g bağlantı hızım çok düşük nete bağlanırken çok bekleme yapıyor.sebebi ne olabilir? Hattım Avea

Bende gittim sim kartı yeniledim hızdan dolayı çünkü özellikle son 2-3 gündür tümden şebeke felanda sıkıntı oldu...tel çekmekte bile sorun yaşıyordu....128 lik simkartımı iptal edip 64 lük aldım ama bilmiyorum iyimi yaptım kötümü
Bugün şöyle bir "Adınıza devlete ödenen 1,3TL Telsiz Kullanim Ücreti her ay hattınıza yansıtılacaktır.Detayli bilgi icin ücretsiz 05327577070i arayabilirsiniz" mesaj geldi bu neyin nesi bilen var mı ? Aramadan önce bir size sorayım dedim![]()