Lumia 520 Için Amber Ota Da Göründü ! (yüklenebilir)

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
Pro cam i böyle abartıyorsunuz ya :D anlamadım gitti ben iki tane foto çektim teledonu sabitleyip normal le arasında hiç bir fark göremedim ne yalan söylim.
Yakında pro cam tüm lumialarla uyumlu bir şekilde verilecek. O zaman iyi bir verim alacaksın :):)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi Hayırlısı Sorun Yaşayan varmı bende çarklar dönüyo ama ?

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Hayırlısı Sorun Yaşayan varmı bende çarklar dönüyo ama ?

Şuana kadar bildiğim kadarıyla herhangi bir sorun yaşayan yok. Gayet güzel çalışıyor. Çarkların dönmesi biraz zaman alabilir.

kursat99

kursat99

Üye
Tek bir sorun bile yaşamadım. Pro Cam de -520 ye uyumlu olmadığı halde- mükemmel çalışıyor.

PureFood

PureFood

Üye
Pro cam i böyle abartıyorsunuz ya :D anlamadım gitti ben iki tane foto çektim teledonu sabitleyip normal le arasında hiç bir fark göremedim ne yalan söylim.

hocam bu kadar insan yanılıyor olamaz demi :D

ttrapper

Üye
Tek bir sorun bile yaşamadım. Pro Cam de -520 ye uyumlu olmadığı halde- mükemmel çalışıyor.

pro camlı ve pro camsız foto cekip denedim hiç bir fark göremedim hakkeden abartilacak kadar degilmiş en azından l520 için

procamı yukledik ilk cekimden sonra geri tuşuna basinca siyah ekran olarak kalıyor komple cıkmadan duzelmiyor

kursat99

kursat99

Üye
pro camlı ve pro camsız foto cekip denedim hiç bir fark göremedim hakkeden abartilacak kadar degilmiş en azından l520 için

procamı yukledik ilk cekimden sonra geri tuşuna basinca siyah ekran olarak kalıyor komple cıkmadan duzelmiyor
Doğru öyle bir sorun var.
Şunu da belirtmeliyim ki Pro Cam ile oto ayarlarda çektiğinde tabii ki bir fark olmuyor. Manuel odak, enstantane ayarı, ISO vb. ayarlarla oynadığın zaman mükemmel sonuçlar alınıyor. :thumbup:

turbocore35

turbocore35

Üye
:D pro camsız

pro camlı aynı ısık ta :D fark felaket

nasıl fark yok dersiniz aklım almıyorhemde sadece ıso ayarlı bulanık ama ayar yapmadım çok az hemen 1 dk da çektim

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
lumia 800 öksüz kaldı sanırım hiç güncelleme gelmeyecekmi bu telefona.......

dakamon

dakamon

Üye
hocam bu kadar insan yanılıyor olamaz demi :D

Görürüz bende ilk başta senin gibiydim ama o en özel anlarımın videolarını görünce o halde bakalım aynı şey senin sizin başınıza gelince ne yapacaksınız :) Valla pro cam extra özellik katıyor fotoğraf çekerken fotoğraf çekmesine laf söylemedim videosunda sorun var. Test ettim bi kerede gün ışığında hiç fark etmedi.

turbocore35

turbocore35

Üye
Görürüz bende ilk başta senin gibiydim ama o en özel anlarımın videolarını görünce o halde bakalım aynı şey senin sizin başınıza gelince ne yapacaksınız :) Valla pro cam extra özellik katıyor fotoğraf çekerken fotoğraf çekmesine laf söylemedim videosunda sorun var. Test ettim bi kerede gün ışığında hiç fark etmedi.
üstteki attıgım fotolara baktıysan az ısıklı ortamda çok süper etkisi var ve gün ısgındada iyi çekiyor videoda hiçsorn yasamadı hemde clas 2 8gb :D

PureFood

PureFood

Üye

video hiç çekmedim şu ana kadar bir şey diyemem o yüzden :D

turbocore35

turbocore35

Üye
ben şimdi 8 sn kısa bir video çektim anı anına kaydetti :D kesintisiz full hd kalitede hemde :D :D :D :D

dakamon

dakamon

Üye
:D ya bi de full HD deyip gaza geliyonuz ya :D hayranım size. Full HD görmesek Full HD diye inanacaz :D yani bende çektiğim fotoyu yüklim sizde o zaman bana ne diyeceksiniz merak ediyorum. Ben fotoğrafa bi şey demiyorum. En az normal kamera uygulaması kadar çekiyor geri kaan programın yeteneğine kalıyor ama video da bende bozukluk yarattı. Gerisini bilemem. Ben şu an kullanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
turbocore35

turbocore35

Üye
şaka anlamında soledim ama anlıyana :D ama güzel çekiyor senin telde sorun var ozman
:D ya bi de full HD deyip gaza geliyonuz ya :D hayranım size. Full HD görmesek Full HD diye inanacaz :D yani bende çektiğim fotoyu yüklim sizde o zaman bana ne diyeceksiniz merak ediyorum. Ben fotoğrafa bi şey demiyorum. En az normal kamera uygulaması kadar çekiyor geri kaan programın yeteneğine kalıyor ama video da bende bozukluk yarattı. Gerisini bilemem. Ben şu an kullanmıyorum

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende herhangi bir sıkıntı yok procam ile eski kamera arasında çokda fark yok ama fark var yani :oke:

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yazılım sürümü artık NSU üzerinden de görünür durumda. Bilginize..

Üst Alt