479 Mb Ota güncellemesi :)
respection123 Üye turbocore35' Alıntı: BU BİR GB MIYDI ŞARJDAN ÇEKTİM AÇILIYO NOKİA YAZDI ALLAHA ŞÜKÜR YARRABİM ALLAHIM VERİLER TAŞINIYOR Genişletmek için tıkla ... Uçacaksın,Uçacaksın havalara uçacaksın
turbocore35' Alıntı: BU BİR GB MIYDI ŞARJDAN ÇEKTİM AÇILIYO NOKİA YAZDI ALLAHA ŞÜKÜR YARRABİM ALLAHIM VERİLER TAŞINIYOR Genişletmek için tıkla ... Uçacaksın,Uçacaksın havalara uçacaksın
turbocore35 Üye Eren MT' Alıntı: Uçacaksın,Uçacaksın havalara uçacaksın Genişletmek için tıkla ... VALLA UÇUCAM DAHA VERİLER TAŞINIYOR ADIM 2/5 %68
Eren MT' Alıntı: Uçacaksın,Uçacaksın havalara uçacaksın Genişletmek için tıkla ... VALLA UÇUCAM DAHA VERİLER TAŞINIYOR ADIM 2/5 %68
respection123 Üye papakudioflu' Alıntı: bir de lumia925'e gdr3 geleydi eyiydi ama neyse biraz daha bekleyelim. Genişletmek için tıkla ... Biz en iyisi başlıyalım abi gdr3 gelmesini Ne zaman gelir ya bu gdr3
papakudioflu' Alıntı: bir de lumia925'e gdr3 geleydi eyiydi ama neyse biraz daha bekleyelim. Genişletmek için tıkla ... Biz en iyisi başlıyalım abi gdr3 gelmesini Ne zaman gelir ya bu gdr3
turbocore35 Üye PRO CAM AYARLARINI SOLERMİSİNİZ TAM NET NASIL ÇEKER SÜPER PRO CAM SMART CAMDA SÜPER CAMERA TUSUNA HANGİSİNİ AYARLASAM ACIBA skynet' Alıntı: Amberi kuranlar pro cam çalışıyor mu _? Genişletmek için tıkla ... SÜPER HEMDE
PRO CAM AYARLARINI SOLERMİSİNİZ TAM NET NASIL ÇEKER SÜPER PRO CAM SMART CAMDA SÜPER CAMERA TUSUNA HANGİSİNİ AYARLASAM ACIBA skynet' Alıntı: Amberi kuranlar pro cam çalışıyor mu _? Genişletmek için tıkla ... SÜPER HEMDE
respection123 Üye skynet' Alıntı: Demek sonunda 520'cilerde muradına erdi Darısı 720'cilere Genişletmek için tıkla ... Ota üzeri güncelleme yapmayı hiç düşünmedim En sağlıklı Flaş
skynet' Alıntı: Demek sonunda 520'cilerde muradına erdi Darısı 720'cilere Genişletmek için tıkla ... Ota üzeri güncelleme yapmayı hiç düşünmedim En sağlıklı Flaş
turbocore35 Üye anilakbay' Alıntı: Amber güncellemesi ile ilgili Ekran Görüntüleri konuya eklenmiştir Genişletmek için tıkla ... İMEİ KAPATSANAAAAA
anilakbay' Alıntı: Amber güncellemesi ile ilgili Ekran Görüntüleri konuya eklenmiştir Genişletmek için tıkla ... İMEİ KAPATSANAAAAA
anilakbay Üye Konu Sahibi turbocore35' Alıntı: İMEİ KAPATSANAAAAA Genişletmek için tıkla ... Gözden kaçmış
skynet Üye Eren MT' Alıntı: Ota üzeri güncelleme yapmayı hiç düşünmedim En sağlıklı Flaş Genişletmek için tıkla ... Aynen NSU'ya düşsün direk çakarım
Eren MT' Alıntı: Ota üzeri güncelleme yapmayı hiç düşünmedim En sağlıklı Flaş Genişletmek için tıkla ... Aynen NSU'ya düşsün direk çakarım