İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Sıfırlamıştın değil mi cihazı? Bir de yeniden sıfırladığında yedekten değil sıfırdan temiz kurulum yapıp dene bence.
Arkadaşlar cihazımı garantiye yolladım 8 iş günü oldu bimeks mağazaya teslim edeli üçüncü gün garantide idi. Hala arıyorum işlem görmekte diyorlar sizce kaç iş gününü doldurunca işi biter ? Siz gönderdiğinizde kaç günde bitti tamiri. (nakliyat süresi hariç)
Cihazın arızasına ve servisin yoğunluğuna göre süre değişir. Fakat yasal olarak 20 iş günü sonunda cihazı sana teslim etmek zorundalar. Ben teleservis istanbula gönderdim 2 kere birinci 15 gün mü ne sürmüştü, ikincisi 8 gün sürdü.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Şikayetlere şunu yazdım:
Ekranın sol üstüne basınca gıcırdama
Video izlerken donma (son 10 gündür oluşan bir sorundu ve çok sinir bozucuydu)
Ön kameraya toz giriyor temizlensin izole edilsin.
Telefonun içinden ses geliyor.
Telefonun arama tuşunun sağından göze batacak ciddi şekilde ışık sızıyor.media markt da diğer lumialarda böyle bir sorun yoktu.

Şikayetlere bunları yazdım kaç gün sürer sizce ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla kardeşim inan bilemiyorum ama benim gönderdiğim sorunlarla seninkini karşılaştırırsak 10-15 gün arası kesin sürer gibime geldi.

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar dün Amber yüklenmemiş 520 mde Nokia Collection a bakayım dedim. Nokia Glam Me aslında önceden ön kamera olmaması nedeniyle indirilmiyordu ama dun indirebildim. Açınca arka kamera çalışıyor . bir sorun yok mu sizcede ?? Yoksa Bi güncelleme geldi de ben mi kaçırdım??

eyup ensar

eyup ensar

Üye
arkadaşlar dün güncelleme geldi yükledim ama data sense yi bulamadım hala

serinaga

serinaga

Üye
Ben de yükledim güncellemeyi ama bulamadım bu data sense'yi. Sürüm 3002 oldu. Bir şey bilen varsa söylesin ...

kursat99

kursat99

Üye
Öncelikle az önce açtığım yanlış konudan özür dileyerek başlamak istiyorum. Yeni bir klavye yüklemiştim o yüzden güncelleme var gözüktü. Neyse önceden verildi mi bilmiyorum ama Windows Phone da T9 klavye yolunu göstereceğim. Az önce yüklediğim klavye 'Japonca 12 tuş' idi. Kullanmaya başladım ve bu klavye de T9 olduğunu farkettim. Aslında klavye şu şekilde yazıyor: 萎えます恥ずかしい萎えます早めに. Ama sol taraftaki abc ye tıkladığımda karşıma T9 klavye geliyor. Ayrıca sağ ve sol tuşları da var yani harfler arasında gezebiliyorum. hatta gözüme normal T9 dan daha güzel görünüyor. Türkçe karakterler yok ama. Belki şimdiye kadar birçok kişi Q klavye ye alıştı ama yine de vermek istedim.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Demek ki Nsu ile yüklenen 3002 ile Otadan gelen 3002 arasında fark var. Ben Nsu ile 3002 yüklediğimde gelmişti data sense.

eyup ensar

eyup ensar

Üye
koskoca güncelleme de data sense yoksa ne geldi bu güncellemeyle??

faruktsk

Üye
arkadaşlar bende nokia lumia 820 var daha 3 günlük cihaz sabah kalktım ekranı kararmıştı camda herhangi çaylak filan yok dokunmatiğide çalışıyor sadece ekranı çok karardı kendi kendine yardımcı olurmusunuz acilll

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bende nokia lumia 820 var daha 3 günlük cihaz sabah kalktım ekranı kararmıştı camda herhangi çaylak filan yok dokunmatiğide çalışıyor sadece ekranı çok karardı kendi kendine yardımcı olurmusunuz acilll
ayarlar parlaklık yüksege al birde ayarlardan pil tasarufunu kapa olmazsa servise baktır

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Beyler bişey sorucam ya şu Nokia DT-901 sarı fatboy almayı düşünüyorum bir ara kliksa da 145 tl mi ne olmuştu almamıştım daha da düşer diye ama yanılmışım şimdi 199 tl diyor kliksa genpa ise 235 tl diyor neden böyle bilgisi olan var mı? Nokia fiyatları uçurdu mu vergiler mi arttı stok mu azaldı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

faruktsk

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardeş ekran şimdi tam karardı hiçbirşey gözükmüyor ne yapacam bilemiyorum
Ses kısma ve güç tuşuna 10 sn (titreşim gelene ve yeniden başlayana) kadar basılı tutmayı denedin mi?

csH

csH

Üye
Öncelikle az önce açtığım yanlış konudan özür dileyerek başlamak istiyorum. Yeni bir klavye yüklemiştim o yüzden güncelleme var gözüktü. Neyse önceden verildi mi bilmiyorum ama Windows Phone da T9 klavye yolunu göstereceğim. Az önce yüklediğim klavye 'Japonca 12 tuş' idi. Kullanmaya başladım ve bu klavye de T9 olduğunu farkettim. Aslında klavye şu şekilde yazıyor: 萎えます恥ずかしい萎えます早めに. Ama sol taraftaki abc ye tıkladığımda karşıma T9 klavye geliyor. Ayrıca sağ ve sol tuşları da var yani harfler arasında gezebiliyorum. hatta gözüme normal T9 dan daha güzel görünüyor. Türkçe karakterler yok ama. Belki şimdiye kadar birçok kişi Q klavye ye alıştı ama yine de vermek istedim.
deniyorum şimdiq klavye daha rahatmış alıştık artık

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar Sizce böyle wpli bi telefon olsa ne dersiniz ? :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar Sizce böyle wpli bi telefon olsa ne dersiniz ? :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt